Αγορά νέας τηλεόρασης

Συμφωνουμε βλεπω, ευχαριστω. Το γεγονος που με χαλαει σαυτη ειναι οτι δεν εχει μηχανισμο στρεψης μοναχα. Τα smart και το 3D που λενε οτι υστερει ταχω σε 2η προτεραιοτητα.Πρωτα εικονα και ηχος.

3D δεν έχει και το smart tv είναι απλά για να υπάρχει αλλά εφόσον δεν σε απασχολούν αυτά είναι μια καλή πρόταση για τα λεφτά της αρκεί να ξέρεις είναι ότι είναι 50 Hz πραγματικά οπότε δεν ξέρω αν θα σε καλύψει σε θέμα κίνησης στα αθλητικά.

μολις γυρισα και ειδα το σχολιο για τη σαρωση.εφ'οσον ειναι 50ΗΖ σιγουρα θα εχει θεμα , εδω η panasonic Tx-P42st30E που εχω στα 600Ηz ειχε θεματακι σε γρηγορο πλανο αθλητικο(σπανια αλλα ειχε) σε δορυφορικο σημα.Ολο το ποστ γινεται επειδη επαθε η τελευταια βλαβη .Ισως αναστρεψιμη ισως και οχι. Σε οικονομικο ψαξιμο ξεχωρισα τις παραπανω με τη 605 ως "καλυτερη" επιλογη βασει τιμης κτλ.

Αν υπαρχει αλλη εφαμιλλη ποιοτικη προταση με σαρωση υψηλοτερη στα ιδια λεφτα πανω κατω θα ηθελα να μου πειτε.ευχαριστω

νασαι καλα vadergr.το ειχα δει το αρθρο αλλα το ξαναδιαβασα ολο(που αφορα τη 40''),ειδα κα ιτα σχολια για τη 48´´ και στο θεμα κονσολας ισως να αργει λιγο παραπανω το lag ή στο χρωμα αλλα πιστευω δε θαναι ιδιαιτερα σημαντικο,δε παιζω κιολας συχνα.Το παραπανω ομως με τα 50 HZ δε το ειδα καπου και οντως μου διεφυγε.Πιθανως σε γρηγορα πλανα αθλητικα ή σε σκηνες δρασης να φανει εκει καπως αδυναμη.Το ερωτημα ειναι αν θα ειναι αποδεκτο για το λογο τιμης/αποδοσης ή όχι.Επισης επειδη ισως σκεφτει καποιος "γιατι 46-48" και οχι 42 που ειχα , η επιλογη μεγεθους αλλαξε οταν ειδα 42'' χωρις πλαισιο γυρω και μου φανηκε μικροτερη,θεμα συνηθειας θα πειτε αλλα οταν το παρατηρουσα αποφασισα για παραπανω διασταση.Αν η τσεπη το επιτρεψει θα μεινω με αυτη την επιλογη.

Αν αγόραζα τηλεόραση σημερα θα αγοραζα την samsung 55f6400 με 799 απο kotsovolos ...
Αλλιώς αυτην που ειναι καλη,ολοφρεσκια και με 5ετη εγγυηση.

Απάντηση: Re: Αγορά νέας τηλεόρασης

μολις γυρισα και ειδα το σχολιο για τη σαρωση.εφ'οσον ειναι 50ΗΖ σιγουρα θα εχει θεμα , εδω η panasonic Tx-P42st30E που εχω στα 600Ηz ...

100 Hz είναι η συγκεκριμένη εφόσον έχεις ενεργοποιημένο το IFC στις ρυθμίσεις , αλλιώς η κίνηση της είναι περίπου όπως μιας τηλεόρασης 50 Hz λόγω του λεγόμενου 50 Hz bug με διπλά είδωλα στην κίνηση που είχαν οι Panasonic.

μαλιστα. η w605 οπου και αν ειδα δεν ειχε το "50ΗΖ" . μαλλον τοχει εξορισμου και εχει καποιο μηχανισμο βελτιωσης της εικονας ,σωστα? ο ηχος της 605 πως τον κρινεις? (αν την εχεις ακουσει) ,σευχαριστω

H συγκεκριμένη τηλεόραση δεν έχει παρεμβολή καρέ (motion interpolation) , μην μπερδεύεσαι με νούμερα marketing (MCI , CMR , XR κτλ) που δεν σημαίνουν τίποτα. Ένα τεστ μπορείς να διαβάσεις εδώ...

http://www.hdtvtest.co.uk/news/kdl40w605b-201404233740.htm

Για τον ήχο δεν μπορώ να σου πω γιατί είναι αδύνατο να κάνεις τέτοια σύγκριση σε κατάστημα , αλλά ακόμη και μια φτηνή ηχομπάρα είναι συνήθως μεγάλη βελτίωση σε σχέση με τα ενσωματωμένα ηχεία.

Συμφωνω , νασαι καλα για το λινκ, τοχω δει ηδη.αργησα να απαντησω ,ανοιξα νημα στις βλαβες το ιστορικο της ST30 , και ειδα το σχολιο σου.καλο απογευμα