Αγορά νέας τηλεόρασης 55 ίντσες

axidous

Established Member
26 April 2007
131
Λοιπόν και έφτασε η ώρα να αντικαταστήσω την παλιά μου Plasma VT20 Panasonic

Είμαι ανάμεσα σε Samsung UE55MU και LG 55UJ701V
Είναι και οι 2 4Κ

και τις 2 τις έχω βρει στα 900 ευρω περίπου

Είναι καλες ? αξίζουν ??
θέλω γνώμες

ευχαριστώ πολύ

Μεταξυ των δυο Samsung ( Samsung UE55MU7000- αυτο ειναι το μοντελο ? )

Η LG ειναι 60hz και φοραει RGBW panel ......... ειναι 4κ μονο στα χαρτια
η Samsung 120hz με VA panel

Εχει και αλλες προτασεις η κατηγορια διαβασε παρακατω

Μεταξυ των δυο την samsung αλλά μετα απο πλάσμα ισως θα ήταν καλύτερο να πας σε oled (που είναι πιο ακριβές)......απο μαύρο να πας σε γκρι...όσο σκούρο γκρι και να είναι θα σου κακοφαίνεται πιστευω.

Οι έχοντες πλάσμα δύσκολα θα αποφύγουμε να τα σκάσουμε χοντρά για OLED θεωρώ. Καλές οι LED αλλά θα πάρεις χειρότερη ποιότητα εικόνας από αυτή που έχεις.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Οι έχοντες πλάσμα δύσκολα θα αποφύγουμε να τα σκάσουμε χοντρά για OLED θεωρώ. Καλές οι LED αλλά θα πάρεις χειρότερη ποιότητα εικόνας από αυτή που έχεις.

Sent from my iPhone using Tapatalk

πάντως εγώ όταν πήγα από πλασμα του 2007 samsung (ένα σχετικά βασικό μοντέλο.. ήταν ακόμα τότε 720p αν θέλετε ψάχνω να βρω ποιο ήταν..) σε μια καλή (οχι ομως high end) sony με VA panel του 2015 δεν μου έλειψε τίποτα. τα χρώματα, η ανάλυση και το μαύρο τα βρήκα καλύτερα από την samsung.
ίσως να την είχα κακορυθμισμένη τι να πω...

Εγω πιστευω οτι ειναι χρυση ευκαιρια για εμας που ψαχνουμε μεγαλη τηλεοραση αυτη τη στιγμη να περιμενουμε προς τα μεσα-τελη Μαιου. Οταν λεω χρυσγ ευκαιρια εννοω Μουντιαλ. Το οποιο αρχιζει στης 8/6 , στο ξεκινημα του καλοκαιριου δλδ, και που σημαινει οτι οι μεγαλες αλυσιδες τυπου Κωτσοβολου, Mediamarkt θα αρχισουν τις προσφορες τουλαχιστον 1 εβδομαδα η και 10 μερες πριν.Και οπως ειναι φυσιολογικο θα αφορουν κυριως τηλεορασεις (μεγαλες) και ολιγον απο Home cinema.Κι επειδη κι εγω στο ψαξιμο για 65" ειμαι θα περιμενω. Αν το καλοσκεφτειτε ουσιαστικα ειναι περιπου 118-120 24ωρα μεχρι να ξεκινησουν οι προσφορες :-)
Και θα ειναι δυνατες πιστευω γιατι περα απο την συγκυρια του Μουντιαλ θα αφορα και ενα αρχικο ξεστοκαρισμα των 2017 μοντελων.

πάντως εγώ όταν πήγα από πλασμα του 2007 samsung (ένα σχετικά βασικό μοντέλο.. ήταν ακόμα τότε 720p αν θέλετε ψάχνω να βρω ποιο ήταν..) σε μια καλή (οχι ομως high end) sony με VA panel του 2015 δεν μου έλειψε τίποτα. τα χρώματα, η ανάλυση και το μαύρο τα βρήκα καλύτερα από την samsung.

το 2007 θυμάμαι που πήρα και γώ τη δική μου 42c96 νομίζω ότι είχε 2 μοντέλα όλα κι´όλα αυτή και την q96.

το 2007 θυμάμαι που πήρα και γώ τη δική μου 42c96 νομίζω ότι είχε 2 μοντέλα όλα κι´όλα αυτή και την q96.