Αγορά νέας τηλεόρασης εως 500 ευρω

terry308

Established Member
11 April 2009
190
Καλημέρα ανοιγω το παρων νημα με σκοπο να λαβω τις γνωσεις-εντυπωσεις-αποψεις για καποια μοντελα που μου γυαλισαν το ματι

α) lg pq 2000 plasma (λογω καθαρης εικονας και αντιθεσης-respons time )

β) LE32B450 lcd (επιλογη λογω mpeg 4 και game mode )

θα τοποθετηθει σε αποσταση θεασης 2,5 μετρων, και θα κανει "παρεα" με ενα home cinema Sony-DAV-DZ100 και προς το παρων με ενα λαπιτοπι με hdmi (τελος καλοκαιριου θα αγοραστει - συνδεθει ενα Htpc με blu ray -μαλλον-)

θελω κατι καλο και ποιοτικο , με καλο κι αμεσο after sales service ( εχω ακουσει τα καλυτερα για το service της samsung )

κι οτι αλλη σκεψη - προταση ευπροσδεκτη :grinning-smiley-043

Νομίζω ότι βάζεις προς σύγκριση τηλεοράσεις διαφορετικών κατηγοριών. Η LG που αναφέρεις είναι 42" ενώ η Samsung είναι 32" και είναι μικρή για απόσταση 2,5 μέτρων. Οπωσδήποτε να πας σε 42" και πάνω για να μην το μετανοιώσεις μετά. Εγώ πάντως θα πρότεινα 46" ή 47".

32 vs 42 σημειώσατε διπλό....

Kατά τη γνώμη μου, σε αυτή την κατηγορία τιμής οτιδήποτε εκτός 42άρας plasma είναι πεταμένα λεφτά (έστω κι αν είναι λίγα)..... εκτός κι αν κάποιος ψάχνει μεγάλο monitor για PC.

ναι ειναι διαφορετικων τεχνολογιων
μεγαλυτερη δεν παιρνω με τιποτα
κι η 42αρα με φαινεται μεγαλη ...
εβαλα την 32αρα γιατι ειναι samsung και εχει αμεσο και καλο service
και διαβασα οτι οι plasma ειναι λιγο μπελαλιδικες...και θελω στρωσιμο

Aν δεν την θελεις για PC monitor και δεν παιζεις παιχνιδια τοτε ψηφιζω LG.

Αν διαβασεις και το νημα της PQ6000 (μεγαλυτερη αδερφη της) θα δεις πολυ θετικα σχολια....και οσο για το στρωσιμο θα την βαλεις στο ζοομ και θα μειωσεις λιγο την φωτεινοτητα και θα στρωσει μονη της καθως θα βλεπεις.

Απάντηση: Re: Αγορά νέας τηλεόρασης εως 500 ευρω

Aν δεν την θελεις για PC monitor και δεν παιζεις παιχνιδια τοτε ψηφιζω LG.

Αν διαβασεις και το νημα της PQ6000 (μεγαλυτερη αδερφη της) θα δεις πολυ θετικα σχολια....και οσο για το στρωσιμο θα την βαλεις στο ζοομ και θα μειωσεις λιγο την φωτεινοτητα και θα στρωσει μονη της καθως θα βλεπεις.

pc monitor ισως το συνδιασω με htpc + ιντερνετ και ισως με κανα παιχνιδακι να δω-νιωσω το μεγεθος της και τις ικανοτητες της ομως μετα το καλοκαιρι προς σεπτεβρη γτ θα λειπω 2,5 μηνες απτο σπιτι λογω επαγγελματικων υποχρεωσεων , δλδ θα ειναι βασικα για τηλεοραση και home cinema (πλεον δν θα εχει νοημα να κατσω στο pc να δω ταινια στην 19" .... και απο σεπτεβρη θα εχει ΚΑΙ καθηκοντα pc monitor ...
διαβασα για την pq 6000 και μ αρεσε ... την ειδα και ζωντανα αλλα ξεφευγει λιγο νομιζω στη τιμη παει απο 570 και πανω.. εχει μεγαλη διαφορα με την 2000?
αυτο που με απασχολει βασικα ειναι το service και το τι θα γινει αν (μακρυα απο μας)παθει κατι .. αντε να ναι μεσ την εγγυηση καλα , αν οχι? κλαιμε 500 ευρω ?

οι διαφορές PQ2000 και PQ6000 με απασχολούν κι εμένα (είμαι ακριβώς στο 500αρι budget κι εγω)

Όποιος ξέρει, παρακαλώ ασ ρίξει τα φώτα του

δείτε και την panasonic viera plasma 37 με 700ευρω περίπου.

είχε τύχει να δω την ίδια εικόνα μέσω splitter σε 15 τηλεοράσεις και ξεχώρισε παρά την χαμηλή της τιμή. Χαρακτηριστικά σε μια εικόνα με "διάφανα νερά" σε παραλία με λευκή άμμο σε κάποιο εξωτικό μέρος είχε την καλύτερη εικόνα σε σημείο που δίπλα της υπήρχε μία με 3πλάσια χρήματα και αναρωτιόταν ο πωλητής πώς θα πουλήσει την ακριβότερη...

