αγορα νεας τηλεορασης 50-60 in

sly139

New member
12 August 2007
23
καλησπερα συμφοριτες.ειμαι κατοχος μιας kdl 46x3500 sony η οποια εχει κλεισει μια οχταετια ζωης και πιστευω οτι σιγα σιγα πρεπει να την αλλαξω.θελω να επενδυσω πανω της για τα επομενα δεκα χρονια.Αναρωτιεμαι αν τωρα ειναι καλη κινηση η καλο θα ηταν να περιμενω μιας και η oled ακομα ειναι στα υψη.Η τηλεοραση θα παιζει ταινιες,ps4 και οτε tv.αποσταστη τα 3.5 μετρα.Σας ευχαριστω εκ των προτερων για τις απαντησεις σας

καλησπερα συμφοριτες.ειμαι κατοχος μιας kdl 46x3500 sony η οποια εχει κλεισει μια οχταετια ζωης και πιστευω οτι σιγα σιγα πρεπει να την αλλαξω.θελω να επενδυσω πανω της για τα επομενα δεκα χρονια.Αναρωτιεμαι αν τωρα ειναι καλη κινηση η καλο θα ηταν να περιμενω μιας και η oled ακομα ειναι στα υψη.Η τηλεοραση θα παιζει ταινιες,ps4 και οτε tv.αποσταστη τα 3.5 μετρα.Σας ευχαριστω εκ των προτερων για τις απαντησεις σας
Αν μπορείς να περιμένεις κανα χρόνο ακόμα για OLED ακόμα καλύτερα, πάντως όπως και να έχει << επένδυση >> σε τηλεόραση δε μπορείς να κάνεις με καμία μορφή.
Επίσης η δεκαετία ζωής στις σημερινές τηλεόρασης είναι μάλλον ανύπαρκτη , εκτός εξαιρέσεων που ίσως, λέω και πάλι, ίσως τύχουν. Γύρω στη πενταετία είναι καλά να ελπίζει σήμερα κάποιος.

Τελικά υπάρχουν αδελφές ψυχές ...
Ίδια τηλεόραση , τα ίδια χρόνια , ίδιες απαιτήσεις για την καινούργια οποία να ναι αυτή ...

Τελικά υπάρχουν αδελφές ψυχές ...
Ίδια τηλεόραση , τα ίδια χρόνια , ίδιες απαιτήσεις για την καινούργια οποία να ναι αυτή ...

θυμαμαι modis το 2007 ηταν no 1 kuro no 2 kdl

Ναι ... Οι τιμές πάλι ;
αν δώσουμε και τώρα ότι δώσαμε τότε για την χ3500 τότε πρέπει να κοιτάμε τις ναυαρχίδες ...

Έχεις βάλει κάποια στο μάτι ;

Ναι ... Οι τιμές πάλι ;
αν δώσουμε και τώρα ότι δώσαμε τότε για την χ3500 τότε πρέπει να κοιτάμε τις ναυαρχίδες ...

Έχεις βάλει κάποια στο μάτι ;

Η αληθεια ειναι πως κοιταω SAMSUNG UE55HU8500 tv 55 " 3D LED Ultra HD και LG 55EC970V

εγώ πάλι φοβάμαι στις καινούριες την διάρκεια ζωής τους ,
έχει τρομάξει το μάτι μου πόσο εύκολα χαλάνε και αυτό με αποτρέπει να σκάσω ξανά τόσα λεφτά
Η x μετά από 8 χρόνια απροβλημάτιστα αρχίζει και μου βγάζει κάτι περίεργες οριζόντιες γραμμές και κάτι σαν μουτζούρα στο δεξί μισό της οθόνης , κρατά κάνα 15λεπτο , και μόλις ζεσταθεί (?) στρώνει .

Γνωρίζω ότι η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει (αλλά θα το τραβήξω όσο πάει ) επίσης γνωρίζω ότι όποια καινούρια και να πάρω 8 χρόνια δεν θα με βγάλει ,
για αυτό το λόγο και μόνο τόσα λεφτά που έδωσα τότε .... δεν ...

εμενα δεν μου εχει βγαλει κανενα προβλημα εκτος απο το οτι εχει αρχισει να λυγιζει το επιπλακι απο το βαρος της :HTEHETH63:

Μέχρι χίλια ευρώ υπάρχουν πολύ καλές λύσεις στις 55", Sony W8xxB και Samsung H6xxx.