Αγορά LG 32''

gosta100

New member
24 July 2007
67
Καλησπέρα σας,

Προσανατολίζομαι στην αγορά 32'' και μάλιστα low-budget επειδή πρόκειται για εξοχικό. Σκέφτομαι για την LG 32LG3000 που την έχω βρει στα 555Ε. Ποια η γνώμη σας σχετικά, υπάρχει κάποιος ευτυχής κάτοχος;

Ευχαριστώ θερμά.

Και εγώ για την ίδια ενδιαφέρομαι αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να βρώ καμία αναφορά στο ιντερνετ/ Δείχνει σύγχρονη αλλά στο αναλογικό τηλεοπτικό σήμα θα 'ναι και αυτή για τα πανηγύρια. Αλλιώς πάμε για 37ΠΧ8Ε......

Απάντηση: Re: Αγορά LG 32''

Και εγώ για την ίδια ενδιαφέρομαι αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να βρώ καμία αναφορά στο ιντερνετ/ Δείχνει σύγχρονη αλλά στο αναλογικό τηλεοπτικό σήμα θα 'ναι και αυτή για τα πανηγύρια. Αλλιώς πάμε για 37ΠΧ8Ε......

Φίλε Κωσταντή, με την άδεια σου θα μου επιτρέψεις να αλλάξω λίγο τα γραφόμενά σου για να σου πω τη γνώμη μου μέσα από τα λόγια σου....

'Και εγώ για την ίδια ενδιαφέρομαι αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να βρώ καμία αναφορά στο ιντερνετ/ Δείχνει σύγχρονη αλλά στο αναλογικό τηλεοπτικό σήμα ........ πάμε για 37ΠΧ8Ε......'

-bye-

Συμφωνώ και εγώ μαζί σας, αλλά μιλάμε για 200Ε πάνω από το budget που είπα. Πού μπορούμε να δούμε από κοντά τη συγκεκριμένη τηλεόραση ξέρει κανείς;

Έχεις δίκιο Χρήστο. Και εγώ δεν θέλω να πάρω 37αρα και προσπαθώ να βρώ μια 32άρα με 600 ευρώ να παίζει έστω αξιοπρεπώς το αναλογικό σήμα. Αλλά μάλλον ονειρεύομαι.....

και εγω για εξοχικο ψαχνω 32.η toshiba 32av500 20000:1 λεει τιποτα?τη βρισκω 530e

Σαν ιδέα μου ακούγεται υπερβολικό να υπάρχει σε εξοχικό (το οποίο σημαίνει ότι: α) είσαι στην εξοχή, β) είσαι σε διακοπές, γ) το διάστημα δεν είναι εξαιρετικά μεγάλο) τηλεόραση που κάνει κάποια (αρκετά) λεφτά...

Βλέπεις που βλέπεις όλο τον καιρό τιβι, ασ' την τη ριμάδα λίγο στην άκρη... κι αν δεν μπορείς να την αποχωριστείς, χρειάζεσαι την LCD/plasma;

Δεν αφορά κάποιον συγκεκριμένο το σχόλιο, μια απλή γενική διαπίστωση είναι...

Η ουσία είναι ότι ψάχνουμε ένα review ή μια αναφορά κάποιου που την έχει και δεν βρίσκουμε τίποτα. Στο τέλος η απελπισία θα με σπρώξει ν'αγοράσω μια 32 plasma Schaub-Lorenz από το makro....

Συμπολίτη Κώστα, είχε το εξής μοντέλο PD32-28233 στο Μάκρο Ηρακλείου πρός 490 ευρώ περίπου. Φαινόταν παλιό μοντέλο αλλά στο αναλογικό σήμα ήταν 10 κλάσεις ανώτερη από lcd των 800 ευρώ. Είχε γέλιο γιατί κάτι τύποι, που δεν ήξεραν, ρωτούσαν τον υπεύθυνο, ο οποίος τους έλεγε ότι οι tft είναι πιο σύγχρονες κλπ.....

Απάντηση: Re: Αγορά LG 32''

Συμπολίτη Κώστα, είχε το εξής μοντέλο PD32-28233 στο Μάκρο Ηρακλείου πρός 490 ευρώ περίπου. Φαινόταν παλιό μοντέλο αλλά στο αναλογικό σήμα ήταν 10 κλάσεις ανώτερη από lcd των 800 ευρώ. Είχε γέλιο γιατί κάτι τύποι, που δεν ήξεραν, ρωτούσαν τον υπεύθυνο, ο οποίος τους έλεγε ότι οι tft είναι πιο σύγχρονες κλπ.....

http://www.majasstils.lv/index.php?id=preces&cat_id=94

πολυ σωστα!!!!! με native αναλυση 852x480,οτι πρεπει για τηλεοπτικο σημα

υ.γ Κωστη μενεις Ηρακλειο?

Last edited:
Δε νομίζω ότι είναι ιδιαίτερα συνετό να πάνε για schaub, αλήθεια τι εγγύηση δίνει;