αγορα νεας τηλεορασης για ps3

παιδια η d550 υπαρχει μονο ένα κομματι και είναι η εκθεσιακή και δεν θέλω εκθεσιακή. πηγα σε ενα καταστημα πριν λιγες μερες και είδα την ue-40d5003 και μου αρεσε σαν εικόνα γενικα αλλα δεν γνωρίζω αν είναι η καταλληλοτερη για ps3. τι νομιζεται ? δίνω ως 700 euro το μέγιστο.
επίσης θα χερόμουν αν μου προτείνεται καποιες άλλες λύσεις απο αυτα τα καταστήματα η απο καποιο αλλο κυπριακο καταστημα

http://www.stephanis.com.cy/nqcontent.cfm?a_id=1&tt=graphic&lang=l1
http://www.electroline.com.cy/leaflet.html

η UE40D5000 LED ειναι 675.00 ευρω και σκευτουμαι και αυτην
ενω η UE40D5003 LED ειναι 500 ευρω σε προσφορα
δεν με πολυενδιαφερει ο player

Re: Απάντηση: αγορα νεας τηλεορασης για ps3

Αν δε σε ενδιαφέρει ο player, είναι καλή περίπτωση η D5003, εξάλλου και εδώ απ'τα 480 ξεκινά η ίδια TV.
Εξωφρενική η τιμή της D5000 πάντως.

ποια η γνωμη σου γενικα με την UE40D5003 ? σαν τηλεοραση για καναλια και για ps3

Δεν την έχω δει καθόλου από κοντά, κρίνω μόνο απ'τα χαρακηριστικά και τη χαμηλή της τιμή.
Απ'οτι κατάλαβα δεν έχεις και πολλές οικονομικότερες επιλογές στη Κύπρο.
Κανονικά αν βλέπεις πολλά αθλητικά θέλεις 100Hz, απ´την άλλη οι 50Hz έχουν χαμηλότερο lag για gaming.
Υπάρχει σχετικό νήμα κατόχων D5000 να διαβάσεις.
Αν αποφασίσεις τελικά για 100Hz δες αν υπάρχει και η LG 42LV4500 που έχει πραγματικά 100Hz.
Θα πεις και να υπάρχει σε τί τιμή?

κοιταξα και δεν την βρήκα. βλεπω αθλητικά αλλα περισσότερο την θελω για gaming 40% για ταινιες 30% και για καναλια 30% . ειναι πολυ το lag στα 100 hz?

Από αυτά που ακουώ από gamers ναι είναι αρκετό, αν και όλες οι 100Hz δεν έχουν το ίδιο βέβαια.
Μόνο η Panasonic E30 έχει πολύ χαμηλό για 100άρα που είναι.
Η καλύτερη επιλογή ήταν η D550, μετά η D5003 στη περίπτωσή σου πάντα.

ευχαριστω για την βοηθεια. παιδια καποια αλλη γνωμη για την συγκεκριμενη τηλεοραση?

?????????? εντος των ημερων πρεπει να αποφασισω επειδη δεν εμειναν πολλα κομματια