- 27 January 2014
- 10
Γεια σας παιδιά. Θα ήθελα τη βοήθεια σας στο να επιλέξω μια τηλεόραση για το δωμάτιο μου. Έχω ψάξει αρκετά αλλά οι απόψεις που διαβάζω για κάθε τηλεόραση που σκέφτομαι ότι είναι καλή συνήθως διίστανται οπότε είπα να κάνω κι εγώ ένα δικό μου ποστ. Αρχικά, σκοπεύω να χρησιμοποιώ την τηλεόραση από απόσταση γραφείου σε πολυθρόνα οπότε σκεφτείτε γύρω στους 90 πόντους με 1 μέτρο απόσταση. Budget θα ήθελα να μην ξεπεράσει τα 500 ευρώ. Όσο για το μέγεθος, σκέφτομαι μια με 30 -32 ίντσες. Η χρήση θα είναι μέσω υπολογιστή, αν και θα χρησιμοποιώ και τα κρατικά κανάλια απλά όχι τόσο συχνά, με έμφαση κυρίως στο gaming και τις ταινίες. Όσο και αν θέλω μια με ανάλυση 4Κ στα 60Hz, ξέρω ότι δεν είναι εφικτό με το συγκεκριμένο μπάτζετ οπότε είτε Full HD είτε 2560x1440 px. Θα προτιμούσα η συχνότητα ανανέωσης να είναι στα ή περισσότερο από 200Hz αφού η εικόνα είναι πολύ πιο smooth και αφού αυτή που έχω τώρα είναι στα 100. Επίσης θα προτιμούσα, χωρίς να είναι απαραίτητο, να είναι 3D αν αξίζει για τις συγκεκριμένες απαιτήσεις που έχω πει παραπάνω. Συγκεκριμένα έχω δει την Samsung UE32ES6100 και την Samsung UE32F6100 . Τέλος, δεν με ενδιαφέρει να είναι Smart TV.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων, Γιώργος.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων, Γιώργος.