ΑΓΟΡΑ ΝΕΑΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

manolis23

New member
22 September 2015
17
Ποια μου προτείνετε?εχω καταλήξει σε samsung ue48h6400, ue50h6400 kai ue50h6200. Το budget έιναι καπου στα 700.αν προτείνετε κάτι αλλο μου λέτε
 
ΑΣΕ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑ ΜΕ PLASMA TV. ΕΙΧΑ ΤΗΝ PANASONIC 50VT30 . ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΤΟΥ 2011. ΑΨΟΓΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, ΕΙΚΟΝΑ ΤΕΛΕΙΑ ΑΛΛΑ ΣΤΑ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΛΑ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΔΕΝ ΑΝΑΨΕ. ΤΗΝ ΠΗΓΑ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ PANASONIC ΚΑΙ ΗΘΕΛΑΝ 550 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΕΓΓΥΗΣΗ 6 ΜΗΝΩΝ ΤΟ ΠΟΛΥ. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ Η PANASONIC ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑ ΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΤΙΜΗΣΗ. ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΤΩΝ 2000 ΕΥΡΩ.
ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΘΑ ΗΘΕΛΑ LED ΤΩΡΑ. ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΚΑΙ ΚΑΤΕΛΗΞΑ Σ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΩ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.
 
Την 6400 την εχω σε 40αρα ειμαι πολυ ευχαριστημενος αν και πολυ λενε οτι δεν εχει καλο τηλεοπτικο σημα στα δικα μου ματια δεν εντοπιζω κατι (μπορει να χρειαζομαι και γυαλια :P) σε HD περιεχομενο ΑΨΟΓΗ.
Ισως θα ηθελες να κοιταξεις και πιο νεα μοντελα τις σειρας J αφου ο προυπολογισμος φτανει στα 700 ευρω
https://www.skroutz.gr/s/6568437/Samsung-UE40JU6400.html?from=account_favorites
https://www.skroutz.gr/s/7050698/Samsung-UE40JU6000.html?from=account_favorites
https://www.skroutz.gr/s/6571569/Samsung-UE43J5500.html?from=account_favorites
 
Φιλε μου ειχες κακη εμπειρια και τωρα το τσουβαλιαζεις το θεμα. Αυτο μπορει να σου τυχει και με μια Led. Δηλαδη αν φας μια μερα πιτσα απο ενα μαγαζι και παθεις τροφικη δηλητηριαση θα πεις δεν ξανατρωω πιτσα αλλα μονο μακαρονια , ετσι για να ειμαι σιγουρα safe...???

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

...μπορει μια μερα να ειχε αυξομειωση τασης στην πριζα σου και να μην ειχες ups και να καηκε κατι...λεω ενα τυχαιο παραδειγμα ...... και μετα απο 3 χρονια εκτος εγγυησης τι ηθελες να στο κανει τσαμπα? Οπως και να χει... προσωπικα παντα... το να συγκρινεις μια LCD με μια plasma σε αυτα τα λεφτα ειναι σαν να συγκρινεις τα σκ@τ@ με την κολωνια. Ποσο μαλλον αν ειχες την Panasonic που λες και τωρα πας σε μια Led στα 700ε...Προσπαθω να σε προστατεψω γιατι φοβαμαι οτι θα απογοητευτεις οταν δεις την μπερτα του Batman να ειναι αντι για μαυρη μολυβι...:operator:
 
Εγω ειμαι plasma fanboy. Εχω ομως και 2 Lcd μια 40ρα samsung και ενα dell monitor 24" και οσο και να παιξω με τις ρυθμισεις την plasma δεν την φτανω και δεν ειναι και panasonic. Ισως αν περιμενες μεχρι να βγει μια led με full array dimming και hdr στις 48-50" να ηταν πολυ καλες....αλλα και παλι μεχρι να πεσουν στα 700 νομιζω οτι θα περασει καιρος.
 
ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΙ ΕΝΝΟΩ. ΔΕΝ ΛΕΩ ΟΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΝΑΣΟΝΙΚ ΠΛΑΣΜΑ ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΑΙΡΝΩ ΠΛΑΣΜΑ.ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ. ΑΠΛΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΠΛΑΣΜΑ ΔΕΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ. ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΒΓΑΖΟΥΝ LED. AKOMA ΚΑΙ Η ΠΑΝΑΣΟΝΙΚ ΤΙΣ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ.ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΑΠ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ. Η ΜΟΝΗ ΕΝΣΤΑΣΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩΣΩ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΩ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΛΑΙΩ.ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΠΛΑΣΜΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΛΕΩ ΝΑ ΠΑΩ ΣΕ LED. STHN PANASONIK ΠΑΡΕΠΙΜΤΟΝΤΩΣ ΕΙΧΑ ΚΑΙ UPS. Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΔΩΣΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΡΩ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΝΑΣΟΝΙΚ.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΩ ΚΑΤΙ ΣΕ LED ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ SMART TV. ΤΩΡΑ ΑΝ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ Η ΑΓΟΡΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ. ΠΡΙΝ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΧΑ ΠΙΟ ΑΥΣΤΗΡΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΣΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ. ΤΩΡΑ ΛΟΓΩ ΚΡΙΣΗΣ ....
 
Και οι τρεις που κοιτάς είναι καλές. Στην 6400 θα έχεις και τα γυαλιά και τηλεκοντρόλ smart. Από εικόνα είναι αντιστοιχες, νομίζω η 50αρα έχει πάνελ auo ενώ οι άλλες samsung, η το αντίθετο, ας επιβεβαίωσουν και οι είδημόνες του φόρουμ αλλά δεν έχουν κάποια ιδιαίτερη διαφορά . Θα μπορούσες να δεις και τις Sony είτε τις περσινες w8χχb w70χb αλλά έχουν χειρότερο smart από τις Samsung η τις φετινές w75χc w80χc που έχουν και αντροιντ που είναι καλό αλλά θέλει δουλεια. Από samsung είναι η j6300 curved. Θα πέσουν και οι τιμες σιγά σιγά από τα φετινά μοντέλα αν μπορείς να περιμένεις , τα περσινά τα βρίσκεις όλο κ πιο δύσκολα και σπάνια σε καλές τιμές, αλλά από εικόνα είναι στα ίδια, έτσι τουλάχιστον λένε τα λίγα reviews που έχω δει. Όλες έχουν αξιόλογο μαύρο για Led που είναι απαραίτητο ειδικά για εσένα που φεύγεις απο plasma βέβαια όχι τόσο καλό.
 
εγω παλι το ειδα αναποδα.... δηλαδη μια που φευγουν ευκαιρια να προλαβουμε τις τελευταιες μιας σπουδαιας καραδοκιμασμενης τεχνολογιας και ακριβως λογο κρισης... το αντι για 700ε για 48" να δωσεις 590ε για 50" και καλυτερης ποιοτητας μου φανηκε καλη επιλογη. Καταλαβα αυτο που εγραψες... εσυ απο αυτη τη δηλωση τι καταλαβαινεις?

"ΑΣΕ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑ ΜΕ PLASMA TV. ΕΙΧΑ ΤΗΝ PANASONIC 50VT30 . ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΤΟΥ 2011. ΑΨΟΓΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, ΕΙΚΟΝΑ ΤΕΛΕΙΑ ΑΛΛΑ ΣΤΑ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΛΑ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΔΕΝ ΑΝΑΨΕ. ΤΗΝ ΠΗΓΑ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ PANASONIC ΚΑΙ ΗΘΕΛΑΝ 550 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΕΓΓΥΗΣΗ 6 ΜΗΝΩΝ ΤΟ ΠΟΛΥ. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ Η PANASONIC ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑ ΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΤΙΜΗΣΗ. ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΤΩΝ 2000 ΕΥΡΩ.
ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΘΑ ΗΘΕΛΑ LED ΤΩΡΑ. ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΚΑΙ ΚΑΤΕΛΗΞΑ Σ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΩ ΠΑΡΑΠΑΝΩ."

Επισης δεν ειπες τιποτα για smart TV πριν, αλλα αν θες smart tv ok παω πασο.
 
ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΩ ΚΑΤΙ ΣΕ LED ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ SMART TV. ΤΩΡΑ ΑΝ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ Η ΑΓΟΡΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ. ΠΡΙΝ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΧΑ ΠΙΟ ΑΥΣΤΗΡΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΣΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ. ΤΩΡΑ ΛΟΓΩ ΚΡΙΣΗΣ ....

