ΑΓΟΡΑ ΜΙΚΡΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ (SAMSUNG UE28F4000 ή SAMSUNG LT27C350EW)

sklv

New member
12 June 2014
2
Καλημέρα,

Είμαι στη διαδικασία να αγοράσω μια τηλεόραση 27"-28" για την κρεβατοκάμαρα, επομένως δεν έχω και εξωφρενικές απαιτήσεις.
Είμαι ανάμεσα στις SAMSUNG UE28F4000 και SAMSUNG LT27C350EW. Η διαφορά στην τιμή είναι της τάξης των 10 οπότε δεν είναι κριτήριο, όπως δε με απασχολεί και ιδιαίτερα η διαφορά της μίας ίντσας.

Οι βασικές διαφορές που εντοπίζω και μ' έχουν προβληματίσει είναι οι εξής:

Η 28άρα είναι HD ready, 100Hz και με ανάλυση 1366 x 768
Η 27άρα είναι FULL HD, 60Hz και με ανάλυση 1920 x 1080

Για δώστε τα φώτα σας!

Καλημέρα,

Είμαι στη διαδικασία να αγοράσω μια τηλεόραση 27"-28" για την κρεβατοκάμαρα, επομένως δεν έχω και εξωφρενικές απαιτήσεις.
Είμαι ανάμεσα στις SAMSUNG UE28F4000 και SAMSUNG LT27C350EW. Η διαφορά στην τιμή είναι της τάξης των 10 οπότε δεν είναι κριτήριο, όπως δε με απασχολεί και ιδιαίτερα η διαφορά της μίας ίντσας.

Οι βασικές διαφορές που εντοπίζω και μ' έχουν προβληματίσει είναι οι εξής:

Η 28άρα είναι HD ready, 100Hz και με ανάλυση 1366 x 768
Η 27άρα είναι FULL HD, 60Hz και με ανάλυση 1920 x 1080

Για δώστε τα φώτα σας!

γενικα η διαφορα που θα δεις ειναι lg μεγαλυτερες γωνιες θεασης κακο μαυρο σε σκοτεινο περιβαλλον...samsung χειροτερη γωνια θεασης ,καλυτερο μαυρο...η samsung δεν ειναι 100 hz πραγματικα

Επομένως, αφού θα χρησιμοποιείται στην κρεβατοκάμαρα και άρα κυρίως σε σκοτεινό χώρο αφήνουμε τις lg στην άκρη.
Η γωνία θέασης δεν με απασχολεί αφού μόνο από απέναντι θα βλέπω.

Θα πήγαινα απροβλημάτιστα για τη FULL HD αλλά 60 Hz δεν είναι λίγα για τη σήμερον? Κάπου είχα διαβάσει να ψάχνω το λιγότερο για 75Hz. Η' τελικά δε θα καταλάβω τη διαφορά?

Επομένως, αφού θα χρησιμοποιείται στην κρεβατοκάμαρα και άρα κυρίως σε σκοτεινό χώρο αφήνουμε τις lg στην άκρη.
Η γωνία θέασης δεν με απασχολεί αφού μόνο από απέναντι θα βλέπω.

Θα πήγαινα απροβλημάτιστα για τη FULL HD αλλά 60 Hz δεν είναι λίγα για τη σήμερον? Κάπου είχα διαβάσει να ψάχνω το λιγότερο για 75Hz. Η' τελικά δε θα καταλάβω τη διαφορά?

δεν θα καταλαβεις καποια διαφορα...ουτε και την διαφορα full hd με hd ready σε αυτο το μεγεθος...ιδιαιτερα σε τηλεοπτικο