Αγορα νεας 46/7'' led smart

jimmakos3

New member
24 October 2013
7
Χαιρετω ολο το φορουμ.Ειμαι στο ψαξιμο για την αγορα νεας τηλεορασης 46/7 ιντσων.Η αποσταση ειναι περιπου απο 2-3 μετρα λογω γωνιακου καναπε και η χρηση της ειναι κυριως δορυφορικο οτε με αρκετα αθλητικα,ταινιες και ps3.Δηλαδη οικογενιακη χρηση.Θα θελα να εχει smart επιλογη και το 3δ δεν το θεωρω και απαραιτητο.Το μπατζετ ειναι γυρω στα 800 αντε 900 βαρια.Προφανως και δεν μπορω να αγορασω καποιο κορυφαιο μοντελο.Διαβαζοντας στο φορουμ ειχα καταληξει στην F6400 ή 6500 ή Panasonic Et60.Πηγαινοντας μια βολτα απο μαγαζια να δω την εικονα τους ειχαν και μια Sony W656 παραδιπλα η οποια ομως τελικα μου κλεψε την καρδια.Διαβαζοντας εδω βλεπω οτι δεν ειναι τελικα 100Hz αλλα 50.Δεν ξερω τι ρυθμισεις ειχαν οι αλλες τηλεορασεις απλα μου φανηκαν αρκετα καλυτερα τα χρωματα της Σονυ.Επισης υπαρχει και η W685 3d αλλα 50ρα και ξεφευγει λιγακι απο το μπατζετ.Αξιζει τελικα η σονυ εστω και χωρις 3d σε σχεση με τις αλλες ή ηταν τοσο καλορυθμισμενη και εδειχνε τοσο καλυτερα,τουλαχιστον στα δικα μου ματια?

Καλύτερα κάποια με 100 Hz εφόσον βλέπεις αθλητικά. Η W656 να υποθέσω έπαιζε κάποια ταινία ή trailers ταινιών ? Όσο για το μέγεθος, καλύτερα 50".

Η σονυ επαιζε καποια τρευλερ ταινιων και οι αλλες καποια ντεμο της samsung.Δεν ξερω απο αυτα που διαβαζα δεν πιστευα αυτο που εβλεπα

Η διαφορά στη κίνση θα φανεί κυρίως σε αθλητικούς αγώνες. Αν μπορείς κάνε μια δοκιμή παίζοντας στιγμιότυπα κάπου αγώνα μέσω ενός usb stick και ίσως αλλάξεις γνώμη.

Το καταλαβαινω αυτο που λες αλλα πηγα ετσι μια βολτα και δεν ειχα μαζι μου τιποτα.Ακομα ομως και στα τρευλερ που υπηρχε γρηγορη κινηση μου φανηκε φυσικο το αποτελεσμα.

Πηγαινοντας μια βολτα απο μαγαζια να δω την εικονα τους ειχαν και μια Sony W656 παραδιπλα η οποια ομως τελικα μου κλεψε την καρδια.

Αφού αυτή σου άρεσε για εμένα αγόρασε την. Άλλωστε θεωρείται από τα καλά μοντέλα για την κατηγορία τιμής της.

Απλα θα θελα να ξερω αν οντως θα βλεπω αθλητικα ή θα την παρω και θα απογοητευτω.Αλλιως η F6500 ειναι πιο σιγουρη για αθλητικα

Μπορείς να πάρεις μαζί σου ένα στικάκι με ποδόσφαιρο και να ζητήσεις από τον πωλητή να το παίξεις από τον ενσωματωμένο media player.