αγορα μικρης τηλεορασης για δωματιο

emm_stra

Established Member
19 January 2007
115
θα ηθελα να μου προτεινετε μοντελο για μικρη τηλεοραση 19' για δωματιο (tft-lcd) ή και παραπανω ιντσες αν αυτη θεωρειται μικρη (δεν γνωριζω, απλα νομιζω οτι αυτο το μεγεθος ειναι ικανοποιητικο - η αποσταση ειναι γυρω στα 2,5 - 3 μετρα)
αλλα θελω να μμπορω να την τοποθετησω στον τοιχο....
Ευχαριστω εκ των προτερων για οποια απαντηση!!!

Φιλε εμμ_stra στην απόσταση που λες πολλοί θα σου συστήσουν 42 Ιντζές. Εγώ λέω ότι η μικρότερη που πρέπει να πιάσεις είναι 32 ιντζές γιατί 19 είναι πολύ μικρή. Εγω έχω monitor στο PC 22 Wide και λέω είναι μικρή.:D
Τώρα για 32 υπάρχουν πολλές επιλογές αλλα πρέπει να ξέρουμε το budjet και τι χρήση θα τι κανεις.

ευχαριστω ολους για τις απαντησεις
αλλα θελω να παρω επιπεδη η οποια να κρεμιεται στον τοιχο και να κοστιζει το πολυ 300...

Γιατι δεν κοιτας κατι σε monitor PC που εχουν κι ενσωματωμενο tv-tuner? Πιστευω οτι ειναι η καλυτερη λυση και η πιο οικονομικη.

tvmg3.jpg

ειναι υπερβολη η τοποθετηση μιας 40" αρας σε αυτο το δωματιο?
Ας υποθεσουμε οτι η αποσταση θεασης ειναι στα 3 μετρα, ποιο ειναι το ιδανικο μεγεθος της τηλεορασης?
Μιλαμε για σχετικα ακριβα μοντελα με καλη ποιοτητα εικονας και οχι για αναλογικα καναλια.

Μια τηλεοραση για την κρεβατοκαμαρα δεν νομιζω οτι εχει σαν ζητουμενο το ιδανικο μεγεθος , την τελεια εικονα και περισοτερες δυνατοτητες περαν του χρονοδιακοπτη .
Συνηθως η κρεβατοκαμαρα ειναι για "αλλα" πραγματα και οχι play room .
Απο κει και περα περι ορεξεως κολοκυθοπιτα , αν θελει ο αλλος να βαλει μια 40ρα να τον νανουριζει και διατιθετε να πληρωσει τοσα λεφτα .
Το δυσκολο για το φιλο μας ειναι να βρει τηλεοραση να κρεμιετε με τοσα λεφτα που ζηταει . Ποιο ευκολα θα βρει μια 32ρα στον πατο με 500 ευρω παρα μια 20+/- στα 300 και να κρεμιετε στο τοιχο .

Πράγματι, εγώ θέλω μια να κρεμιέται και αυτή που προτείνω πιο πάνω δείχνει τη βάση της σε ένα pdf που έχω... αρχικά νόμιζα ότι όλες έχουν υποδομή για να τις κρεμάς... μάλλον έκαν λάθος, ε;

Λοιπόν, να οργανωθούμε, τώρα που πήρα φόρα... βρήκα αυτή την 32άρα Philips, η οποία κάνει ακριβώς, χωρίς τη βάση της στο χώρο που θέλω να την κρεμάσω... ο εν λόγω κύριος, μετά από ερώτηση σε email, με ενημέρωσε τηλεφωνικώς ότι όλες ανεξαιρέτως μπαίνουν και στον τοίχο, απλά δεν βάζεις τη βάση ή την αφαιρείς... και η τιμή στα 592, καλή μου φαίνεται... ρίξτε μια ματιά, να έχετε την καλωσύνη πλζζζζζ... :)