παμε προς plasma οπως το κοβω...
ρωτησα ενα συναδερφο που εχει μια sony σπιτι του συνδεδεμενη με το pc και παιζει και παιχνιδια και μ ειπε οτι ειναι κουραστικο απο μια στιγμη και μετα...

εγω λεω για την 32αρα της samsung αλλα ο brother ντεν ψηνεται...
δεν ξερω... θα δειξει η νεκροψια μεσ στη βδομαδα....

δείτε και την panasonic viera plasma 37 με 700ευρω περίπου.

είχε τύχει να δω την ίδια εικόνα μέσω splitter σε 15 τηλεοράσεις και ξεχώρισε παρά την χαμηλή της τιμή. Χαρακτηριστικά σε μια εικόνα με "διάφανα νερά" σε παραλία με λευκή άμμο σε κάποιο εξωτικό μέρος είχε την καλύτερη εικόνα σε σημείο που δίπλα της υπήρχε μία με 3πλάσια χρήματα και αναρωτιόταν ο πωλητής πώς θα πουλήσει την ακριβότερη...

αν πας στο νεο πλασιο θα την δεις διπλα στην 4500 και στην 786 led επαιζε ενα demo απο κατι χωρια στην γαλλια, αν και χαλια ρυθμισμενη με χιονια σε καποια σημεια (στο εισαγωγικο σημα της σονυ που τρεμοπαιζε) και χαμηλη αντιθεση μαλλον θα φταιει το καλωδιο και στα 2 , τα χρωματα της καθως και η οξυτητα της εικονας οταν πλησιαζες πολυ κοντα και εκανες συγκριση με τα textures των αλλων 2 , ηταν πολυ καλυτερα στην panasonic , σκεψου να ηταν και ρυθμισμενη σωστα οι αλλες δεν θα υπαρχαν διπλα :flipout: , και φανταζομαι οτι ισως ειναι σκοπιμα ρυθμισμενη ετσι για να πρωωθησουν τις αλλες

Last edited:
Η panasonic που σου προτειναν ειναι καλη λυση, βεβαια και η samsung που αναφερεις ειναι ελκυστικη στα χρηματα αυτα.Βεβαια θα γινει σφαγη στις τιμες με την ανακοινωση για τα ψηφιακα ιδιωτικα καναλια μετα τις εκλογες

οι διαφορές PQ2000 και PQ6000 με απασχολούν κι εμένα (είμαι ακριβώς στο 500αρι budget κι εγω)

Όποιος ξέρει, παρακαλώ ασ ρίξει τα φώτα του

Επειδή και εγώ βρίσκομαι σε αυτό το δίλλημα μεταξύ PQ2000 και PQ3000 με μόλις 60 εύρο διαφορά από 499 PQ2000 και 550 PQ3000, στα καταστήματα που ρώτησα λένε ότι δεν έχουν καμία εντελώς διαφορά, απλά η PQ2000 ήταν μια promo έκδοση για περιορισμένο αριθμό στης μεγάλες αλυσίδες καταστημάτων.
Ισχύει αυτό? Γνωρίζει κάποιος εάν υπάρχουν διαφορές ?

TOSHIBA 32XV555DG
μ αυτην γυρισα τελικα πριν λιγο απτο mediamarkt full hd + REGZA Link (εχω και toshiba λαπιτοπι με το ιδιο συστημα)
ειναι φοβερη .... ακομα σεταρετε... κοτσαρα το Home cinema και παιζει μια χαρα.... και το λαπιτοπι (hdmi) -θελει λιγο ψαξιμο η αναλυση- στα 449

σας ευχαριστω

Απάντηση: Re: Αγορά νέας τηλεόρασης εως 500 ευρω

Στα 2,5 μέτρα 32" ???
:tdown:
Και να πεις πως δεν στο είπαμε....
Καλές θεάσεις πάντως.

ευχαριστω
το θεμα ειναι οτι μου φαινεται λιγο μεγαλη κι η 32αρα....
ειχε μια samsung 37αρα στο you.gr (335ευρω)χθες το πρωι αλλα δεν την προλαβα...

αν πας στο νεο πλασιο θα την δεις διπλα στην 4500 και στην 786 led επαιζε ενα demo απο κατι χωρια στην γαλλια, αν και χαλια ρυθμισμενη με χιονια σε καποια σημεια (στο εισαγωγικο σημα της σονυ που τρεμοπαιζε) και χαμηλη αντιθεση μαλλον θα φταιει το καλωδιο και στα 2 , τα χρωματα της καθως και η οξυτητα της εικονας οταν πλησιαζες πολυ κοντα και εκανες συγκριση με τα textures των αλλων 2 , ηταν πολυ καλυτερα στην panasonic , σκεψου να ηταν και ρυθμισμενη σωστα οι αλλες δεν θα υπαρχαν διπλα :flipout: , και φανταζομαι οτι ισως ειναι σκοπιμα ρυθμισμενη ετσι για να πρωωθησουν τις αλλες

Λογικο ειναι ... τι να δειξουν Χ4500 και 786 οταν διπλα τους εχουν την υπερτηλεοραση PX80...-bye-

ΥΓ. Να κοιταμε την ημερομηνια ληξεως πριν καταναλωσουμε κατι...και προσοχη γιατι ορισμενες ποικιλιες εχουν και φυτοφαρμακα...:flipout: