Αγορά νέας Plasma TV...

Να ξερετε για τους υποψηφιους αγοραστες της C6900 οτι η τηλεοραση δεν υπαρχει ουτε στην αντιπροσωπεια αλλα κ ουτε στα καταστηματα που την διαθετουν με <1300 ...Εγω την εχω παραγγειλει απο eshop στην Ελλαδα αλλα
εν τω μεταξυ την βρισκω Αγγλια και σε ακομη φθηνοτερη τιμη και ειμαι ετοιμος να ακυρωσω την παραγγελια και να την παραγγειλω απο UK. Θα ηθελα απλα να μου πει αν ξερει καποιος αν υπαρχει περιπτωση για καμια ασυμβατότητα (π.χ αποκωδικοποιητης dvb-t κτλ.).
thanx

Απ'τη στιγμή που το μοντέλο κυκλοφορεί εδώ (samsung.gr) δε νομίζω να υπάρχει θέμα ασυμβατότητας. Για την εγγύηση το'χεις ψάξει αν ισχύει κι εδώ?

ναι ισχυει το εχω επιβεβαιωσει τηλεφωνικα και ειναι λογικο για μοντελο που εχει εισαχθει επισημως κ απο την αντιπροσωπεια. Το θεμα ειναι αν εχουμε καποιο θεμα με τον αποκωδικοποιητη οπως π.χ. καποιο κλειδωμα αφου στην Αγγλια εχουν αλλα πρότυπα...Επισης δεν βρισκω email address της samsung στην Αγγλια για να ρωτησω ρε γμτ...

Μπορείς να ρωτήσεις το service της Samsung εδώ στη Ελλάδα, πιθανότατα να γνωρίζουν. Είχα ρωτήσει και εγώ κάποτε για την C679 που όμως δε με εξυπηρέτησαν λέγοντας δε μπορούμε να δώσουμε πληροφορίες για μοντέλο που δε κυκλοφορεί Ελλάδα. Στη περίπτωσή σου ίσως να απαντήσουν.

ναι ισχυει το εχω επιβεβαιωσει τηλεφωνικα και ειναι λογικο για μοντελο που εχει εισαχθει επισημως κ απο την αντιπροσωπεια. Το θεμα ειναι αν εχουμε καποιο θεμα με τον αποκωδικοποιητη οπως π.χ. καποιο κλειδωμα αφου στην Αγγλια εχουν αλλα πρότυπα...Επισης δεν βρισκω email address της samsung στην Αγγλια για να ρωτησω ρε γμτ...
Ισχύει η Αγγλική εγγύηση στην Ελλάδα? Την intertech τη ρώτησες? Δεν είμαι τόσο σίγουρος για αυτό.

αυτο μου ειπε μια κοπελα που μιλησα απο samsung αν και δεν την ακουγα 100% σιγουρη αλλα μου ειπε ναι. Ομως δεν ειναι και λογικο για μοντελο που εχει εισαχθει απο την αντιπροσωπεια οπως ειπα? Ηθελα να παραγγειλω την c7000 αλλα επειδη ΔΕΝ εισηχθηκε ποτε (ασχετως αν καποια e-shops παραδοξως την διεθεταν...) δεν ισχυε εγγυηση...
Για το DVD-T MPEG4 ξερει κανεις?

Να ξερετε για τους υποψηφιους αγοραστες της C6900 οτι η τηλεοραση δεν υπαρχει ουτε στην αντιπροσωπεια αλλα κ ουτε στα καταστηματα που την διαθετουν με <1300 ...Εγω την εχω παραγγειλει απο eshop στην Ελλαδα αλλα
εν τω μεταξυ την βρισκω Αγγλια και σε ακομη φθηνοτερη τιμη και ειμαι ετοιμος να ακυρωσω την παραγγελια και να την παραγγειλω απο UK. Θα ηθελα απλα να μου πει αν ξερει καποιος αν υπαρχει περιπτωση για καμια ασυμβατότητα (π.χ αποκωδικοποιητης dvb-t κτλ.).
thanx
δηλαδη αν θελει καποιος αυτ τη στιγμη να αγορασει την c6900 δεν μπορει να τη βρει πουθενα???αφου παντου υπαρχει ετοιμοπαραδοτη....η μηπως εννοεις οτι στα καταστηματα που την εχουν με αυτη την τιμη δεν υπαρχει?

δηλαδη αν θελει καποιος αυτ τη στιγμη να αγορασει την c6900 δεν μπορει να τη βρει πουθενα???αφου παντου υπαρχει ετοιμοπαραδοτη....η μηπως εννοεις οτι στα καταστηματα που την εχουν με αυτη την τιμη δεν υπαρχει?
ακριβως αυτο που ειπα και πριν: αν καποιος δινει πανω απο 1300 θα την βρει σε φυσικα καταστηματα (π.χ κοτσωβολους, saturn, mediamarkt κτλ) τα οποια προφανως την εχουν στοκ αλλα μερικα καταστηματα που στο site τους την εχουν <1300 εχει εξαντληθει κ ουτε η αντιπροσωπεια εχει νεα κομματια μεχρι στιγμης.
εγω περιμενω παντως εντος της εβδομαδος να δω αν φερουν αλλιως αυτο που βρηκα Αγγλια με τρωει...
θα ειναι συμβατος ο decoder με digea ή θα'χω ιστοριες με κλειδωματα....:bang:

εγω προσωπικα που ειμαι απο λαρισα πηγα και στον κωτσοβολο και στο mediamarkt και οχι μονο δεν τις ειχαν στο καταστημα,αλλα δεν ηξεραν καν ποια τηλεοραση ειναι.μονο στο πλαισιο δεν κοιταξα να δω αν υπαρχει...αν δεν την βρω εδω μονο μεσω καποιου eshop μπορω να την παραγειλω,αλλα αν δεν εχουν οπως λες.......περιμενουμε το νεο μοντελο!παρ'ολα αυτα ορισμενα γραφουν αμεσα διαθεσιμο και παραδοση σε 24 ωρες κτλ.να'ναι τοσο απατεωνες?

