Αγορά νέας τηλεόρασης 55''

alexist

New member
7 March 2010
3
Καλησπέρα σας,

Αυτές τις μέρες είναι να αγοράσω μια τηλεόραση και θέλω τη γνώμη σας.
Το budget που διαθέτω είναι έως και 1600 .
Πρόκειται για σαλόνι και απόσταση θέασης 3,5μέτρα, ποιο πολύ η χρήση της θα είναι για home cinema.
Μου άρεσε η Sony W955B, αλλά μετά από πολύ ψάξιμο στο διαδίκτυο μάλλον δεν είναι και καλύτερη λύση, τι λέτε???

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Καλησπέρα σας,

Πρόκειται για σαλόνι και απόσταση θέασης 3,5μέτρα, ποιο πολύ η χρήση της θα είναι για home cinema.
Μου άρεσε η Sony W955B, αλλά μετά από πολύ ψάξιμο στο διαδίκτυο μάλλον δεν είναι και καλύτερη λύση, τι λέτε???

Εφόσον διαθέτεις 1600, τότε βρες αλλα 200 και πάρε την samsung 55Η7000!!!
Μην το σκέφτεσαι καθόλου.
Και δεν μπλεκεις και με την SONY , κατι το οποίο πίστεψε με... Ειναι προβλημα.

Καλησπέρα σας,

W955B???

s030.gif

Έχει IPS panel , Ξέχασε την.

Πήγαινε στην 55Η7000 αλλιώς στην 60W855B στην οποια και θα έχεις 60 inches με μονο 1650 euro.
retrievergrinst.gif

Δεν λέω είναι πάρα πολύ καλή η συγκεκριμένη Samsung, αλλά και η τιμή της. ..
Ποια είναι η γνώμη σας για τις LG;

η γνώμη σας για τις LG;
msgeqh.jpg

Η τιμη της ειναι μια χαρά.
Με 1800 παίρνεις την καλυτερη τηλεοραση led του 2014.
τα 200 ευρώ πάνω απο τα 1600 που λες ότι διαθέτεις δεν ειναι σοβαρή διάφορα.
Αν έλεγες 1000 θα το καταλάβαινα.
Η 55H7000 ειναι με μεγάλη διάφορα η καλυτερη τηλεοραση που μπορείς να πάρεις.

Αντικειμενικα ναι,η 55h7000 ειναι η καλυτερη φετινη led,ειναι το premium μοντελο της samsung για φετος και η τιμη της ειναι καλη σε σχεση με τα περσινα premium μοντελα.Περσυ το αντιστοιχο premium της samsung ειτανε η f8000 και της sony η w905 και οταν πρωτοβγηκανε ειχανε τιμη κοντα στα 3000 χιλιαρικα.Για φετος η sony δεν εχει βγαλει premium μοντελο,οποτε αν θες κατι κορυφαιο πας ολοταχως για την 7000.Αλλιως το VFM για φετος ειναι η w805b,οπως ητανε περσυ η f6500 της samsung που εκανε παταγο,τουλαχιστον στην Ελλαδα.

Γιατί είναι πρόβλημα?

O φιλος προφανως καηκε απο τη sony γι"αυτο μιλαει ετσι.Εχει τα δικια του κ αυτος,αλλα ειναι ισοπεδωτικος.Λογικο ειναι αν δεν σου φερθει καλα μια εταιρια να της βαζεις x!

Ευχαριστώ για τις συμβουλές παιδιά, πάω να πάρω μάλλων την Η7000.
Καλή η επιλογή σου, πιστεύω ότι είναι η πιο ολοκληρωμένη και πιο ισορροπημένη Led Lcd τηλεόραση για φέτος.
Λίγο τσιμπημένη, αλλά και εγώ να ήμουν στη θέση σου, αυτή θα διάλεγα αν αγόραζα φέτος. Εξάλλου είναι γνωστό πως στα προϊόντα ήχου και εικόνας, οι μικρές διαφορές, που όμως είναι ορατές και κάνουν τη διαφορά από τον ανταγωνισμό, σχεδόν πάντα κοστίζουν δυσανάλογα περισσότερο από αυτά που προσφέρουν. Έτσι ήταν και από ότι φαίνεται έτσι θα συνεχίσει να είναι, έστω και κάπως πιο << μαζεμένα >> από ότι πιο παλιά.

κοιτα αν θες και λιγο στο εξωτερικο...
τρελες διαφορες στις τιμες και σε αυτες τις ιντσες οποιος στελνει το κανει με κοστος περι τα 100ε.....

http://www.idealo.de/preisvergleich/OffersOfProduct/4339278_-ue55h7000-samsung.html

http://www.ebay.de/itm/Samsung-UE55...441582139?pt=DE_TV_Martin&hash=item418739bc3b

http://www.my-solution.de/116153cm4660Zoll_433.428.2.1.html αυτος στενλει....

Τι γνώμη έχετε γι αυτή?Τι διαφορές έχει από μια samsung 6200 ή 6400? Είναι πολύ χειρότερη?Η τιμή πάντως καλή φαίνεται...Δώστε χείρα βοηθείας γιατί το χιλιάρικο έχει γίνει "πολλά λεφτά" πλέον!

Τι γνώμη έχετε γι αυτή?Τι διαφορές έχει από μια samsung 6200 ή 6400? Είναι πολύ χειρότερη?Η τιμή πάντως καλή φαίνεται...Δώστε χείρα βοηθείας γιατί το χιλιάρικο έχει γίνει "πολλά λεφτά" πλέον!
Αν θες να μας πεις για ποια ρωτάς;

εμμμ εχει πανελ ips(lg) με οτι καλο και κακο περιλαμβανει...δηλαδη παθητικο 3d(ξεκουραστο) καλες γωνιες θεασης και καλη χρωματικη ακριβεια...το κακο ειναι οτι εχει μιση αναλυση στο3d και το πιο σημαντικο χειροτερο μαυρο/αντιθεση απο ενα πανελ va(samsung,περισσοτερεσ σονυ,πανασονικ)

Αν μπορείς βάλε καμιά 200αρια ευρώ ακόμα και πάρε τη sony 55W805. Δεν έχει το καλύτερο 3D ( εξάλλου πόσο νομίζεις ότι θα το δεις, 1 έως 3 φορές το μήνα και πολύ είπα ) και στα λεφτά της ( και όχι μόνο , σε 2D εικόνα είναι από τις καλύτερες ) ειδικά για φέτος είναι μάλλον η καλύτερη επιλογή.

μπορει να εχουν το ιδιο πανελ αλλα αλλους επεξεργαστες και ρυθμισεις με αποελεσμα να εχουν σημαντικες διαφορες....το καλυτερο δες την απο κοντα μιας και ειναι σπανια να την εχει καποιος απο το φορουμ και ετσι γραφουμε μονο θεωριες...