Αγορά Mac από amazon.co.uk

pontios

Μέλος Σωματείου
17 June 2006
8,145
Clermont-Ferrand, France
Τώρα που το amazon στέλνει Ελλάδα τα πάντα και η isquare (αντιπροσωπία apple Ελλάδας) υποστηρίζει την αγορά apple protection plan, μπορεί κάποιος να μου πει τον λόγο να αγοράσω από εδώ ένα macbook ή imac?
Με μια ματιά το κόστος ενός macbook προ 13.3 στην ελλάδα είναι 1479 και στο ίδιο ακριβώς κόστος το παίρνω από amazon + apple protection plan + delivery.
Σε άλλα apple η διαφορά είναι ακόμα μεγαλύτερη.
Για πέστε μου λοιπόν, δεδομένου ότι το Ελληνικό OSX είναι άχρηστο καθώς υπάρχει free Ελληνική μετατροπή, αξίζουνε τα Ελληνικά στο πληκτρολόγιο την διαφορά τιμής?

Για το Αγγλικό amazon μιλάς ε; Άρα δεν τίθεται θέμα τελωνείου κλπ σωστά;
Απορώ γιατί το συζητάς. Όρμα!

Αφού βγαίνει ακριβώς τα ίδαι χρήματα γιατί δεν το παίρνεις από δω;

Επειδή στο ελλάντα ζούμε, μπορεί να υποστηρίζει το apple protection plan, αλλά όπως όλοι γνωρίζουμε υπάρχουν κι άλλοι τρόποι να σου σπάσουν τα νεύρα επειδή δεν τ' αγόρασες από δω... (υπερβολική καθυστέρηση να στο φτιάξουν κλπ).

Πάρτο από εδώ (για ψυχική ηρεμία).

ναι δεν ξερεις τι γινεται ...

με το αγχος μηπως δεν ερθει μην το ψαχνεις στο τελωνειο κλπ

μη χαλασει

εδω απο Ελλαδα το παιρνει κανεις και σου λενε περασανε οι 4 μερες κλπ

( στον iMac μου εμφανιστηκε κολλημενο πιξελ - το ειδα πρωτη φορα - 9 μερες μετα ...

το ειδανε και τιποτα ... )

Αφού βγαίνει ακριβώς τα ίδαι χρήματα γιατί δεν το παίρνεις από δω;

Επειδή στο ελλάντα ζούμε, μπορεί να υποστηρίζει το apple protection plan, αλλά όπως όλοι γνωρίζουμε υπάρχουν κι άλλοι τρόποι να σου σπάσουν τα νεύρα επειδή δεν τ' αγόρασες από δω... (υπερβολική καθυστέρηση να στο φτιάξουν κλπ).

Πάρτο από εδώ (για ψυχική ηρεμία).

Τάσο δεν μπορούνε να το κάνουνε αυτό που λες καθώς το apple protection plan μπορεί να το έχει οποιοσδήποτε. Οπότε όταν ο Άγγλος θα πάει εδώ είναι υποχρεωμένοι να του το φτιάξουνε άμεσα ή σε εύλογο χρονικό διάστημα.
Το θέμα έιναι ότι protection plan βρίσκω και με 40 ευρώ στο ebay. Οπότε τότε μιλάμε για ακόμα μεγαλύτερη διαφορά τιμής.

Απάντηση: Re: Αγορά Mac από amazon.co.uk

ναι δεν ξερεις τι γινεται ...

με το αγχος μηπως δεν ερθει μην το ψαχνεις στο τελωνειο κλπ

μη χαλασει

εδω απο Ελλαδα το παιρνει κανεις και σου λενε περασανε οι 4 μερες κλπ

( στον iMac μου εμφανιστηκε κολλημενο πιξελ - το ειδα πρωτη φορα - 9 μερες μετα ...

το ειδανε και τιποτα ... )

Δεν συζητάμε για Amazon.com αλλά το Αγγλικό. Άρα δεν υπάρχει τελωνείο και ούτε θέμα να χαθεί ή να έρθει σπασμένο.

Και εάν δούμε το μεγάλο macbook η τιμή του εδώ είναι 2500 και έξω 1900. Τέλωσπάντων, το ξέρουμε ότι εδώ ακόμα και τώρα μας έχουνε γραμμένους. Ας ελπίσουμε κάποια στιγμή να αλλάξει.

Το θέμα έιναι ότι protection plan βρίσκω και με 40 ευρώ στο ebay. Οπότε τότε μιλάμε για ακόμα μεγαλύτερη διαφορά τιμής.

To Applecare από ebay θέλει προσοχή. http://reviews.ebay.com/FAKE-APPLECARE-APPLE-CARE-A-warning-to-buyers_W0QQugidZ10000000011731235

Συνήθως λένε οτι στέλνουν απλά εναν κωδικό και δεν είναι απαραίτητο να σου στείλουν το προιόν και τέτοια.