Αγορα νεας τηλεορασης samsung ue43ku6400 vs samsung ue43ku6000

xloupas

AVClub Enthusiast
13 March 2009
934
Καλημερα επειδη θα αντικαταστησω την τηλεοραση μου μια Samsung ue40h6400 που με εχει βγαλει ασπροπροσωπο στο διαστημα των 2 ετων που την εχω, θα ηθελα την γνωμη σας αναμεσα στα 2 παρακατω μοντελα να σημειωσω οτι δεν εχω κανενα παραπονο απο την Samsung ue40h6400 απλα θελω να παω σε 4Κ και ετσι και αλλιως το 3D που εχει η ue40h6400 σπανια το χρησιμοποιησα,
ειμαι αναμεσα στις
samsung ue43ku6400
samsung ue43ku6000

για παραπανω ιντσες δεν με παιρνει λογο χωρου και η 43'' ειναι οριακα, οποτε θα ηθελα να μου πειτε οι πιο ειδικοι διαφορες αναμεσα σε αυτες τις δυο
και τα πλεονεκτηματα/μειονεκτηματα αναμεσα τους.
Ευχαριστω για τον χρονο σας.

Νομίζω βιάζεσαι να αλλάξεις τηλεόραση. Την έχεις μονο δυο χρόνια και σήμερα δεν υπάρχει 4Κ περιεχόμενο για να αξιοποιήσεις μια καινούρια.
Η KU6000 σε σχέση με την 6400 δεν έχει wide colour gamut, αλλά αυτό θέλεις 4Κ περιεχόμενο για να το καταλάβεις.

Απο άποψη εικόνας η h6400 με μια απο τις ku 6000-6400 θα εχει διαφορά ως πιο καινούργια μοντέλα;

Στην θέση σου θα αγόραζα TV το 2018 ή αν αγόραζα άλλη TV γενικά θα φρόντιζα να έχει HDR(πραγματικό,όχι pseudo HDR που έχουν αυτές που αναφέρεις.)Αν σε τρώει ο *ώλος σου πάντως για φέτος αγόρασε σειρά 7 που έχει HDR,δεν αξίζει πιο κάτω σειρά αυτό που πάς να κάνεις.

Τσιμπάς αυτήν εδώ http://www.skroutz.gr/s/8680885/Samsung-UE49KS7000.html και είσαι ΟΚ αν βιάζεσαι.Δεν αξίζει πιο κάτω με την TV που έχεις.

Επίσης σε 43 ιντσες που κοιτας δεν βγαινουν πια τηλεορασεις τηλεορασεις με δυνατα χαρακτηριστικα (απο την samsung τουλαχιστον)
Η KU6000 νομιζω ειναι πισωγυρισμα σε σχεση με αυτη που εχεις.

Οποτε κυριοι αναμονη γιατι κακα τα ψεμματα δεν μπορω να πω οτι εχω παραπονο απο την H6400 και σαν πιο εμπειροι σε αυτον το τομεα θα ακολουθησω την συμβουλη σας και οταν ερθει η καταληλη στιγμη θα την αλλαξω, απλα για τις ιντσες που αναφερεστε και οι δυο δεν με παιρνει ο χωρος για πανω απο 43''.
Και παλι ευχαριστω για τις συμβουλες σας, και καλα να περασετε αυριο Καθαρα Δευτερα.