Last edited:
(Η S20 υστερει σε σχεδιασμο και δεν εχει media player , 3D κτλ. σε εικονα ομως κατα την γνωμη μου ειναι καλυτερη απο την 6900.) Σεβαστές οι απόψεις. Αλλά επειδή τυχαίνει να τις έχω και της δυο ,,η 6900 έχει αναμφισβήτητα πολύ καλύτερη εικόνα από την πανα S20.και είναι εύκολα αντιληπτό από τον καθένα, είναι άλλη κατηγορία. νομίζω ότι συγκρίνουμε διαφορετικές κατηγορίες.

Σεβαστές οι απόψεις. Αλλά επειδή τυχαίνει να τις έχω και της δυο ,,η 6900 έχει αναμφισβήτητα πολύ καλύτερη εικόνα από την πανα S20.και είναι εύκολα αντιληπτό από τον καθένα, είναι άλλη κατηγορία. νομίζω ότι συγκρίνουμε διαφορετικές κατηγορίες.

Σεβαστη η αποψη σου και μαλιστα εφοσον τις εχεις και τις δυο αλλα η διαφορα ειναι οτι η Panasonic ειναι πιο "κινηματογραφικη" , η Samsung εχει εικονα που ειναι πιο "εντυπωσιακη" αφου κανει επεξεργασια ακομη και σε σημα HD με προσθηκη τεχνητης οξυτητας και αφαιρεση του "κοκκου".

We spent a good few hours calibrating Greyscale, Gamma, and Colour on the Samsung PS50C6900 – and then almost tore our hair out in frustration when we realised that this is one of the Samsung flat-screen HDTVs which applies temporal smoothing (selective motion blur) to the incoming video – even when the [Noise Filter] controls are switched “Off”. This meant that we had to switch over to “Game Mode” to avoid this annoyance, which involved re-calibrating.

Why is this smoothing so bad? Because it has the effect of nearly, or completely removing any sort of film grain texture that is critical to the high quality presentation of film material. As well as being aesthetically wrong, this sort of processing strips definition and life out of the picture on screen. While this sort of noise/grain reduction would be appropriate for poorly lit video material, it has no place for professional 35mm films (and even 16mm films, for that matter). We did complain directly to Samsung before about this issue, which appeared to result in a firmware update which lessened the processing, but did not remove it.

http://www.hdtvtest.co.uk/news/samsung-ps50c6900-plasma-3d-tv-20101130940.htm

Οποτε ο ποια ειναι καλυτερη εξαρταται ποιον ρωταμε. Δεν εχει σχεση με την "κατηγορια" αλλα με το πως αντιλαμβανεται καποια πραγματα ο καθε κατασκευαστης , οποτε και στην V20 και VT20 θα παρατηρησεις αναλογη συμπεριφορα.

Last edited:
το παρατηρησα και γω στην vt20...εχει αυτο το σπιθουρακι αλλα ειναι σαν να βλεπεις πανι κινηματογραφου.οι samsung εχουν πεντακαθαρη εικονα σε βαθμο που τα χρωματα να ψευτιζουν λιγο σαν animation.η χειροτερη που ειδα ηταν η lg infinia η 9500 με υλικο 3δ ηταν μαυρα χαλια!ειχε τοσο κροσταλκ που ηταν σαν να μη φορουσες γυαλια!anyway θα πρεπει να περιμενω λιγο ακομα και να διαθεσω καποια χρηματα παραπανω για πανασονικ...εκτος και αν βρω την σαμ σε καμια προσφορα....

Film grain ονομαζεται αλλα πολλοι ασχετοι με το αντικειμενο το περνανε για "θορυβο" ειναι ομως αναποσπαστο μερος σχεδον καθε κινηματογραφικης ταινιας.

Film grain ονομαζεται αλλα πολλοι ασχετοι με το αντικειμενο το περνανε για "θορυβο" ειναι ομως αναποσπαστο μερος σχεδον καθε κινηματογραφικης ταινιας.
σαφως και ειναι...αλλιως τις ταινιες ολες θα τις βλεπαμε οπως τα making off.....

τελικα η c6900 σταματησε να παραγεται και υπαρχει μονο στοκ?οποιος προλαβει την παιρνει?θα βγει καινουριο μοντελο?γιατι αν ειναι να δωσεις 1500-1600 να την παρεις απο πλαισιο κοτσωβολο κτλ.....με 1900-2000 εχεις vt20 +2 ζευγη γυαλια οποτε ερχεσαι στα ιδια λεφτα

τελικα η c6900 σταματησε να παραγεται και υπαρχει μονο στοκ?οποιος προλαβει την παιρνει?θα βγει καινουριο μοντελο?γιατι αν ειναι να δωσεις 1500-1600 να την παρεις απο πλαισιο κοτσωβολο κτλ.....με 1900-2000 εχεις vt20 +2 ζευγη γυαλια οποτε ερχεσαι στα ιδια λεφτα
την panasonic την παιρνεις 2000-2200 με δωρο-και καλα- τα γυαλια, αλλα οπως κ να'χει η samsung παλι εχει μεγαλη διαφορα στην τιμη. υπομονη μεσα στην εβδομαδα καπως θα το μαθουμε...