Αγορά μικρής TV

Μιχάλη απ' όσα γνωρίζω δεν υπάρχει άλλη κατηγορία ανάμεσα στις 26" και τις 32"...
Αν θες 26 ίντσες χωράνε όλες!!! Αλλά 26" στην απόσταση αυτή δεν πρόκειται να σου προτείνω...:D;)

Πρέπει να το αποφασίσεις μόνος σου. Πάτα εδώ και ψάξε ποιά σου αρέσει περισσότερο. Κατάληξε σε 3-4 και μετά ξαναρώτα. Ίσως κάποια από τα παιδιά να γνωρίζουν ή ακόμα καλύτερα να είναι κάτοχοι, οπότε θα έχεις μια πιο σωστή από τη δική μου γνώμη.

Οι 26" LCD-LED ξεφεύγουν αρκετά από τα 300Ε και ουσιαστικά δεν προσφέρουν περισσότερα από τις LCD-CCFL. Θα πληρώσεις νεότερη τεχνολογία δηλαδή, ουσιαστικά χωρίς αντίκρισμα...

:grinning-smiley-043 -bye-

Last edited:
Δεν ξέρω αν τελικά ειναι καλή αλλά πριν λίγο μου έφεραν απο το Saturn την LG LH3000 (νομίζω οτι θυμάμαι καλά το μοντέλο) 32"!
Οι λόγοι που έκανα τόσο εσπευσμένη αγορά συνοψίζονται στον εξης έναν "μαμά" που δυσκολα κάνει χωρις tv... :)

μιά χαρά είναι, μόλις της πάρεις και τον αέρα έχει ένα κολπάκι για να μπορείς να την ταίζεις απο την usb αρχεία avi - όπως γίνεται στις μεγαλύτερες σειρές (5000 κτλ)
αν το ψάξεις στο φόρουμ θα το βρείς

Καλορίζικη και καλοθέατη!

Μπράβο που πήρες έστω και 32"!
Αν θα έχεις την όρεξη πες μας τις εντυπώσεις σου, αλλά και της μαμάς, μετά κανά μήνα.
Κυρίως για το αν έπρεπε να πάρεις μικρότερη, μεγαλύτερη ή αυτό το μέγεθος είναι εντάξει...;)

-bye-

μιά χαρά είναι, μόλις της πάρεις και τον αέρα έχει ένα κολπάκι για να μπορείς να την ταίζεις απο την usb αρχεία avi - όπως γίνεται στις μεγαλύτερες σειρές (5000 κτλ)

Ευχαριστώ πολύ!!!

Ναι αυτό το usb αναρωτιόμουνα τι ειναι γιατί δεν το έδινε στα χαρακτηριστικά!
Το είδα ενώ την εστηνα!

Να σας πω για τις εντυπώσεις... δεν έχω και τόσο πολύ άποψη (η μαμα ουτω η άλλως θα φυγει σε καμια βδομάδα)! Να φανταστείτε οτι είναι η πρώτη μου tv στα 3 χρόνια που είμαι στην Αθηνα... και πιο πάνω είπα γιατί την πήρα (μου την πηρε στην ουσία... :) :) )

Ελπίζω να μπορέσω να την χωρέσω μαζί με το ηχοσυστημα....!!

Μηπως ειναι ευκολο ενα link;;

Για κεραία τι προτείνετε;
Εχω πάρει μια εσωτερική η οποία τα ψηφιακά (σινε+ κλπ) τα πιάνει αρκετά καλά αλλά στα απλά κανάλια δεν έχει και τόσο καλά αποτελέσματα...
Μηπως να περιμένω πρώτα την ψηφιακή εκπομπή και στα υπόλοιπα κανάλια;

http://www.skroutz.gr/c/967/tv_antennas.html?keyphrase=TELEVES+V+Range+1443

...και πιθανόν να κάνεις το ίδιο καλά τη δουλειά σου με κάποια άλλη, με τα μισά λεφτά... Αυτή πάντως είναι δοκιμασμένη, ανθεκτική και κάνει τη δουλειά της μια χαρά!
Υπόψιν ότι τα ψηφιακά της Digea "πιάνονται" πιο εύκολα από τα υπάρχοντα αναλογικά. Οπότε αν θα βλέπεις καλά με όποια πάρεις θα βλέπεις αισθητά καλύτερα όταν έρθει η Digea.

:ernaehrung004: