Αγορά νέας τηλεόρασης 50''

aaatoel

New member
6 June 2010
86
Καλημέρα σας,

Λόγω συγκατοίκησης πλέον, είπα κι εγώ να νοικοκυρευτώ και να αρχίσω από την αγορά της βασικής μου τηλεόρασης. Η απόσταση θέασης είναι περίπου στα 3 μέτρα και λόγω των διαστάσεων του χώρου που θα μπει, έχω καταλήξει πως μάλλον πάω για 50''. Χαζεύοντας διάφορες προτάσεις στο forum και reviews, βλέπω πως παίζει πολύ η Sony KDL-50W805B η οποία είναι και στο Budget μου (θέλω να είναι 3ψήφιο).

Η χρήσης της τηλεόρασης θα περιλαμβάνει λίγο τηλεοπτικό σήμα και πολλές σειρές/ταινίες HD. Ενδέχεται να μπει και ΟΤΕ TV, αλλά αυτό παίζει ακόμα. Η 3D τεχνολογία ή τα blurays, δεν είναι πολύ στο ρεπερτόριό μου, οπότε και δεν δίνω τόσο μεγάλη βάση.

Κάθε ιδέα ή πρόταση είναι ευπρόσδεκτη!
 
Για 3 μετρα απόσταση , καλύτερα να πας εδώ:
http://www.skroutz.gr/s/5164985/Samsung-UE55H6240.html

Είναι και τριψήφιο νούμερο ;)

Aside jokes , δεν έχεις και πολλές επιλογές , εκτος αν έρθεις πιο κοντά στην tv.
Έχει σημασία η απόσταση ειδικά από την στιγμή που θα βλέπεις πολύ HD υλικό.
 
Βλέπω επίσης στον Κωτσόβολο την Sony KDL50W829 στα 848,17 (αν πατήσεις και παίξεις στο μενού παζάρεψέ το), οπότε υποθέτω πως μάλλον αξίζει καλύτερα, σωστά;
 
Είναι η καλύτερη ίσος τηλεόραση για το 2014.

Σίγουρα έχει ψήφο εμπιστοσύνης από εμενα , αλλα 3 μετρα είναι κάπως πολλά.
Λίγο πιο κοντά στην tv δεν μπορείς να έρθεις?
 
Καλησπερα παιδια.Αγορασα σημερα την Samsung TV 50'' UE50H6200 θα μπορουσε καποιος να μου πει την γνωμη του? Ευχαριστω πολυ!!!
 
Μεγειά , το νήμα κατόχων είναι εδώ...

http://avclub.gr/forum/showthread.php/117836-Samsung-UE-H6200-Reviews-Εντυπώσεις-Σχόλια

Κατά την γνώμη μου όπως και όλη η σειρά H6 είναι ισορροπημένη πρόταση που συνδυάζει πολύ καλή ποιότητα εικόνας αλλά και πολύ καλό smart tv , media player κτλ. , είναι ένας συνδυασμός που δεν τον έχει καταφέρει άλλος κατασκευαστής γιατί οι Sony που είναι καλές σε εικόνα έχουν smart tv και media player που υστερεί αρκετά ενώ οι LG με άριστο smart tv δεν τα πάνε τόσο καλά σε εικόνα.