Aγορά MacBook Pro από USA

Επειδή καιρό ψήνομαι (μη γελάτε) να χτυπήσω το μικρό pro, διαβάζοντας σε fora και ελπίζοντας ότι θα κερδίζει κατά κράτος σε αυτονομία το τωρινό μου white, και επειδή δε μου επιτρέπει η ιδεολογία που έχω στο κεφάλι μου να δώσω τόσα λεφτά για τέτοιο configuration σαν αυτό που σερβίρεται εδώ με 1217 ευρώ...

... λέω να εκμεταλλευτώ μια φίλη μου στη Νέα Υόρκη και να τη βάλω να μου το φέρει... και με τη διαφορά κόστους να του βάλω μια σοβαρή ram και έναν καλό σκληρό...

...τελικά τι παίζει με το θέμα της εγγύησης?? Μη μου πείτε τι είναι υποχρεωμένη ηθικά να κάνει η rainbow (λέγε με square), γιατί δε γουστάρω να μπλέκω με δικηγόρους και ιστορίες, πείτε μου σε περίπτωση που ξέρετε, τι συμβαίνει δοκιμασμένα...

Last edited:
ποση μνημη εχει το μικρο προ ? η το απλο δεκατριαρι ?

και τι δισκο ? ταχυτητα δλδ ? 5.400 η 7.200 ?

και με τι κοστος αλλαζει ?

Aυτό που δίνει ο Έλληνας με 1219 ευρώ έρχεται με 2x1GB RAM και 160GB 5400rpm δίσκο...

Από Aμερική ο ίδιος ακριβώς υπολογιστής έρχεται στα 880 Ευρώ, δηλαδή 340 ευρώ φθηνότερα...o 320άρης δίσκος έχει περί τα 50 ευρώ, και η RAM άντε να'χει άλλα τόσα...

...κι επειδή απ'όσο θυμάμαι δεν τα χρωστάω σε κανέναν, προτιμώ να το φέρω από έξω με γύρω στο 1000άρικο και 4GB RAM με 320GB σκληρό...

Last edited:
...τελικά τι παίζει με το θέμα της εγγύησης?? Μη μου πείτε τι είναι υποχρεωμένη ηθικά να κάνει η rainbow (λέγε με square), γιατί δε γουστάρω να μπλέκω με δικηγόρους και ιστορίες, πείτε μου σε περίπτωση που ξέρετε, τι συμβαίνει δοκιμασμένα...

Μπορείς να κάνεις και μια δοκιμή μόνος σου: Πάρε τηλ το service και πες τάχαμου ότι έχεις έναν αγορασμένο στην Αμερική εντός εγγύησης κλπ να δεις τι θα σου που.

Και εγω το δευτερο Macbook pro ετσι το πηρα απο Αμερικη. Κανενα προβλημα, εκτος και αν θες πληκτρολογιο με ελληνικους χαρακτηρες.

Απάντηση: Re: Aγορά MacBook Pro από USA

Αν μπει σε βαλιτσα ένα 15αρι, θα έχουμε πρόβλημαα στο τελωνείο;

Καλό θα ήταν να είναι χωρίς την συσκευασία του.

Οπότε, ΑΝ σου ανοίξουν βαλίτσα, που το βλέπω δύσκολο, απλά τους λες ότι είναι το δικό σου, που είχες πάρει μαζί όταν έφυγες από εδώ.

Re: Απάντηση: Re: Aγορά MacBook Pro από USA

Καλό θα ήταν να είναι χωρίς την συσκευασία του.

Οπότε, ΑΝ σου ανοίξουν βαλίτσα, που το βλέπω δύσκολο, απλά τους λες ότι είναι το δικό σου, που είχες πάρει μαζί όταν έφυγες από εδώ.

Εγώ στη θέση σου θα το αγόραζα στην Αμερική, θα έπαιρνα στη βαλίτσα το λάπτοπ και όλα τα αναγκαία παρελκόμενα, manual, φορτιστή κλπ. και θα έστελνα με το ταχυδρομείο από την Αμερική στην Ελλάδα τη συσκευασία με ότι παρελκόμενο δεν χρειάζομαι για το ταξίδι. Έτσι ούτε φόρο θα πληρώσεις, ούτε τη συσκευασία θα χάσεις.

Απλά δεν θα είμαι ο ίδιος αλλά ο κουμπάρος μου οπότε δεν θέλω να τον ταλαιπωρώ ιδιαίτερα. Φαντάζομαι στη NY είναι εύκολο να βρεις ένα applestore, σωστά;

Απάντηση: Re: Aγορά MacBook Pro από USA

Φαντάζομαι στη NY είναι εύκολο να βρεις ένα applestore, σωστά;

Kάτι έχουν κάνει και εκεί. Δεν είναι όπως εδώ, αλλά το προσπαθούν..

photo_fifthavenue.jpg

Ας δει εδώ.

Last edited: