- 27 October 2012
- 66
Καλησπέρα, είμαι στη διαδικασία αναζήτησης μοντέλων για τηλεόραση η οποία θα είναι τοποθετημένη ...κάπως μακρυά.Με ενδιαφέρουν σίγουρα το Full HD, 100Mhz+ true refresh rate, και η χρήση θα είναι για θέαση ταινιών/σειρών (.mkv , ripped blurays) και ποδοσφαιρικούς αγώνες από Digea / Nova (όχι HD).Θα με ενδιέφερε να έχει καλό media player ώστε να μπορώ να αναπαράγω τοπικά περιεχόμενο (μέσω USB) εναλλακτικά wifi adapter (802.11n) για σύνδεση με τοπικό δίκτυο και αναπαραγωγή από εκεί (πχ DLNA).
*Μία Samsung UN40EH6030 που αγοράσαμε πέρυσι έχει εκπληκτικό "μαμά" media player ο οποίος παίζει τα πάντα και σωστά (υπότιτλοι, κτλπ)
Τώρα αυτό που με προβληματίζει είναι η διάσταση διότι για μεγάλες διαγωνίους (κοντά στις 60") η τεχνολογία Plasma φαίνεται μονόδρομος αλλά από την άλλη ίσως κάτι να μου διαφεύγει.Επιπλέον δεν ξέρω ποιες αξιόλογες προτάσεις κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή - ότι βλέπω είναι από ιστοσελίδες καταστημάτων χωρίς να γνωρίζω την ποιοτική τους απόδοση.Θα με καλύψει κάτι στις 55"~60" ή τρέφω αυταπάτες?
Δεν μου είναι απαραίτητα τεχνολογία Smart, 3D και το budget κυμαίνεται περί τα 1000 .
Ευχαριστώ προκαταβολικά και κάθε γνώμη ευπρόσδεκτη.:cool4:
*Μία Samsung UN40EH6030 που αγοράσαμε πέρυσι έχει εκπληκτικό "μαμά" media player ο οποίος παίζει τα πάντα και σωστά (υπότιτλοι, κτλπ)
Τώρα αυτό που με προβληματίζει είναι η διάσταση διότι για μεγάλες διαγωνίους (κοντά στις 60") η τεχνολογία Plasma φαίνεται μονόδρομος αλλά από την άλλη ίσως κάτι να μου διαφεύγει.Επιπλέον δεν ξέρω ποιες αξιόλογες προτάσεις κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή - ότι βλέπω είναι από ιστοσελίδες καταστημάτων χωρίς να γνωρίζω την ποιοτική τους απόδοση.Θα με καλύψει κάτι στις 55"~60" ή τρέφω αυταπάτες?
Δεν μου είναι απαραίτητα τεχνολογία Smart, 3D και το budget κυμαίνεται περί τα 1000 .
Ευχαριστώ προκαταβολικά και κάθε γνώμη ευπρόσδεκτη.:cool4: