Αγορά νεας plasma TV

Busoni

Supreme Member
5 July 2006
3,290
Αθήνα - Χολαργός
Σκέφτομαι σοβαρά την αγορά μιας plasma τηλεόρασης για θέαση ταινιών κατα κύριο λόγο και αγώνων ή ΤV κατα δεύτερο. Η απόσταση θέασης θα ειναι 2,30-2,50m. Προσανατολίζομαι κάπου ανάμεσα σε 46" και 50" με οικονομικό όριο τα 700 ευρώ περίπου και σκέφτομαι για την LG 50PK350... Τι λέτε; Η ως τώρα εμπειρία με μια Panny 37PX80 είναι άριστη, οπότε δεν σκέφτομαι καν LCD ή LED.

Σκέφτομαι σοβαρά την αγορά μιας plasma τηλεόρασης για θέαση ταινιών κατα κύριο λόγο και αγώνων ή ΤV κατα δεύτερο. Η απόσταση θέασης θα ειναι 2,30-2,50m. Προσανατολίζομαι κάπου ανάμεσα σε 46" και 50" με οικονομικό όριο τα 700 ευρώ περίπου και σκέφτομαι για την LG 50PK350... Τι λέτε; Η ως τώρα εμπειρία με μια Panny 37PX80 είναι άριστη, οπότε δεν σκέφτομαι καν LCD ή LED.

Προτίμησε να πάρεις την 50". Προχτές ο κολλητός μου έβαλε στην ίδια απόσταση την 50V20 και ήταν φανταστική. Απλά την PK350 που την είδα σε κατάστημα δε μου άρεσε καθόλου..δεν ξέρω αν έφταιγαν οι ρυθμίσεις ή κάτι άλλο αλλά η εικόνα της έδειχνε "ξεπλυμένη". Η PK550 λίγο καλύτερη. Όλες αυτές πάντως καμία σχέση με τις Panasonic, αλλά λόγω περιορισμένου μπάτζετ δε νομίζω οτι έχεις πολλές άλλες επιλογές στις 50"..

Makis, με πρόλαβες! :)

Chrpep, εχω παψει ν' ασχολουμαι με την εικονα σε μαγαζια, ειδικα απο τοτε που ανακαλυψα οτι πολλοι βραχυκυκλωνουν τα καλωδια κεραιας απο 3-4 TVs σε μια ληψη...

Απλα αναρωτιεμαι αν καποιος εχει δει την PK350 σε καλες συνθηκες και μπορει να μου πει μια γνωμη σε σχεση με Panasonic. Αν μπορουσα να παω στην S20(η ακομα και στην U20) θα το εκανα, αλλα μου ειναι λιγο δυσκολο οικονομικα.

Chrpep, εχω παψει ν' ασχολουμαι με την εικονα σε μαγαζια, ειδικα απο τοτε που ανακαλυψα οτι πολλοι βραχυκυκλωνουν τα καλωδια κεραιας απο 3-4 TVs σε μια ληψη...

+1

Ακόμα χειρότερα, άλλες να παίζουν hd υλικό και άλλες dvd...

Eπίσης μια ακόμα ερώτηση: Σε αυτή την απόσταση θέασης(2,30 - 2,50m - μικρότερη αποκλείεται να γινει) και στη συγκεκριμένη διάσταση οθόνης, έχουν νόημα τα 1080p; Ψάχνοντάς το στο web, βρήκα κάποια γραφήματα που έδειχναν οτι στα 2,10m περίπου, σε 50", αρχίζει γίνεται πλήρως αισθητό το πλεονέκτημα του 1080p. Πρακτικά όμως τι συμβαίνει;

Ο λόγος που ρωτώ ειναι γιατι δεν τρελαίνομαι για 1080p υλικό(για να μην πω οτι οι ταινιες που βλέπω βγαίνουν συνήθως μόνο σε DVD) αφενός, αφετέρου υπάρχουν ωραία 50αρια plasmατα σε τιμές χώμα με υποστήριξη 720p.

Υ.Γ. ...ξέρω οτι ειναι too much η ερώτηση, αλλα μη βαρατε :D

Last edited:
Θα δεις διαφορά όσον αφορά το full hd...σε κάθε περίπτωση,δεν νοείται να αγοράσεις τηλεόραση εν έτη 2011 HD ready...

Εάν δεν πάρεις BD-HD tv (συνδρομητική),ps3,τότε δεν υπάρχει λόγος να πάρεις Full hd tv.Παρότι τα BD πλέον έχουν τιμή χώμα...

Χμμ...Στο skroutz βλέπω τη μια στα 800+, την αλλη στα 750. Δεν μου λες κι εμένα πού τις βρήκες 700 τόσο να πάρω μια να ησυχάσω; :D

http://www.plaisio.gr/Sound-Vision/...ns/Panasonic-TX-P46S20-Viera-46-TX-P46S20.htm

Αυτη την εχει το πλαισιο 699 ! (Μεταμορφωση)

Μην βλεπεις τι γραφουν στο σαιτ τους δεν το εχουν διορθωσει. Εχουν και στοκ οπως μου ειπαν το Σαββατο.

http://www.plaisio.gr/Sound-Vision/...ns/Panasonic-TX-P46S20-Viera-46-TX-P46S20.htm

Αυτη την εχει το πλαισιο 699 ! (Μεταμορφωση)

Μην βλεπεις τι γραφουν στο σαιτ τους δεν το εχουν διορθωσει. Εχουν και στοκ οπως μου ειπαν το Σαββατο.

Ευχαριστώ Παλμέ! Και η 50"αρα U20 που είπε ο makis1973;

Υ.Γ. Βλεπω να ξεφραγκιάζομαι αυριο :D...Αρκεί η προσφορά να μην αφορά μονο στο κατάστημα της Μεταμόρφωσης

Last edited:
Αναλόγως που έχουν stock.Έχε υπόψην σου ότι επειδή η U20 δεν έχει αντιανακλαστική επιφάνεια θα δείχνει από τις χειρότερες στον χώρο των καταστημάτων.

Αυτα τα σκαμπανεβασματα στις τιμες ειναι γιατι και τα καταστηματα θελουν να ξεστοκαρουν (γιατι ερχονται οι καινουριες) και γιατι δε θελουν να πουλησουν φτηνα αφου ακομα υπαρχει ζητηση για τις τηλεορασεις του 2010.

Αυτα τα σκαμπανεβασματα στις τιμες ειναι γιατι και τα καταστηματα θελουν να ξεστοκαρουν (γιατι ερχονται οι καινουριες) και γιατι δε θελουν να πουλησουν φτηνα αφου ακομα υπαρχει ζητηση για τις τηλεορασεις του 2010.

Υπομονή για τις καινούργιες Έχουμε δυο μήνες ακόμα γεμάτους
Είναι καλή εποχή να πάρεις TV αλλά είναι όποιος προλάβει από θέμα στόκ :twoguns: