Σκεφτομαι να αγοράσω την
LG PK550 .Εχω διαβασει το reviews στο site εδω αλλα δεν με εχει καλύψει πληρως.Να ξεκαθαρισω οτι θελω μια τηλεοραση μεγαλη σε ιντσες οποτε οι 50'' μου ειναι ικανοποιητικες,να ειναι full hd οπως ειναι αυτη και με τα 600 hz που μου δινει η συγκεκριμενη και με τα 3.000.000 αντιθεση που εχει αλλα κυριως για τα λεφτα της (750 ευρω τωρα!!!!)ειναι οτι πιο τελειο μπορω να βρω.Η τηλεοραση δε θα παιζει συνεχως ,δε θα ειναι κεντρικη ας το πουμε tv ,θα παει σε home cinema.Επομενως δε μου ειναι προβλημα ουτε το βαρος ουτε που ζεσταινεται πολυ ουτε αν καταναλωνει πολυ ρευμα,ουτε οι αντανακλασεις της μιας που θα παιζει παντα μεσα στα μαυρα σκοταδια.Δε θα βλεπω καν τηλεοπτικους σταθμους.Η τηλεοραση προοριζεται αποκλειστικα μονο σε θεαση ταινιων αλλα και μερικες φορες σε games.Εχω παει χωρις υπερβολη σε ολα τα καταστηματα για να ρωτησω τα παρακατω και ο καθενας μου εχει πει τα δικα του...ετσι δε ξερω τι μου γινεται και θα ηθελα καποια γνωμη απο καποιον που πραγματικα γνωριζει και οχι υποθεσεις... Το ερωτημα μου ειναι...
Η συνδεση που σκοπευω να κανω οταν παιζω παιχνιδια θα ειναι απο pc.Δε θα χρησιμοποιησω ποτε την τηλεοραση για να δω καν την επιφανεια εργασιας του pc παρα μονο οταν θα ξεκιναει να τρεχει το παιχνιδι.Το λεω για τις στατικες εικονες....Πιο συγεκριμενα ετσι οπως το βλεπω αντε να παιξω παιχνιδια στην τηλεοραση δυο φορες την βδομαδα απο κανα τριωρο στα απολυτα κεφια μου... Υπαρχει ενδεχομενο με αυτη τη τακτικη του να παιζω παιχνιδια που οπως και να το κανουμε εχουν ολα καποια στατικα εικονιδια να εχω burn in ακομα και με τοσες ωρες λειτουργειας? Ο τελευταιος υπαλληλος καταστηματος οριοταν και μου ειπε οτι οχι απλα ειναι σιγουροτατο αλλα ακομα και αν την ξεχασω σε καναλι να παιζει μετα απο 5 ωρες θα μεινει το λογοτυπο πανω στην οθονη.... Με αυτα που ξερω υποθετω πως αν καθε μισαωρο αλλαζω την τηλεοραση να δειχνει κατι αλλο κ μετα να την επαναφερω δε γινεται ετσι προστασια για την αποφυγη burn in;Ολοι παντως μου την ενεκριναν για να βλεπω ταινιες και ειπαν οτι μπορει να σιγκριθει ακομα και με μερικες led αλλα οσο αφορα το θεμα παιχνιδια απο pc αλλοι μου ειπαν οτι no problem ,αλλοι μου ειπαν ''μπορει''.................:violent-smiley-030: και αλλοι δεν ηθελαν καν να το συζητησουμε.... Sorry αν κουρασα αλλα ειμαι εντελως μπερδεμενος..αν καποιος πραγματικα ξερει θα το εκτιμουσα πολυ... :grandpa:
LG PK550 .Εχω διαβασει το reviews στο site εδω αλλα δεν με εχει καλύψει πληρως.Να ξεκαθαρισω οτι θελω μια τηλεοραση μεγαλη σε ιντσες οποτε οι 50'' μου ειναι ικανοποιητικες,να ειναι full hd οπως ειναι αυτη και με τα 600 hz που μου δινει η συγκεκριμενη και με τα 3.000.000 αντιθεση που εχει αλλα κυριως για τα λεφτα της (750 ευρω τωρα!!!!)ειναι οτι πιο τελειο μπορω να βρω.Η τηλεοραση δε θα παιζει συνεχως ,δε θα ειναι κεντρικη ας το πουμε tv ,θα παει σε home cinema.Επομενως δε μου ειναι προβλημα ουτε το βαρος ουτε που ζεσταινεται πολυ ουτε αν καταναλωνει πολυ ρευμα,ουτε οι αντανακλασεις της μιας που θα παιζει παντα μεσα στα μαυρα σκοταδια.Δε θα βλεπω καν τηλεοπτικους σταθμους.Η τηλεοραση προοριζεται αποκλειστικα μονο σε θεαση ταινιων αλλα και μερικες φορες σε games.Εχω παει χωρις υπερβολη σε ολα τα καταστηματα για να ρωτησω τα παρακατω και ο καθενας μου εχει πει τα δικα του...ετσι δε ξερω τι μου γινεται και θα ηθελα καποια γνωμη απο καποιον που πραγματικα γνωριζει και οχι υποθεσεις... Το ερωτημα μου ειναι...Η συνδεση που σκοπευω να κανω οταν παιζω παιχνιδια θα ειναι απο pc.Δε θα χρησιμοποιησω ποτε την τηλεοραση για να δω καν την επιφανεια εργασιας του pc παρα μονο οταν θα ξεκιναει να τρεχει το παιχνιδι.Το λεω για τις στατικες εικονες....Πιο συγεκριμενα ετσι οπως το βλεπω αντε να παιξω παιχνιδια στην τηλεοραση δυο φορες την βδομαδα απο κανα τριωρο στα απολυτα κεφια μου... Υπαρχει ενδεχομενο με αυτη τη τακτικη του να παιζω παιχνιδια που οπως και να το κανουμε εχουν ολα καποια στατικα εικονιδια να εχω burn in ακομα και με τοσες ωρες λειτουργειας? Ο τελευταιος υπαλληλος καταστηματος οριοταν και μου ειπε οτι οχι απλα ειναι σιγουροτατο αλλα ακομα και αν την ξεχασω σε καναλι να παιζει μετα απο 5 ωρες θα μεινει το λογοτυπο πανω στην οθονη.... Με αυτα που ξερω υποθετω πως αν καθε μισαωρο αλλαζω την τηλεοραση να δειχνει κατι αλλο κ μετα να την επαναφερω δε γινεται ετσι προστασια για την αποφυγη burn in;Ολοι παντως μου την ενεκριναν για να βλεπω ταινιες και ειπαν οτι μπορει να σιγκριθει ακομα και με μερικες led αλλα οσο αφορα το θεμα παιχνιδια απο pc αλλοι μου ειπαν οτι no problem ,αλλοι μου ειπαν ''μπορει''.................:violent-smiley-030: και αλλοι δεν ηθελαν καν να το συζητησουμε.... Sorry αν κουρασα αλλα ειμαι εντελως μπερδεμενος..αν καποιος πραγματικα ξερει θα το εκτιμουσα πολυ... :grandpa: