Αγορά νέας 55άρας έως 1.000 €

thagkol

New member
8 April 2010
85
Καλησπέρα. Κάτοχος Samsung 55" LED μοντέλο του 2014 (αν θυμάμαι καλά την UE55H6400), εμφάνισε ξαφνικά ένα μικρό άσπρο φωτεινό κύκλο στο κέντρο και σκέφτομαι να την αντικαταστήσω εν' όψει και του Black Friday.

Ψάχνω για κάτι αυστηρά στις ίδιες ίντσες, με budget έως 1.000 ευρώ.
Χρήση λίγο netflix, λίγο OTE TV, λίγο Playstation και τα κλασικά ελεύθερα κανάλια digea.

Υπάρχουν άπειρες επιλογές και είμαι ολίγον τι άσχετος με το θέμα, τι θα προτείνατε;

Ιδανικά, την επιδιορθώνεις με χαμηλό κόστος και την κρατάς. Αλλιώς, οι 65" έχουν περίπου 20 εκατοστά μεγαλύτερο πλάτος από τις 55". Αν δεν υπάρχει τρομερό πρόβλημα με την τοποθέτηση, κοιτάς τις Samsung Q70A και Sony X85J. Με 1000 ευρώ μπορείς να δεις και 55" OLED, όμως αν είναι πάνω από τρία μέτρα η απόσταση θέασης, καλύτερα 65" LCD.

Στα 3,5 μέτρα είμαι περίπου, αλλά δε χωράει οτιδήποτε τηλεόραση θέλω στο υπάρχον έπιπλο.
Μέτρησα μόλις και οριακά μπαίνει 65άρα, η LG C1 στα 1400 που παίζει στο eshop είναι όντως ευκαιρία; Έλεγα να μην πάω πάνω από 1.000 αλλά δεν είναι ότι δεν τα έχω, οπότε αν αξίζει τον κόπο να το σκεφτώ...

Μάλλον είναι η καλύτερη προσφορά που έχει εμφανιστεί (δύο φορές) μέχρι σήμερα, για (OLED) μοντέλο 2021. Αν δεν είναι πολύ φωτεινός ο χώρος τοποθέτησης, θα είναι σαφής αναβάθμιση η 65" C1, σε σύγκριση με την τηλεόραση την οποία θα αντικαταστήσει.

Τελικά την παρέλαβα σήμερα (LG 65" C1 από e-shop), θα την ανοίξω το Σάββατο γιατί δεν προλαβαίνω πιο πριν. Ευχαριστώ όλους για τη βοήθεια!

• Like
Reactions: johnkout7