Αγορα νεα; τηλεορασης απο 50 ιντσες και πανω..

turbakias

New member
1 April 2015
14
Καλησπερα παιδια,

Κανω ερευνα αγορας για τηλεοραση απο 50 ιντσες και πανω.. Πιο κατω δε με ενδιαφερει μιας και ειμαι τωρα στις 46 και θελω να ανεβω αισθητα..

Αυτο που ψαχνω ειναι απο 50 εως οσο παει δεν με ενοχλει η διασταση. Στη τιμη θα ηθελα να ειναι στα 1000 με μια μικρη ελαστικοτητα αλλα προτιμοτερο να φτασω μεχρι εκει.

Η χρηση που κανω στη τηλεοραση ειναι 60% OTE TV 30% TAINIEΣ και 10% navigation.. Βεβαια επειδη η τηλεοραση δεν ηταν smart tv γιαυτο και δεν χρησιμοποιουσα πολυ την παλια τηλεοραση για συνδεση στο διαδικτυο.. Θα με ενδιαφερε να εχω προσβαση σε σελιδες κοινωνικης δικυωσης απο την τηλεοραση και να βλεπω βιντεο οποτε ειναι κατι που με ενδιαφερει. Παιχνιδια παιζω πολυ σπανια...

3D θα ηθελα να εχει...

Περιμενω τις προτασεις σας...

Καλο σας βραδυ..

Miα καλη προταση ειναι αυτη, εχει ολα οσα ζητας, αλλα στο τηλεοπτικο (digea), ειναι λιγο χαλια, αλλα κατα τ' αλλα, δεν πιστευω να εχεις κανενα θεμα.

Re: Απάντηση: Αγορα νεα; τηλεορασης απο 50 ιντσες και πανω..

Miα καλη προταση ειναι αυτη, εχει ολα οσα ζητας, αλλα στο τηλεοπτικο (digea), ειναι λιγο χαλια, αλλα κατα τ' αλλα, δεν πιστευω να εχεις κανενα θεμα.
Συμφωνώ μαζί σου για τη πρόταση που κάνεις και όσο αφορά τη σαμυ , ε δε λες και << λίγο χάλια >> το τηλεοπτικό της. Είναι αξιοπρεπέστατο και μάλιστα αν ασχοληθείς με τις ρυθμίσεις ( όσο είναι δυνατόν στο τηλεοπτικό ) γίνεται ακόμη καλύτερο. Είναι πιο καλό της σονυ , αλλά με τίποτα δε λες χάλια της 6400, αν είναι δυνατόν!
Πολύ φιλικά εκφράζω την άποψη μου αλλά και την εντύπωση που έχω αποκομίσει όσο την έχω δει.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Αγορα νεα; τηλεορασης απο 50 ιντσες και πανω..

Είναι πιο καλό της σονυ , αλλά με τίποτα δε λες χάλια της 6400, αν είναι δυνατόν!
Kαι εγω περιμενω μια sony, που την θελω μονο για τηλεοπτικο, επειδη τις εχω δει απο κοντα, η sony στο τηλεοπτικο ειναι μια κλαση παραπανω, (σε σχεση με την σειρα 6 της samsung), αλλα επειδη ο φιλος ζηταει μεγαλη, γι'αυτο το αναφερω, ε, αλλο να βλεπεις digea σε μια 32αρα και αλλο σε μια 55αρα και να μην ειναι και sony.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Αγορα νεα; τηλεορασης απο 50 ιντσες και πανω..

Σας ευχαριστω πολυ για τις γρηγορες απαντησεις..

Την ειχα κοιταξει την Samsung και ο μονος λογος που δεν εκλεισα κατευθειαν για εκει ηταν οτι εβλεπα διαφορες τηλεορασεις στα 1000 περιπου ευρω που ειναι 60 ιντσες..

Για την παρακατω τηλεοραση ποια ειναι η γνωμη σας?

http://www.skroutz.gr/products/show/16302004

Επειδη ειμαι κατοχος samsung ειμαι πολυ ευχαριστημενος.. για SONY ειχα ακουσει οτι τα πανελ τους ειναι καπως ευαισθητα ισχυει κατι τετοιο?

