Αγορά νέας τηλεόρασης (κλασικά :Ρ)

plusitis

New member
28 February 2011
27
Καλημέρα και καλή εβδομάδα!
Διαβάζω το forum κάμποσο καιρό, αλλά έγινα μέλος μόλις τώρα γιατί ήθελα να κάνω μία ερώτηση
Μετακομίζω σύντομα στο νέο μου σπίτι και μέσα στα πλάνα μου είναι και η αγορά νέας τηλεόρασης.
Πριν μπω στο site, πίστευα ότι η επιλογή θα είναι εύκολη. Ίντσες, αξιοπιστία και όλα καλά... έλα μου όμως που με μπερδέψατε

Λοιπόν... την τηλεόραση την θέλω κυρίως για σύνδεση με το ps3 και για να βλέπω ταινιούλες. Οπότε αν μπορεί να αναγνωρίσει srt υπότιτλους, θα το θεωρούσα θετικότατο
Μεταξύ plasma και lcd, μάλλον κλείνω προς τις δεύτερες, καθώς δεν έχω την υπομονή να "προσέχω" μέχρι να στρώσει και επιπλέον όσον αφορά την καλύτερη ποιότητα χρωμάτων έχω δισχρωματοψία, οπότε τα χρώματα δεν τα πολυκαταλαβαίνω :blush:

Απόσταση 2-2.5 μέτρα

Για μπάτζετ, δε μπορώ να ξεπεράσω τα 500 euro, οπότε ας μου προτείνετε κάτι που να κυμαίνετε εκεί περίπου ...αν με αυτά τα χρήματα μπορώ να πάρω κάτι καλό :blush:

Ευχαριστώώώώώ

Samsung 40C530

Παιζει τα παντα απο usb, εχει μολις 14 ms output lag οποτε ειναι οτι πρεπει για κονσολα.

To output lag (λεγεται και λανθασμενα input lag) αν δεν το ξερεις ειναι ο χρονος που χρειαζεται για να δειξει μια τηλεοραση στην οθονη το σημα που δεχεται. Οσο μικροτερος ο χρονος τοσο καλυτερο.

Δες και την διαφορα στο βιντεο αυτο...

http://www.youtube.com/watch?v=tliO9zqCgIQ

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!
Διαβάζω το forum κάμποσο καιρό, αλλά έγινα μέλος μόλις τώρα γιατί ήθελα να κάνω μία ερώτηση
Μετακομίζω σύντομα στο νέο μου σπίτι και μέσα στα πλάνα μου είναι και η αγορά νέας τηλεόρασης.
Πριν μπω στο site, πίστευα ότι η επιλογή θα είναι εύκολη. Ίντσες, αξιοπιστία και όλα καλά... έλα μου όμως που με μπερδέψατε

Λοιπόν... την τηλεόραση την θέλω κυρίως για σύνδεση με το ps3 και για να βλέπω ταινιούλες. Οπότε αν μπορεί να αναγνωρίσει srt υπότιτλους, θα το θεωρούσα θετικότατο
Μεταξύ plasma και lcd, μάλλον κλείνω προς τις δεύτερες, καθώς δεν έχω την υπομονή να "προσέχω" μέχρι να στρώσει και επιπλέον όσον αφορά την καλύτερη ποιότητα χρωμάτων έχω δισχρωματοψία, οπότε τα χρώματα δεν τα πολυκαταλαβαίνω :blush:

και εγω λεω κοιτα την samsung 40c530 για τα χρηματα που διαθετεις

^^^
Tο θέμα δεν είναι να διαβάζει είναι το media player της τηλεόρασης srt υπότιτλους, αλλά να υποστηρίζει παράλληλα αρκετά format ήχου και εικόνας. Εν πάσει περιπτώση, αυτό μπορεί να λυθεί και με ένα εξωτερικό player, αναλόγως και του συνολικού budget που διαθέτεις. Γίνε όμως πιο συγκεκριμένος όσον αφορά τις λοιπές χρησιμότητες που θα έχει η τηλεόραση καθώς και των χρημάτων που σκοπεύεις να δώσεις.

Ευχαριστώ για την πρόταση της 40c530 παίδες

Όσο για τον φίλο Michalis, έγραψα και πιο πάνω πως δίνω γύρω στα 500 ευρώ, θα την έχω κυρίως για να παίζω στο ps3 και για να βλέπω ταινίες
Όχι δηλαδή για οθόνη υπολογιστή

Το ps3 θεωρείται "υποφερτό" ως mediaplayer ή μου προτείνετε να πάρω κάτι άλλο;

Αναφερόμουν στο post του BEO1. Όσο για την C530, όντως παίζει τα πάντα και για τα λεφτά που διαθέτεις είναι η καλύτερη επιλογή.

Έλεος! Χθες μπήκα στο skroutz για να δω την τηλεόραση και τη φθηνότερη τιμή την είχε το Techneasy με 495 ευρώ
Σήμερα που μπήκα, την είχε ανεβάσει στα 522 ευρώ!!!
Μ' αρέσει που τον Μάρτιο που θα έβγαιναν τα νέα μοντέλα, θεωρητικά θα έπρεπε να έχουμε μείωση τιμών στα παλιά :flipout: