Αγορα νεας τηλεορασης 55 ιντσων.

Global

Senior Member
1 May 2017
380
Θέλω να αγορασω μια τηλεόραση 55 ιντσών που να υποστηρίζει Amd freesync μιας και δεν μπορώ να πάω μικρότερη σε ίντσες γιατί η συγκεκριμένη τεχνολογία την βάζουν μόνο σε τηλεοράσεις 55 ιντσών και άνω.

Σκέφτομαι για την Samsung ue55ru8002 γιατί είναι μια πιστεύω αξιοπρεπής λύση για gaming και ταινίες με βάση και τις προτάσεις αυτό του site που πιστεύω είναι πολύ αξιόπιστο σαν site.

Εσείς τι λέτε?
Έχετε να προτείνετε κάποια καλύτερη και πιο νέο μοντέλο?

Δεν θέλω να σε επηρεάσω αφού προφανώς έχεις καταλήξει στο εν λόγω μοντέλο.
Για άλλα άτομα όμως που ψάχνουν ακόμα, θα ήθελα να επισημάνω τα πολλά αρνητικά σχόλια από κατόχους Samsung τηλεοράσεων 2-3τιας όπου μόλις τελειώνει η εγγύηση, σε αρκετούς παρουσιάζονται προβλήματα στο πάνελ τον τηλεοράσεων τους και καθίσταται ασύμφορη η επισκευή τους.
Επίσης αξίζει να αναφέρω πως από αυτού του είδους τα προβλήματα γλιτώνουν τα άτομα που έκαναν επέκταση της εγγύησης, με οτι συνεπάγεται αυτό στο αρχικό κόστος κτήσης.

Προσωπικά είχα καταλήξει εδώ και μήνες σε ένα συγκεκριμένο μοντέλο της Samsung, και σήμερα που μπήκα σε γνωστό site σύγκρισης τιμών, που παραθέτουν οι χρήστες τα reviews τους, με θλίψη διαπίστωσα τα πολλά προβλήματα που έχουν άτομα με το πέρας της εγγύησης.

Δεν είμαι tech guru, παρά ένας απλός χρήστης που προσπαθώ να διαβάζω πριν κάνω αγορές, ώστε να είμαι προετοιμασμένος για το τι μπορεί να περιμένω, φυσικά όσο αυτό είναι δυνατό...