Αγορα μεχρι 1500ευρω

Kalamata

New member
7 December 2010
68
Παιδια καλησπερα. Πραγματικα ειμαι σε τρομερο διλημμα. Ψαχνω για τηλεοραση 46 ιντσων με 1500 ευρώ το πολυ. Πραγματικα δεν ξερω αν το 3D ειναι κατι που αξιζει ή αν ειναι πεταμενα λεφτα(βλεπε LED). Ζαχαρώνω τη Samsung46c750 αλλά ομολογώ οτι με τρομάζουν τα τοσα προβληματα που εχω ακούσει από εδώ. Απο την άλλη η sony φαινεται οτι δεν επηρεαζεται απο οικονομική κριση και ΔΝΤ. Η ΗΧ800 μηπως ειναι υπερτιμημενη???

Θες απο παραξενια θες απο βλακεια, δεν μου καθονται καλα οι πλασμα. Μηπως ειναι λιγο ξεπερασμενες???Το 3δ αποδιδει καλα σε πλασμα?Αν ναι, τι προτεινεις?

Οι plasma συνολικά αποδίδουν καλύτερη εικόνα από τις lcd,σε καλύτερη τιμή.Π.χ. η Samsung ps50C6900,είναι και 3D.

Α συγνωμη νομιζα οτι σε ενδιαφερει η εικονα.

Αφου σε ενδιαφερει η μοδα παρε "LED".

Αλλωστε καθε που καποιος αγοραζει LED σωζει και ενα παιδακι στην Αφρικη.

Το ειπα και στην αρχη οτι δεν θεωρω οτι οι led εχουν να προσφερουν κατι καινουργιο. Απλως δεν ξερω αν οι πλασμα εχουν πραγματικα καλη(ή καλυτερη απο τις LCD) εικονα. Δηλ η samsung 46c750 θεωρεις οτι δεν αξιζει?

H 750 είναι από τι καλύτερες lcd εάν όχι η καλύτερη.Αλλά και πάλι,μια plasma στην τιμή της συγκεκριμένης έχει καλύτερη εικόνα.(Πχ τώρα το public έχει την Panasonic 50V20 1350 ευρώ!).

Φίλε Ανδρέα, η τιμή της Panasonic 50V20 δυστυχώς έχει αλλάξει εδώ κ 2 μέρες τουλάχιστον στα 1.799ε, σε συνδυασμό ότι τη δίνει κ εξαντλημένη.
http://public.gr/prod/sound-and-vis...full-hd-600hz-sub-field-driving/prod470043pp/
Oι προσφορές του public ήταν κάτι ανάλογο εκείνων του multirama προ- μουντιαλικά, όπου όποιος πρόλαβε αγόρασε πολύ καλές προσφορές (π.χ. panasonic 50U20 περί τα 500ε τότε). Ανάλογες τιμές μάλλον μετά τις γιορτές...

Last edited:
Και τα 1200-1400 ευρώ της Samsung PS50C6900 πάντως είναι καλά...δεν έχει την εικόνα της pany,αλλά έχει καλύτερες multimedia δυνατότητες + 3D.

Κοίταξε και την Sharp την aquos την θεωρω απο τις κοτυφαιες σε ποιοτητα κατασκευης και νομιζω οτι το SATURN εχει καποιες προσφορες αν θυμαμαι ομως καλα σε 52αρα.

Mηπως να περιμενω για καμια χριστουγεννιατικη προσφορα?Στα multirama δινουν sonyHX800 40αρα με γυαλια και πομπο, ps3 και 3 3d games και μια φωτογραφικη μηχανη 3d 1990 ευρώ. Μόνο μιξερ που δεν βαλανε.....Να περιμενω να αναλαβει η μαμα samsung την αντιπροσωπεια και μετα να αγορασω?Α ρε φωτιες που μου αναψατε......

Mηπως να περιμενω για καμια χριστουγεννιατικη προσφορα?Στα multirama δινουν sonyHX800 40αρα με γυαλια και πομπο, ps3 και 3 3d games και μια φωτογραφικη μηχανη 3d 1990 ευρώ. Μόνο μιξερ που δεν βαλανε.....Να περιμενω να αναλαβει η μαμα samsung την αντιπροσωπεια και μετα να αγορασω?Α ρε φωτιες που μου αναψατε......

