Αγορά νέας τηλεόρασης

batlad

New member
23 December 2009
37
Χρόνια πολλά με Υγεία και Ευτυχία.
Μπαίνω και εγώ στην διαδικασία ,πονοκέφαλο,αγοράς νέας τηλεόρασης.Μέτρο σύγκρισης δεν έχω καθότι είμαι κάτοχος μιας CRT PHILLIPS.
H απόσταση θέασης είναι 3,00 εως και 3,5 μέτρα και ο χώρος αρκετά φωτεινός.Εξωτερικό media player WD υπάρχει.Ακόμα υπάρχει και Ps3.Οι ""ανάγκες μας"" είναι ταινίες σειρές απο internet και δίσκους,gaming μάλλον αρκετό,τηλεοπτικό σήμα ελάχιστο,και ίσως και 3D?.Tην συνδεσιμότητα με το διαδίκτυο ίσως να μην την χρειάζομαι τόσο λόγω κονσόλας και πλέιερ.
Το ποσό που διαθέτω είναι γύρω στα 900 πάνω κάτω.
Θα ήθελα την βοηθεια σας !?

Η απόσταση θέασης είναι για 55"-60" , εφόσον όμως τα λεφτά δεν σου φτάνουν εγώ θα σου πρότεινα την Sony 46HX750.

Άλλες παρόμοιες προτάσεις να δεις ειναι Panasonic 47ET5 και Samsung 46ES6340 και 46ES6710.

Panasonic kai Sony πως τα πάνε απο σέρβις με τις τηλεοράσεις?Γιατί με άλλες συσκευές έχω ταλαιπωρηθεί πολύ ειδικά με την panasonic.Οπότε LED μέχρι 47 .Ευχαριστώ δώστε μου ένα διήμερο για έρευνα και τα λέμε.

Η Sony εχει πολυ ωραία εικόνα ,χρώματα και κίνηση.Ερχεται όμως χωρίς τα γυαλιά που σημαίνει πάμε στα 1000 λόγω τεσσάρων το λιγότερο θεατών και ένα ερωτηματικό με τα σέρβις της εταιρείας κατάλοιπο απο παλαιότερα χρόνια.Την PANΑSONIC επίσης την φοβάμαι για το σέρβις της αλλά θα πρέπει πρώτα να την δώ.Είδα την LG640 47''που έρχεται γύρω στα 900 και έχει εξοπλισμό αλλά απο εικόνα τα χρώματα ήταν αλλου.Ισως κάποια ρύθμιση?Δεν μου άρεσαν ιδιαίτερα.Πάω να δώ τις SAM.

Ευχαριστώ το ξέρω και το μετράω πολύ.Είδα πριν λίγο την ΠΑΝ και μου άρεσε και αυτή πολύ.Ο πωλητής μάλιστα την πρότεινε σε σχέση με την ΣΟΝΥ.Υποστήριξε τα HZ της πραγματικά.!?!?.Και το καθεστώς Σερβις πάρα πολύ καλό.!?!?!

δεν θελω να σε απογοητευσω , αλλα πλεον η προσφορα δεν παιζει , ειναι bug του skroutz και του site του U , λογω αργιων κτλ ...
ηταν για μολις 2 κομματια Πανελλαδικα , απο οσο μου ειπε εκπροσωπος ...