Καλησπέρα παιδιά.Έπειτα από αρκετό διάβασμα στο forum και επειδή ο καθένας μας έχει τις δικές του ανάγκες,νομίζω ότι δεν έχω καταλήξει ακόμα στο τι να επιλέξω.Ωστόσο έχω ξεχωρίσει την Samsung UE40EH6030 λόγω του ότι την προτείνετε αρκετά.Περιμένω να ακούσω άλλες 2-3 επιλογές (ίσως και μια μικρή απόκλιση του budget) ώστε να τις τεστάρω και στην πράξη πριν κάνω την αγορά. Δεν με καίει τόσο το 3D λόγω και του μεγέθους που ψάχνω
Τα δικά μου δεδομένα είναι:
Απόσταση Θέασης: 1,50μ. - 2,60μ.
Χρήση: Τηλεοπτικά κανάλια,αθλητικά,τανίες HD μέσω HDMI από λάπτοπ ή και απευθείας από usb αν είναι δυνατό,αρκετό PRO στο PS3
Xώρος: Στο σαλόνι θα τοποθετηθεί το οποίο είναι αρκετά φωτεινό
Budget: Γύρω στα 500 ευρώ (μπορεί να ανέβει λίγο αν αξίζει πραγματικά
)
Και μια ερώτηση: Επειδή διάβασα για τις Plasma και το gaming...αν εξαιρέσουμε τον φωτεινό χώρο (PRO και ταινίες είναι για το βράδυ),είναι όντως τόσο ευαίσθητες,ώστε να τις αποκλείσω τελείως;
Ευχαριστώ προκαταβολικά.
Τα δικά μου δεδομένα είναι:
Απόσταση Θέασης: 1,50μ. - 2,60μ.
Χρήση: Τηλεοπτικά κανάλια,αθλητικά,τανίες HD μέσω HDMI από λάπτοπ ή και απευθείας από usb αν είναι δυνατό,αρκετό PRO στο PS3
Xώρος: Στο σαλόνι θα τοποθετηθεί το οποίο είναι αρκετά φωτεινό
Budget: Γύρω στα 500 ευρώ (μπορεί να ανέβει λίγο αν αξίζει πραγματικά
Και μια ερώτηση: Επειδή διάβασα για τις Plasma και το gaming...αν εξαιρέσουμε τον φωτεινό χώρο (PRO και ταινίες είναι για το βράδυ),είναι όντως τόσο ευαίσθητες,ώστε να τις αποκλείσω τελείως;
Ευχαριστώ προκαταβολικά.