Αγορα νεας τηλεορασης για χρηση σε Η/Υ (gaming)

denial

Established Member
3 March 2008
149
Εχω την Panasonic 32'' TX-32LE30 που εχω μεινει πολυ ικανοποιημενος στην χρηση της με τον Η/Υ για gaming.
Σκεφτομαι να αγορασω μια μεγαλυτερη στις 40'' για να βαλω την 32αρα στο δωματιο.
Μιας και αρχισε ο χορος με τις τηλεορασεις λογω ποδοσφαιρου και κανουν δοσεις αρχισα να ψαχνω κατι οικονομικο στις 40'' max (και παραπανω δεν θα ειχα προβλημα π.χ.42 ) καθαρα για χρηση gaming σε Η/Υ αρα οσο χαμηλοτερο lag γινεται .
Full HD οπωσδηποτε και δεν με ενδιαφερει το 3d καθολου, οσο το δυνατον χαμηλοτερο lag για τα games και καλη εικονα και οσο γινεται οικονομικοτερη για τις ιντσες της με ενδιαφερει .
Αποσταση θεασης ειναι γραφειου στα 80 εκατοστα λιγοτερο απο μετρο οποτε γιαυτο λεω για 40αρα και οχι κατι μεγαλυτερο.

Ευχαριστω!!!

Last edited:
Για τη χρήση που θες πιστεύω μία από τις καινούργιες σόνυ σου είναι ότι πρέπει, έχουν το μικρότερο lag, και μπορείς να πάρεις 42 ίντσες σε πολύ καλύ τιμή. Κοίτα σε σειρά 6 ή ακόμα και 8.

Μιλαμε τοτε για την kdl40w605 στα 450Ε.Φθηνοτερα δεν την βρηκα.Οποτε ειναι η μια επιλογη.

Κατι στα 350Ε δεν υπαρχει στις 40'' για gaming ζηταω πολλα?

Εγώ έχω να προτείνω την R480 αλλα δεν έχω ιδέα για το input lag,
Σαφέστατα όμως είναι η πιο οικονομική 40άρα η οποια και θα έπαιρνα.
Αλλα ξανά λέω , δεν γνωρίζω το input lag τις.
Για να μην έχει , βεβαια , γίνει αναφορά από αλλα μελι του forum , προφανώς και δεν υπάρχουν ακόμα review και γενικά γνώμη για αυτό το μοντέλο.

Διαβασα το review για την Sony KDL-42W705B και αρρωστησα τωρα........549 η καλυτερη τιμη ξεφευγει απο το Budget πολυ αλλα θα δω μηπως δωσω και την 24αρα που εχω και κλεισει η τιμη λιγο γιατι αξιζει πραγματικα εχει πολυ χαμηλο lag και πιστευω θα αντικαταστησει την panasonic μου μια χαρα αρκει να βρω τα χρηματα.
Ευχαριστω για τις απαντησεις