Πω πω τρομερη προσφορα!

Γιγαντιαιο μεγεθος των 40" με μολις 2,000 ευρω!

Τρεχω να αγορασω!

Κοίταξε και την Sharp την aquos την θεωρω απο τις κοτυφαιες σε ποιοτητα κατασκευης και νομιζω οτι το SATURN εχει καποιες προσφορες αν θυμαμαι ομως καλα σε 52αρα.

Ναι αλλα καλυτερα να μας πεις συγκεκριμενο μοντελο. Μην βρει καμια LE700 πουθενα (λιγο παλιοτερο μοντελο) και τυφλωθει!

Μιλαμε για την χειροτερη εικονα σε τηλεοραση που εχω δει ποτε.

Φιλε yperion απο οτι φαινεται η καλοσυνη σου ξεχειλιζει...Δεν ειπε κανενας οτι ειναι αρκετες οι 40ιντσες. Απλως το ανεφερα σαν προσφορα. Και δυστυχως απο οταν εφυγα απο τη βιλα μου στο μαλιμπου το σαλονι μου δεν ειναι πια 3680τμ. Αλλά μαλλον στα 30τμ μια 63αρα πιστευω θα ειναι μια χαρα.....

Κοιταξε την Sony 46EX710 αν σε ενδιαφερει αυτη η μαρκα. Σε Samsung σωστα κοιτας την 46C750.

Aν και εγω στην θεση σου θα το σκεφτομουν σοβαρα για πλασμα. Ειδικα σε τηλεοπτικο σημα και μαλιστα στα κακης ποιοτητας Ελληνικα καναλια υπερεχουν των LCD.

ΥΓ. Η ειρωνια ηταν για την περίφημη "προσφορα" και οχι για εσενα.

Δεν ξερω αν εχει σημασια αλλα τα καναλια ειναι απο nova οποτε ελπιζω να μην εχω μεγαλο προβλημα. Πιστευεις οτι για samsung αξιζει να περιμενω μεχρι γεναρη? Το 3d απο οτι καταλαβα δε σε συγκινει, ε? Παντως εστω και σε εμβρυικη μορφη, ειναι μια καινουργια τεχνολογια....Ενημερωτικα ειμαι κατοχος μιας samsung LE32s86b, αν θυμαμαι καλα.750 ευρω δεκεμβρη του 2006......

ΥΓ: Παρεξηγηση....

Το θεμα για εμενα ειναι να παρεις τηλεοραση με καλη εικονα και σε χαμηλη τιμη.

Το "3D" ουσιαστικα ειναι ψευτο-3D , αν το βρεις σε καποια τηλεοραση χωρις επιπλεον κοστος (οπως στην 750) γιατι οχι , αλλιως δεν αξιζει ουτε ευρω να δωσεις παραπανω.

Ξανασκεψουτο για τις πλασμα , για να στο λεω κατι ξερω. Εχω και LCD και πλασμα σπιτι μου. Και NOVA (με τον νεο HD δεκτη) εχω.

Λες να παρω την 6900?Αξιζει περισσοτερο απο την 750?Πανω κατω τα ιδια λεφτα ειναι... Ο νεος αποκωδικοποιητης τι λεει?

δινουν sonyHX800 40αρα με γυαλια και πομπο, ps3 και 3 3d games και μια φωτογραφικη μηχανη 3d 1990 ευρώ. Μόνο μιξερ που δεν βαλανε.....
Η ΗΧ800 είναι 46'', όχι 40''...κλασσική προσφορά σε πολλά καταστήματα...

Πάντως όλο και κάποιες προσφορές θα έχει τον Ιανουάριο στις εκπτώσεις...

Last edited:
Ξαναλεω ειναι η 40αρα, οχι 46. Το ρωτησα γιατι και μενα μου εκανε εντυπωση....Η 46αρα ειχε 2500....