Η γνώμη μου είναι να πας στην Samsung 55H6200 ή καλύτερα στην Η6400 γιατί η διαφορά στην τιμή τους πλέον είναι μόνο 50 που υπερκαλύπτεται απο τα 3d γιαλια και το smart remote. Με το budget που έχεις η μόνη βελτίωση που μπορείς να έχεις είναι στο μέγεθος.
Αν δε θες να ανέβεις τόσο πάρε την 50Η6400 στα 749
θα σου έλεγα να περιμένεις αλλά έτσι όπως είναι η αγορά μπορεί να φτάσουμε χριστούγενα και να μην βρεις καλύτερη προσφορά.
 
ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΩΣΩ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΙΑ ΜΙΑ 4Κ Ή ΝΑ ΑΝΕΒΩ ΣΕ ΙΝΤΣΕΣ ΓΙΑ ΜΙΑ FULL HD 55'' πχ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΟΥ
 
Αξίζει να ανέβεις σε ίντσες αν και μετά τις 50 συνήθως το vfm δεν είναι καλό.

Προφανώς για την Panasonic που γράφεις, εκτός αν έχει ζημιά το πάνελ θα βρεις κι αλλού να στη φτιάξουν ίσως φθηνότερα. Οι εταιρείες σύμβαση με κάποιο "μάστορα " έχουν, ο οποίος όταν είδε πως είσαι εκτός εγγύησης και με ακριβό/καλό μοντέλο προσπάθησε να βγάλει όσα παραπάνω μπορεί.
Σε τηλεόραση φίλου που είχε πάει 2 φορές στη τοπική "Samsung" (τοπικό μάστορα) και είχε πληρώσει πάνω από 300 , τελικά βρήκαμε μια πλακέτα στο ebay με 60 και την άλλαξε μόνος του.
Δες αν φτιάχνεται η Panasonic γιατί τέτοια εικόνα δύσκολα θα βρεις.
 
Αξίζει να ανέβεις σε ίντσες αν και μετά τις 50 συνήθως το vfm δεν είναι καλό.

Προφανώς για την Panasonic που γράφεις, εκτός αν έχει ζημιά το πάνελ θα βρεις κι αλλού να στη φτιάξουν ίσως φθηνότερα. Οι εταιρείες σύμβαση με κάποιο "μάστορα " έχουν, ο οποίος όταν είδε πως είσαι εκτός εγγύησης και με ακριβό/καλό μοντέλο προσπάθησε να βγάλει όσα παραπάνω μπορεί.
Σε τηλεόραση φίλου που είχε πάει 2 φορές στη τοπική "Samsung" (τοπικό μάστορα) και είχε πληρώσει πάνω από 300 , τελικά βρήκαμε μια πλακέτα στο ebay με 60 και την άλλαξε μόνος του.
Δες αν φτιάχνεται η Panasonic γιατί τέτοια εικόνα δύσκολα θα βρεις.


+1000

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Επισης σχετικα με το smart tv. Αν εχεις στο χωρο που βλεπεις TV, καποιο pc ή laptop ή smartphone ή tablet ή ps3/4.....που ολο και κατι απ αυτα θα εχεις λογικα... προσωπικη μου αποψη ειναι να μην αφησεις το smart tv να επιρεασει την επιλογη tv. Λογικα θα το δουλευεις απο ελαχιστα εως καθολου.
 
ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΩΣΩ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΙΑ ΜΙΑ 4Κ Ή ΝΑ ΑΝΕΒΩ ΣΕ ΙΝΤΣΕΣ ΓΙΑ ΜΙΑ FULL HD 55'' πχ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΟΥ

Αξίζει να πάρεις μια 55" fullhd. Η σχέση vfm είναι πλέον καλύτερη απο τις 50" απλά υπάρχει αυξημένο ρίσκο για clouding λόγω μεγέθους.

Η συμβουλή του φίλου για την επισκευή πρέπει νομίζω να είναι η πρώτη που θα ακολουθήσεις.

Τηλεόραση plasma δεν σου προτείνω να αγοράσεις για τον εξής λόγο:
Η τεχνολογία plasma έχει συγκεκριμένα πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα απέναντι στις led.
Η λίγες φθηνές πλάσμα που κυκλοφορούν είναι παντού χειρότερες απ την panasonic σου αν καταλήξεις εκει, είναι σκέτη υποβάθμιση. Μια 55" les έχει μαύρο πολύ κοντά στης lg plasma, δεν χρειάζεται συσκότιση και είναι μεγαλύτερη και πιο σύγχρονη.