Αγορά Led tv

Δυστυχώς ο καλύτερος κριτής είναι ο εαυτός μας. Έγινε λοιπόν προσωπικό τεστ των παρακάτω τριών μοντέλων. Α. Samsung 40m8 mod 2007 fullHD το δικό μου - προς αντικατάσταση. Β. Samsung le40a786 mod 2008 & Samsung 40b6000. Το τεστ πραγματοποιήθηκε βράδυ με τον φωτισμό του δωματίου κλειστό. ‛Όλα τα μοντέλα έχουν ρυθμιστεί όσο είναι δυνατόν καλύτερα, αφού έγινε μεγάλη αναζήτηση με την βοήθεια του internet. Μετά από 1 ώρας και βάλε θέασης υλικού hd μέσω του ίδιου μηχανήματος (ps3) έβγαλα τα εξής συμπεράσματα: Α. Απόδοση χρωμάτων – ομοιογένειας οθόνης: Καλύτερη η le40a786. Παρόμοια αποτελέσματα οι άλλες δύο.
Β. Απόδοση του μαύρου σε σκοτεινές σκηνές ή στο τέλος των ταινιών. Καλύτερη με μεγάλη διαφορά η le40a786, ακολουθούν κατά σειρά και με πολύ μικρή διαφορά μεταξύ τους η 40b6000 και μετά η 40m8 (για να μην ξεχνάμε τεχνολογίας 2006, αφού αγοράσθηκε το 2007). Για να μην σας κουράζω, μετά την χτεσινή βραδιά που πραγματοποιήθηκε το τεστ, η προσωπική μου γνώμη είναι η εξής: Sory Samsung αλλά στο βωμό της εμφάνισης, κατέστρεψες την ποιότητα. Η 40β6000 συμπεριφέρεται σαν μια απλή lcd των 500 ευρώ. Λυπάμαι.-

H Samsung απέτυχε παταγωδώς φέτος και στο ψευτό λανσάρισμα των LED LCD ως LED TV και στη ποιότητα εικόνας της σειράς Edge LED, ενώ ακόμα και στα μοντέλα του 2010 δεν φαίνεται να υπάρχει Direct LED με local dimming.
Από διαφήμιση καλά πάει όμως.

Αν σε εντυπωσιασε μια local dimming με 64 ζωνες ελεγχου , φαντασου να εβλεπες και καλη πλασμα με εκ. "ζωνες ελεγχου" (καθε pixel σβηνει ξεχωριστα)...

Οπότε αγαπητέ Yperion πάμε για πλασμα. Εκείνο που δεν μου άρεσε (εξωτερικά πάντα) στις πλασμα είναι η το χρώμα που έχει η tv όταν δεν λειτουργεί (μου θυμίζει το γκρι των παλιών crt). Τι λέτε για την lg lh 9000, που πρέπει να είναι local dimming?

Re: Απάντηση: Αγορά Led tv

Αν πας σε LCD ειναι αρκετα καλη επιλογη , ακομη καλυτερα θα ηταν ομως να περιμενεις την νεα σειρα της LG με local dimming που θα λεγεται LE...

Οπότε αγαπητέ Yperion πάμε για πλασμα. Εκείνο που δεν μου άρεσε (εξωτερικά πάντα) στις πλασμα είναι η το χρώμα που έχει η tv όταν δεν λειτουργεί (μου θυμίζει το γκρι των παλιών crt). Τι λέτε για την lg lh 9000, που πρέπει να είναι local dimming?

Την εχεις βρει (lh 9000) πουθενα , συναδελφος εχει μιλησει με πανω απο 15 μαγαζια και κανεις δε λεει τιποτα ,
η ιδια η Lg δε ξερει αν θα την φερει απο οτι μου εχει πει (ο συναδελφος)

Last edited:
Θα έχετε σήμερα, αύριο απάντηση. Μάλλον υπάρχουν μερικά κομμάτια, θα δω, και τα ξαναλέμε.

Last edited:
Απάντηση: Re: Αγορά Led tv

H Samsung απέτυχε παταγωδώς φέτος και στο ψευτό λανσάρισμα των LED LCD ως LED TV και στη ποιότητα εικόνας της σειράς Edge LED, ενώ ακόμα και στα μοντέλα του 2010 δεν φαίνεται να υπάρχει Direct LED με local dimming.
Από διαφήμιση καλά πάει όμως.

Όντως....

Την εχεις βρει (lh 9000) πουθενα , συναδελφος εχει μιλησει με πανω απο 15 μαγαζια και κανεις δε λεει τιποτα ,
η ιδια η Lg δε ξερει αν θα την φερει απο οτι μου εχει πει (ο συναδελφος)

Η LH9000 εχει καταργηθει-αντικατασταθει απο τα μοντελα 2010...

Αμάν τι μηχάνημα είναι αυτό. Άραγε πότε θα κυκλοφορήσει ? Με τρώει πάλι η τσέπη μου.