Αγορά LG 55C8 ή Sony 55AF8

loukas2010

Senior Member
1 April 2010
308
Θα ήθελα να σας ρωτήσω, τι γνώμη σας. Διστάζω ν'αγορασω την 55c8 ή αυτή η Sony. Θα τη χρησιμοποιώ για Cosmote & nova, με πολύ προβολή ποδοσφαίρου, είσαστε όλοι ενθουσιασμένοι με αυτά τα υλικά;

Re: Sony KD AF8 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Δεν είμαι ειδικός αλλα αγόρασε την με κλειστά τα ματια.
Και εγώ έχω Cosmotetv και Nova βλέποντας λίγο από όλα (15-20 ταινίες το μηνα)
Είναι μια από τις 2-3 κορυφαίες Oled.
Εκτίμηση μου είναι ότι αν είχανε ίδια τιμή με τις IPS το 90% εδώ θα πήγαινε.
Games δε παίζω και όσο για το περίφημο burn-in είναι ψιλά γράμματα ΑΝ σου κάτσει και ΑΝ.
Διάβασα αρκετά μηνύματα εδώ μέσα για το αποφύγω και γνωρίζω τι θα κάνω και τι όχι.

Εγω γλυκοκοιταζω την lg! Τωρα προς αγαπω να τη συνδυάσω με τη καλύτερη προσφορά σε 5ετη εγγύηση.. οι Sony όπως εχουν πει οι περισσότεροι φορανε πάνελ lg..

H C8 είναι ελαφρώς καλύτερη από την Α8, με ανάμεσα στα άλλα υψηλότερη φωτεινότητα. όπου και αν πας πάντως δε θα χάσεις, για 55 πάντως τώρα θα πήγαινα στην Β8, τα 300 ευρώ διαφορά δεν δικαιολογούνται σε καμία περίπτωση από τον ανώτερο επεξεργαστή που έχει η C8

Ίσως κατεβάσουν την τιμή και στη c8. Πάντως επειδή τις είδα δίπλα δίπλα να παίζουν το ίδιο βίντεο έχει διαφορά. Δε ξέρω αν η διαφορά αξίζει τα 300 αλλά αυτό είναι και στη κρίση του καθενός.

Re: Απάντηση: Αγορά LG 55C8 ή Sony 55AF8

Ίσως κατεβάσουν την τιμή και στη c8. Πάντως επειδή τις είδα δίπλα δίπλα να παίζουν το ίδιο βίντεο έχει διαφορά. Δε ξέρω αν η διαφορά αξίζει τα 300 αλλά αυτό είναι και στη κρίση του καθενός.

Μετράνε και οι ρυθμίσεις, επί της ουσίας ίδια πανελ είναι, με απλώς καλύτερο επεξεργαστή η C8, δεν έχουν διαφορές στην εικόνα παρά ελάχιστες, αν μπορείς πείραξε τις ρυθμίσεις και θα δεις

Καλησπέρα, προσωπικά πήρα την απόφαση για την B8, εξαιρετική και πολύ καλή τιμή για Oled... τέλος το ψάξιμο.