Αγορά νέας τηλεόρασης 47''-50"

kostas170187

New member
4 August 2015
4
Καλησπέρα παιδιά. Θα ήθελα την βοήθειά σας για αγορά νέας τηλεόρασης. Η απόσταση που έχω είναι 2,5 -3,0μ. Την θέλω κυρίως για θέαση ταινιών και ποδοσφαιρικών αγώνων. Το ποσό που διαθέτω είναι 500-900euro. Περιμένω τις προτάσεις σας. Σας ευχαριστώ.

Last edited by a moderator:
Αυτή καρφώθηκε στο μυαλό μου από την πρώτη στιγμή που την είδα. Βέβαια με προβληματίζει ότι είναι μοντέλο του 14'. Πέρα από την Samsung έχετε κάποια άλλη να μου προτείνετε? Ποια χαρακτηριστικά πρέπει να προσέξω για την επιλογή της κατάλληλης.

Σίγουρα θα πάω να τις δω και από κοντά, αλλά μέχρι να βρω την ευκαιρία να επισκεφτώ ένα κατάστημα, θα ήθελα να γνωρίζω κάποια βασικά πράγματα που πρέπει να προσέχω στην έρευνα αγοράς που κάνω μέσω internet. Michalis3 σε ευχαριστώ για τις άμεσες απαντήσεις σου και θα ήθελα να σε ρωτήσω αν έχεις προσωπική εμπειρία με την Samsung H6200. Μέσα στο εύρος χρημάτων που διαθέτω μήπως υπάρχουν και καλύτερες προτάσεις?

Κοίτα, οι καλύτερες επιλογές, μέσα στο budget σου, είναι οι περσινές Sony σειράς 8 και Samsung σειράς 6. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείς να δεις τα σχετικά threads.

Πηγαινε και παρε την H6200 με 600 ευρουλακια και κρατα τα υπολοιπα.Δε χρειαζεται να ξοδευεσαι.την πηρα πριν 1 μηνα και μπορω να σου πω πως η τηλεοραση ειναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ καλη.Ρυθμισε την σωστα και απολαυσε την!

Και αν με το καλο την παρεις οι καταλληλες ρυθμισεις μετα απο ψαξιμο εδω μεσα ειναι..:

Λειτουργια εικονας: Ταινια
Οπ Φωτισμός: 9
Αντίθεση: 100
Φωτεινότητα: 46
Ευκρίνεια: 10
Χρώμα: 50
Απόχρωση: 50/50
Προχωρημένες
Δυν. Αντίθεση: Απενεργ.
Τόνος Μαύρου: Απενεργ.
Αποχρωση: 0
RGB: Απεν
Χρωματικη περιοχή: Προσαρμοσμένη (Δεν πείραξα τίποτα)
Ισορροπία λευκού
2 σημεια
R-O +1
G-O 0
B-O -1
R-G +8
G-G +1
B-G -6
10 Σημεία
30% R+7 G 0 B-20
40% R 0 G 0 B+4
50% R-1 G 0 B+7
60% R-2 G+1 B+3
70% R+3 G 0 B+2
90% R 0 B 0 G+3
100% R+1 G 0 B+2
Γαμμα: -2
Επιλογές εικόνας
Τόνος χρώματος: Θερμός 2
Βελτίωση Ψηφ Σημ: Απενερ
Φιλ Θορυβου MPEG: Απενερ
Λειτουργία Τανιας: Auto1
Motion plus: Προσαρμοσμένη
Μειωση Θολοτητας: 8
Μειωση τρεμοπ: 2
Led Απενερ

Σαν τηλεοραση οντως αξιζει, αλλα τα συγκεκριμενα κομματια ειναι πιθανων εκθεσιακα, (γι' αυτο και τοσο χαμηλη τιμη) με οτι μπορει να συνεπαγετε αυτο.

Με 50Hz panel και χωρίς 24fps playback, καλή δεν τη λές με τίποτα.
Αυτά βλέπουν και τα μαγαζιά και τσίμπησαν λίγο την τιμή της 50Η6200..

Σαν τηλεοραση οντως αξιζει, αλλα τα συγκεκριμενα κομματια ειναι πιθανων εκθεσιακα, (γι' αυτο και τοσο χαμηλη τιμη) με οτι μπορει να συνεπαγετε αυτο.
Για τη προσφορά των 599 ρωτώ και οχι του stock house

Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τις συμβουλές σας. Μάλλον στην H6200 ή H6400 καταλήγω. Θα πάω αύριο να τις δω και από κοντά ώστε να οριστικοποιήσω την απόφαση μου και να κάνω την αγορά.

Κι εγώ κοιτάω ακριβώς τα ίδια μοντέλα με τον Κώστα σε 50" άλλα εκνευρίζομαι που βλέπω ότι η τιμή τους έχει πάρει την ανιούσα τον τελευταίο μήνα.ενόψει eurobasket πιστεύετε ότι θα παίξει καμιά προσφορά;

Ενδεχομένως να περιοριστεί ακόμα περισσότερο το stock μέχρι τότε...

Απάντηση: Re: Αγορά νέας τηλεόρασης 47''-50"

Για τη προσφορά των 599 ρωτώ και οχι του stock house
Ναι, αυτο το κομματι ειναι πιθανων εκθεσιακο, αλλα αν μενεις Αθηνα πηγαινε να την δεις απο κοντα και αν σου πουνε οτι δεν ειναι εκθεσιακο αγορασε την, ετσι κι αλλιως την συγκεκριμενη, μονο απο το καταστημα μπορεις να την παραλαβεις

Ναι, αυτο το κομματι ειναι πιθανων εκθεσιακο, αλλα αν μενεις Αθηνα πηγαινε να την δεις απο κοντα και αν σου πουνε οτι δεν ειναι εκθεσιακο αγορασε την, ετσι κι αλλιως την συγκεκριμενη, μονο απο το καταστημα μπορεις να την παραλαβεις
Είναι όντως εκθεσιακό, αλλά μου άρεσε η εικονα της. Δίνουν 2 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση. Τι μπορεί να παρουσιάσει;

Απάντηση: Re: Αγορά νέας τηλεόρασης 47''-50"

Τι μπορεί να παρουσιάσει;
Τiποτα και τα παντα, εαν μπορουσες να εκανες επεκταση εγγυησης, γιατι δεν μπορεις να γνωριζεις, τι μεταχειριση εχει περασει.