Αγορά νέας τηλεόρασης 50-55"

pfc08

New member
6 August 2014
7
Καλησπέρα σε όλους. Μετά απο 2.5 χρόνια προβληματικής συμβίωσης με τη Samsung 40H6400 ήρθε η ώρα για αλλαγή. Το budget έχει ταβάνι τα 700 ευρώ. Η απόσταση θέασης ειναι ~2.5 μέτρα.
Η χρήση της τηλεόρασης ειναι 80% ταινίες (μέσω usb και plex media server) και 20% τηλεοπτικό/αθλητικά. Επειδή η θέαση γίνεται συνήθως με χαμηλό ή καθόλου φωτισμό υποθέτω οτι πρέπει να κοιτάω σε VA πανελ για να έχω πιο σωστό αποτέλεσμα. Υπάρχει κάτι αξιόλογο στα χρήματα που διαθέτω;

Ανέβα στα 1000 και πάρε την OLED 910V της LG. Αν δεν έχει εξαντληθεί....
Δεν πρόκειται να σε ικανοποιήσει άλλη από τη στιγμή που βλέπεις κυρίως στο σκοτάδι!!!!

Last edited:
Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Αρχικά η 910V ήταν στις επιλογές μου, αλλά έπεσαν πολλά έξοδα μαζεμένα και το βλέπω δύσκολο να κάνω την υπέρβαση. Αν δεν τα καταφέρω να ανέβω στα 1000 υπάρχει κάποια άλλη εναλλακτική;

Θεωρητικά αν σε ενδιαφέρει η 910 και έχεις την υπομονή να πας σε πολλά καταστήματα θα καταφέρεις καλύτερη τιμή από τα 1000.

Μένω επαρχία και δυστυχώς δεν υπάρχει η δυνατότητα να πάω σε πολλά καταστήματα. Είτε πρέπει να συμβιβαστώ με κάτι υποδεέστερο είτε να περιμένω κι άλλο, κάτι που επειδη στην ουσία είμαι χωρίς τηλεόραση ειναι αρκετά δύσκολο.

Μπορείς να πας σε αυτά που μπορείς και να πάρεις τηλέφωνο για καλύτερη προσφορά σε κάποια άλλα. Η 910 είναι πολύ καλή τηλεόραση, αλλά νομίζω κάποιοι θα θέλουν να ξεστοκάρουν. Πάντα μπορείς να πάρεις καλύτερη προσφορά από φυσικό κατάστημα, ακόμα καλύτερη και από Σκρουτζ

Θέλω και εγώ ν'αλλάξω τηλεόραση. Έχω μια LG 50PK550. Είμαι συνδρομητή ς Cosmotetv και Fransat (γαλλικό). Κοιτάω ιδιαίτερα ποδόσφαιρο ( 50 % ). Ταινίες ( 20% ), Σκαι κ.τ.λ ( 30% ).
Αξίζει να πάρω μια Oled; ή θα έχω θέματα με το ποδόσφαιρο; Μήπως μια Led Sony ή Panasonic 58 ex780 είναι καλύτερη;