Αγορά νέας τηλεόρασης μετά από επιστροφή χρημάτων προβληματικής 55vt50. Ποιά να πάρω;

polakis

AVClub Addicted Member
19 September 2008
2,878
Αφού έκανα 4 αλλαγές στην panasonic 55vt50 και σωστό πάνελ δεν βρήκα (το ένα ηταν χειρότερο από το άλλο), αποφάσισα να πάρω τα χρήματα πίσω σήμερα και να δοκιμάσω άλλη εταιρεία. Ποιά προτείνετε στις 55+ ίντσες;

Μιλάω για flagship μοντέλα πάντα, όχι κάτι μετριο. Ξέρω ότι η panasonic θεωρείται top, αλλά το DSE, Right Vertical Banding πήγαιναν σύννεφο! Δεν άντεξα και την παρατάω. Ποιά είναι πιο κοντά στην ποιότητα της Panasonic πιστεύετε και τι προβλήματα μπορώ να συναντήσω σε άλλα μοντέλα. Είναι προβλήματα που καταπίνονται ή είναι ενοχλητικά σαν το banding και το DSE της panasonic;

Ευχαριστώ...

Τι να σου πω, πλέον το να αγοράσεις σωστή τηλεόραση είναι πιο δύσκολο από το να πιάσεις το λότο!!!
Η άποψη μου βέβαια είναι να ακολουθήσεις μόνος το ενστικτο σου και να αγοράσεις αυτή που γουστάρεις πιο πολύ, αφού φαίνεσαι ψαγμενος.
Καλή τύχη....

Σε 55" plasma δε νομίζω πως υπάρχει κάτι από LG και Samsung. Στις 60" όμως υπάρχουν κάποιες επιλογές.

Οι LED σε επίπεδα 55+ ιντσες είναι καμία που να στέκεται κοντά στην ποιότητα των καλών plasma;

Οποιος θελει ας μου προτεινει τις top 3 τηλεορασεις που θα με κάλυπταν κατά την γνώμη του αυτή την στιγμή έναντι της 55vt50. LED ή Plasma από 55" και πάνω. Thanks

Απο LED σιγουρα οι τοπ ειναι SONY HX950 , LG LM960 και SAMSUNG ES8000 αλλα δεν ξερω αν συγκρινονται με την VT50

Aπο led οι καλυτερες ειναι σονυ 950 και philips 9707.Aλλιως σαμσουκ πλασμα 64αρα σειρα 8.Αλλη ιστορια οι led lcd και αλλη η πλασμα.Δεν συκρινονται.

Κάτοχος της 55VT30 εδώ κι έναν χρόνο, είμαι υπερευχαριστημένος και δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα.
Αφού θα φύγεις από panasonic κι εγώ σου προτείνω την Samsung PS64E8000

+1 για SAMSUNG E8000 (και καλύτερα σε 64' ιντσες, δλδ η PS64E8000). Φρέσκο review εδώ. Νομίζω μαζί με την VT50 είναι στην κορυφή (και δεν έχει κάποια απο τα ελαττώματα της VT50).
Σε led θα πρότεινα όπως όλοι την καινούργια SONY HX950 ή σε λιγότερα την SONY ΗΧ850.

Πολύ καλή τηλεόραση αλλά βλέπω και Yearly Power Consumption (EU standard) 412 kwh.

Δυστυχώς οι πλάσμα τσουρουφλίζουν και ειδικά με τις αυξήσεις 50% που έρχονται θα υπάρχει μεγαλύτερο πρόβλημα.

Εγώ θα σκεφτόμουν και αυτή...

http://www.sony.co.uk/support/en/product/KDL-55HX955/specifications

Annual energy consumption (kWh*): 157.

Παιδια ευχαριστω. Σημερα μου ειπαν απο καταστημα οτι χρηματα δεν μου γυριζουν πισω. Να παρω οτι θελω στα 2500 ή παραπανω. Αν μου αφήσει την 64e8000 στα 2500 (σκρουτζ ο tsampas την εχει τοσο) την παιρνω. Το ζητησα και μου ειπε να την παρω αυριο για να δει "και καλα" διαθεσιμοτητα...Τα νεώτερα αύριο πρωί-μεσημέρι.

Ότι και να πάρεις δυο λόγια περί vt50 vs ΚΑΤΙ αν είναι εύκολο στο νήμα του vt50 ή κάπου άλλου, παρακαλώ ...

Καλημέρα.
Σωστό αυτό που είπε ο Yperion για την κατανάλωση, αλλά η sony είναι +500ευρώ και -9ίντσες.
Τις βλέπεις, ζυγίζεις υπέρ και κατά και αποφασίζεις.

Υ.Γ Άσε που με ξεσήκωσες και σκέφτομαι να δώσω την 55vt30 για να πάω στις 64"......

Ρε παιδια να κανω μια ερωτηση ? Διαβαζω ολα τα φορθμ για το τι τηλεωραση να αγορασετε και βλεπω συγγριτικα οτι λετε ολες τις τηλεορασεις αλλα ποτε την PHILIPS γιατι ?
Υπαρχει καποιος λογος?

Μια και υπάρχουν απορίες σχετικά με Samsung, βρήκα και κάποιες λιγοστές απαντήσεις στο νήμα.....

"Ποιες ειναι οι καλυτερες led και plasma samsung στην αγορα απο 55" και πανω;" (http://www.avclub.gr/forum/showthre...samsung-στην-αγορα-απο-55-και-πανω?highlight=)....

.....που είχε ανοιχθεί στις 05-9-12, όταν ακόμα δεν είχε εμφανιστεί το πρόβλημα της 18-11-12 στην 55VT50.

Δεν ξέρω αν βοηθάει, αλλά μια και το βρήκα.....

Ρε παιδια να κανω μια ερωτηση ? Διαβαζω ολα τα φορθμ για το τι τηλεωραση να αγορασετε και βλεπω συγγριτικα οτι λετε ολες τις τηλεορασεις αλλα ποτε την PHILIPS γιατι ?
Υπαρχει καποιος λογος?

Να σου πω εγω σαν καταναλωτης.....

Η Philips ηταν η κορυφαια (μαζι με την Sony) κατασκευαστρια τηλεορασεων με καθοδικο σωληνα αλλα με το περασμα στις πλασμα και στις lcd λες και δεν μπορεσε ποτε να ακολουθησει τις εξελιξεις και να εστιασει στην κορυφαια ποιοτητα που κατεκτησαν αλλες ιαπωνικες και εσχατως κορεατικες εταιρειες.

Τουναντιον στραφηκε σε λαικιστικες προσθηκες τυπου backlight ή πηγε να λανσαρει και να ηγηθει στο φορμα του 21:9 οπου εφαγε ξανα τα μουτρα της.

Μονον το ονομα πλεον θυμιζει την αλλοτε πανισχυρη σε ολα τα επιπεδα κατασκευαστρια τηλεορασεων.