Αγορά LG 42C2 για χρήση pc

oDi83

New member
1 March 2015
6
Εδω και δυο βδομαδες εχω την 42c2 για χρηση σε pc ερχομενος απο την 48αρα και ειμαι πολυ εντυπωσιασμενος για χρηση ως gaming monitor και ως monitor γενικοτερα .
Εαν καποιος θελει να ρωτησει κατι εδω ειμαστε.
Επισης σημερα ειδα οτι στον κωτσοβολο η συγκεκριμενη εχει 1769 ευρω και επαθα σοκ.
Μιλαμε για κανονικη κλοπη και απατη .
Εγω την πηρα απο Πορτογαλικο καταστημα στα 1080 μαζι με τα μεταφορικα και ηρθε σε μια βδομαδα με dhl αψογα πακεταρισμενη και προσεγμενη.

Που την βρήκες ρε φίλε; Εδώ ούτε ως εκθεσιακό κομμάτι δεν υπάρχει. Και σε τι τιμή; Γιατί είχε έρθει για μερικές μέρες στον Κωτσόβολο και στα Public στην εξωφρενική τιμή των 1767€ αλλά δεν υπήρχε πουθενά ως εκθεσιακό κομμάτι για να την δω από κοντά. Την 42αρα. Τώρα διάβασα καλύτερα. Από πορτογαλικό κατάστημα ε; Μάλιστα. Ναι εδώ όπως είπες και εσύ ήρθε για λίγο στην εξωφρενική αυτή τιμή και εξαφανίστηκε

Καλα δεν το συζηταμε . Ειναι καλυτερη απο καθε lcd panel που εχω δοκιμασει σε θεμα ευκρινειας - υποκειμενικης φωτεινοτητας . Ακομα και απο την 43qn90b που ειχα κανα μηνα και εφτανε τα 1500 nits . Υπερφωτεινη η τελευταια αλλα black crush εντονο με αποτελεσμα η συνολικη εικονα να υστερει απο τον απολυτο ελεγχο της oled .
Λοιπόν έχει έρθει ξανά σε όλα τα μεγάλα καταστήματα, Πλαίσιο, Public, Κωτσόβολο.
Κανένα δεν την έχει ως εκθεσιακό κομμάτι!! Δηλαδή τόση γκαντεμια.
Και από τιμές;
Ο Κωτσόβολος ξανά 1769, τα Public από 1769, με έκπτωση στα 1600 και τα Expert 1655. Όλα την έχουν πανάκριβη!!!
Τι να πω.
Είπαμε Black Friday

Την έχουν με έκπτωση 300€ από 1600€ στα 1300€ τα περισσότερα μεγάλα καταστήματα -αλυσιδες. Εκεί κανονικά πρέπει να είναι η τιμή της. Όχι στα 1600!!! Έλεος!!! Μακάρι να μπορούσα τώρα να την πάρω. Αλλά προσβλέπω προς την Black Friday!