Αγορά νέας τηλεόρασης με budget maximum 650

elricirish

New member
1 November 2018
6
Καλησπέρα συμφορουμίτες
Είμαι ήδη στο ψάξιμο για καινούρια τηλεόραση αφού η lg 42lb650v που είχα χάλασε για δεύτερη φορά,εκτός εγγύησης, μέσα σε ένα χρόνο (ανοίγει, παίζει μόνο ήχο, αν παρατηρήσεις προσεχτικά θα διακρίνεις ότι υπάρχει κίνηση).

Η τηλεόραση προορίζεται για σαλόνι , η απόσταση θέασης είναι περίπου 3 μέτρα ,και η χρήση της είναι Netflix, ταινίες bluray, και λίγο gaming.
To budget είναι maximum στα 650 . Ξέρω ότι σε είκοσι μέρες περίπου έρχεται το bf αλλά οι μικρές μου δεν ξέρω κατά πόσο μπορούν να κάνουν υπομονή τόσες μέρες. Μέχρι τώρα όσο έψαξα από τις εκπτώσεις που άρχισαν, στην ουσία είναι εικονικές.

Επίσης ξέχασα να αναφέρω (γι αυτό και το edit) οτι θα προτιμούσα να είναι πάνω απο 50Hz πραγματικά γιατί παρακολουθώ και πολύ ποδόσφαιρο.

Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας.

Απάντηση: Αγορά νέας τηλεόρασης με budget 650

Samsung NU7xxx και Sony XF7xxx στις 55".

Απάντηση: Αγορά νέας τηλεόρασης με budget 650

Από το ψάξιμο που έχω κάνει λιγουρεύομαι την Sony KD55XF7596. Την έχει σε γνωστή αλυσίδα στα 649 (ταβάνι επιασα). Στα πολύ συν οτι έχει android. Έχω ομως δυο απορίες:
1η Πόσο ram έχει (στο displaynotification δεν γράφει)?
2η Αξίζει σ αυτή τη τιμή ή να κάνω υπομονή?

Re: Απάντηση: Αγορά νέας τηλεόρασης με budget 650

Από το ψάξιμο που έχω κάνει λιγουρεύομαι την Sony KD55XF7596. Την έχει σε γνωστή αλυσίδα στα 649 (ταβάνι επιασα). Στα πολύ συν οτι έχει android. Έχω ομως δυο απορίες:
1η Πόσο ram έχει (στο displaynotification δεν γράφει)?
2η Αξίζει σ αυτή τη τιμή ή να κάνω υπομονή?
Τι ram φίλε μου τηλεόραση παίρνεις όχι laptop.

Στάλθηκε από το LG-H870 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απάντηση: Re: Απάντηση: Αγορά νέας τηλεόρασης με budget 650

Τι ram φίλε μου τηλεόραση παίρνεις όχι laptop.

Στάλθηκε από το LG-H870 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απο την στιγμή που έχει android λειτουργικό δεν θα πρέπει να έχει και κάποια ram για να τρέχει το λειτουργικό και της διεργασίες? Αν πχ έχει μόνο 512mb θα σέρνεται.

Η δική μου η Sony 2016 μοντέλο σκέψου, 7 σειρά έχει 2 gb ram, πέρασα και kodi είναι μια χαρά; χωρίς κανένα μα κανένα κόλλημα στο μενού της. Οπόταν μην ανησυχείς, αυτή είναι του 2018 μοντέλο, κάπου διάβασα πριν λίγο διάστημα 2 gb είναι και όλες και μια χαρά τρέχει το λειτουργικό. Όχι τόσο ομάλα όσο μια LG Web Os, η Samsung αλλά χωρίς κολλήματα το σημαντικότερο

Νομίζω ότι οι τηλεοράσεις Android TV 2ης γενιάς έχουν 2GB Ram.
Η συγκεκριμένη πρέπει να είναι κι αυτή ATV-2 άρα πρέπει να έχει κι αυτή 2GB Ram.

Ήδη όμως έχουν κυκλοφορήσει και high-end μοντέλα Android TV τηλεοράσεων Sony τρίτης γενιάς με 4 GB Ram.

Η ZF9 και η AF9 που κυκλοφόρησαν "τώρα", με τον Χ1 ultimate επεξεργαστή,
είναι οι πρώτες sony ανδροιδ με 4gb ram.
Αν τραβάς τέτοια ζόρια, βάλε ένα τέτοιο σε μια απ' τις usb εισόδους, όρισε στο android
να παίζει μπάλα μόνο με αυτό για τα πάρε δώσε του, κι από δω παν κι οι άλλοι! :grandpa:

Η ZF9 και η AF9 που κυκλοφόρησαν "τώρα", με τον Χ1 ultimate επεξεργαστή,
είναι οι πρώτες sony ανδροιδ με 4gb ram.
Αν τραβάς τέτοια ζόρια, βάλε ένα τέτοιο σε μια απ' τις usb εισόδους, όρισε στο android
να παίζει μπάλα μόνο με αυτό για τα πάρε δώσε του, κι από δω παν κι οι άλλοι! :grandpa:

Το usb θα δώσει μόνο χωρητικότητα, και σε αυτό το κομμάτι είναι κάπως επαρκής (16GB).

Βρήκα και μια άλλη πρόταση (η γυναίκα μου γκρινιάζει λιγο για την 55'' γιατί την θεωρεί μεγάλη και όντως δεν χωράει στο έπιπλο) την LG 50UK6470PLC με πενταετή εγγύηση και 12 άτοκες δόσεις (σημαντικό) στα 549 . Δεν την λες και σουπερ προσφορά, παίζει στο σκρουτζ στα 480 , αλλά χωρίς την πενταετη εγγύηση. Ποια είναι η γνώμη σας?

Είναι μικρή μια 50" για τρία μέτρα απόσταση, ειδικά για ταινίες και δη για υλικό σε 4Κ ανάλυση. Αν εξέχει μερικά εκατοστά σε κάθε πλευρά (οριζόντια) η τηλεόραση από το έπιπλο, δεν είναι ιδιαίτερο πρόβλημα.

Εννοείται οτι θα ήταν καλύτερα η 55'' αλλά δυστυχώς δεν θα εξέχει λίγο, θα πρέπει να αλλάξω μια ραφιέρα ή αλλιώς να παίζω κορόνα ή γράμματα την τηλεόραση κάθε φορά που θα χτυπάει θυροτηλέφωνο και θα τρέχουν τα παιδιά μου για να ανοίξουν.