Αγορά νέας τηλεόρασης

paraskevakos

New member
20 December 2010
63
Καλησπέρα στο φόρουμ,

Πριν από 1 χρόνο περίπου και έπειτα από δικές σας απόψεις, αγόρασα μια plasma Pany U30 και είμαι πολύ ευχιστημένος. Πλέον θα ήθελα την γνώμη σας, για μια ακόμη τηλεόραση που σκοπεύω να αγοράσω για το δωμάτιο. Ωστόσο πλέον τα πράγματα είναι πιο περιορισμένα. Η απόσταση θέασης θα είναι για max 2.5μ και θα ήθελα να έχει όλες τις δυνατότητες μιας σύγχρονης τηλεόρασης... σύνδεση με internet (μέσω WiFi ή Ethernet) κτλ κτλ, 3D καλοδεχούμενο για προβολή ταινιών αλλά και να μην έχει...δεν χάθηκε και ο κόσμος. Εννοειται με ενδιαφέρουν τα αθλητικά, δεν έχω βέβαια προς το παρόν κάποιο συνδρομητικό πακέτο, οπότε προς το παρόν θα την χρησιμοποιώ για προβολή σε οτιδήποτε τηλεοπτικό. Για gaming κτλ, δεν θα έλεγα ότι θα την χρησιμοποιήσω...αλλά εάν τύχει, να μπορεί να ανταπεξέλθει. Προσανατολίζομαι σε LCD, από όσα thread έχω διαβάσει με τις απόψεις σας. Για budget, δεν υπάρχει κάποιος περιορισμός, πιστεύω όμως ότι μια τηλεόραση μέχρι τα 600-700 , θα είναι υπέρ αρκετή. Να σας πώ επίσης ότι θα μπει σε τοίχο, λόγο διαμόρφωσης του χώρου.

Σας ευχαριστώ!

Ναι. Είναι λίγο πιο ακριβή φυσικά. Σε εικόνα είναι πανομοιότυπες.

Σε ευχαριστώ Μιχάλη για την άμεση απάντησή σου. Επειδή θέλω κάτι καλό, το οποίο να μου μείνει και να την χαίρομαι και να μην περάσω αυτό που πέρασα με την plasma, όσον αφορά το στρώσιμο...ας δώσω κάτι παραπάνω, αρκεί να αξίζει.

Υστερούν σε γωνίες θέασης και οι δύο, αλλά εφόσον τη θέλεις για υπνοδωμάτιο από ότι κατάλαβα, υποθέτω πως θα είσαι συνήθως ακριβώς απέναντι από την τηλεόραση.

Αξίζει λοιπόν η F6500 ή να περιμένω λίγο; Υπάρχει στον κοντινό ορίζοντα κάποιο νέο μοντέλο ή ακόμη καλύτερα κάποια 4k;

Κάτι που δεν ρώτησα, από media player και χρήση για το internet, θα υπάρχει θέμα;

Last edited by a moderator:
Ψάχνωντας, νομίζω ότι έχω περιοριστεί ανάμεσα στις 2:

Panasonic TXL47ET60 και Samsung UE46F6500 ;

Ποιά από τις 2 και γιατί, εάν λάβουμε υπόψιν όλα τα παραπάνω; Ευχαριστώ!

Στο υπνοδωμάτια μια τηλεόραση παίζει συχνά στο σκοτάδι και εκεί η Samsung υπερτερεί λόγω panel, επίσης ο media player της είναι καλύτερος και το smart της πιό φιλικό στο χρήστη. Τα πλεονεκτήματα της Panasonic όπως οι γωνίες θέασης και η ποιότητα της εικόνας της σε ελαφρώς φωτισμένο χώρο δε θα αξιοποιηθούν με την χρήση που την προορίζεις. 100% Samsung