Τηλεοραση βλεπω OTE TV προς το παρον... Αλλα γενικα δεν ειμαι πολυ φαν της κανονικης τηλεορασης.. Αν δεν ειχα ΟΤΕ TV θα εβλεπα μονο youtube στη τηλεοραση... Με ενδιαφερει να ειναι γρηγορη και να μη κολλαει στο smart menu. Τωρα οποιαδηποτε προταση συζητησιμη και σιγουρα θα με βοηθησετε να καταληξω στη value for money.

Ευχαριστημένος κάτοχος της (στις 42 ίντσες), δεν με ενοχλεί καθόλου το "φωτεινό μαύρο", αν δεν το λέγαν τα παιδιά εδώ δεν θα το είχα προσέξει, ξεκούραστο 3d, media player που παίζει και dts, αργός browser.
Περισσότερα εδω:
http://avclub.gr/forum/showthread.php/120344-42-τηλεόραση?highlight=42lb650v
http://avclub.gr/forum/showthread.php/117644-LG-LB650V-Reviews-Εντυπώσεις-Σχόλια?highlight=42lb650v

Αν και νομίζω ότι 671V με το magic remote θα είναι καλύτερη, λόγω του magic που το λιγουρεύομαι!

υγ. αν την "χτυπήσεις" βρες την στο σκρουτζ πολύ πιο φθηνά! http://www.skroutz.gr/s/4765891/LG-55LB650V.html

Last edited:
την LG την ειδα απο κοντα αλλα δυστυχως δεν ειχε τη Samsung για να μπορω να συγκρινω.. Με μια γρηγορη ματια μου αρεσε η εικονα.. αυτο που δε μου αρεσε πολυ ηταν το σμαρτ μενου και μου φανηκε λιγο αργη... τωρα ολα αυτα σε 15 λεπτα δεν ειναι και τοσο αντικειμενικα...

Εχει κανεις εμπειρια απο το after sale support απο την LG? απο τη samsung ειμαι ντεμι ευχαριστημενος..

Είναι αργή αλλά εμένα δεν με ενοχλεί, αυτό που μου άρεσε η εικόνα και το 3d μου φτάνει! Ίντερνετ έχω στο λάπτοπ! :2thumb22sup:
Α! και μια που είμαι μύωπας το active 3d της samsung h6400 με ζάλισε ενώ της lg καθόλου και για μένα είναι μονόδρομος αυτή η δυνατότητα!!

Εξυπηρέτηση Pro sales!!!! :flipout:
δες εδώ : http://avclub.gr/forum/showthread.php/118806-LG-υπέροχη-αντιμετώπιση-πελάτη

αν, από την αντιπροσωπεία, μου φέρθηκαν έτσι σε μια παραεισαγωγή τότε τι άλλο να πω αν είναι σε δικιά τους, απλά με κέρδισαν! :SFGSFGSF::grinning-smiley-043

Last edited:
χαιρομαι πολυ οταν διαβαζω τετοια περιστατικα... μου ειπαν μεσα στον Κωτσοβολο οτι η Samsung υπερισχυει στο 3d και στο smart menu.. Μου ειπαν οτι γενικως τα ενεργητικα ειναι καλυτερα εναντι των παθητικων.. εγω προσωπικα δεν εχω εμπειρια σε 3d οποτε δεν μπορω να κρινω απο δοκιμες 5 λεπτων..

τα ενεργητικά είναι πιο φωτεινά και έχουν καλύτερη ανάλυση αλλά ο τρόπος λειτουργίας των γυαλιών μπορεί να κουράσει πολλά άτομα (μαζί και εμένα) ενώ το παθητικό είναι πιο ομαλό και στην πράξη δεν έχει (κατά την γνώμη μου), από ότι πρόσεξα, ικανοποιητική διαφορά. Να σου πω ένα παράδειγμα : hobbit 1 3d extendend 4 περίπου ώρες στην LG το πήγα σερί, στην samsung 6400 φίλου από την αρχή είχε οξύ κουραστικό 3d μέχρι που σε 20' άρχισα να ζαλίζομαι! Οπότε για μένα η LG δεν αλλάζει.
Δες και την samsung και αν δεν σε κουραζει το 3d και σου αρέσει, δεν βλέπω λόγο να μην την πάρεις, αλλά πρόσεξε την εγγύηση καμμένου pixel.

οππππππ... ακομη παιζουν αυτα μ τα καμμενα πιξελ? νομιζα οτι το φαινομενο ειχε εξαλειφθει... θα παω σε καποιο μεγαλο καταστημα ωστε να μπορω να δω αμφοτερες και να μπορεσω να κρινω .....