Αγορά νέας τηλεόρασης

xristos2002

New member
11 March 2011
16
Καλημέρα,

Θέλω να αγοράσω καινούργια τηλεόραση (λόγω βλάβης στις θύρες HDMI της παλιάς). Η απόσταση θέασης είναι από 2,5 μέτρα και λιγότερο ανάλογα με τη θέση του καναπέ. Τα περιθώρια μήκους του επίπλου είναι μέχρι 1,2 μέτρα.
Σίγουρα θα γίνεται μεγάλη χρήση των δυνατοτήτων της smart tv και θέαση τηλεόρασης με οτετβ, δευτερεύοντα υπάρχει ps3 και υπολογιστής για σύνδεση. Επίσης έχω και ένα home cinema της DEnon που συνδέεται στην τηλεόραση.
Ποιο λειτουργικό smart tv είναι το ποιο εύχρηστο?
Το budjet Μου είναι 450-600E.
Μία πρόταση που σκέφτομαι είναι η παρακάτω :
LG LED TV 49UF6407 49" 4Κ Ultra HD Smart

Υπαρχουν full HD TV μακραν ανωτερες σε εικονα απο αυτην πχ J6200. Και αυτο επειδη το budget ειναι πολυ μικρο και η σειρα αυτη απο τις εισαγωγικες και πιο χαμηλες σε spec. Για θεαση ταινιων το βραδυ ισως το IPS πανελ να μην σε ευχαριστησει λογο χαμηλης αντιθεσης και μαυρου. Το tizen της Samsung ειναι ικανοποιητικο. Αξιοπρεπες και της LG το WEB OS. Αλλα ελαφρως πιο πολυπολοκο.

Πλέον είμαι ανάμεσα στην Sony 8005c και την 755c στις 49´´.

Η Sony KDL-50W755C/W756C με το VA panel ,σε αντίθεση με το IPS της KD-49X8005C , έχει πολύ μεγαλύτερη αντίθεση,δυναμικό εύρος ,περισσότερη λεπτομέρεια και διαβάθμιση σε ημιφωτεισμένα/σκοτεινά πλάνα.Επίσης καλύτερη απόδοση σε αθλητικά και κίνηση η FullHD W75xC από την UHD KD-49X80C.

Την KD-49X8005C θα την προτιμήσεις μόνο σε περίπτωση που κάθεσαι κοντύτερα από τα 2m, δεν βλέπεις με συνθήκες χαμηλού φωτισμού και σε ενδιαφέρουν οι γωνίες θέασης πάνω από τις 40 μοίρες.

Προσωπικά θα δίαλεγα KDL-50W75C .

xristos2002 τι περιεχόμενο θα βλέπεις τον περισσότερο χρόνο πχ.ταινίες(σε ενδιαφέρει και το streaming),αθλητικά,τηλεοπτικό ψηφιακό,παιχνίδια κλπ.,συνθήκες θέασης φωτισμού;

Ησουν πολυ κατατοπιστικος.Κυριως οτετβ αθλητικα. Θα παω να τις δω και απο κοντα για να διαλεψω.

Τελικα αγορασαμε την w756c!!!!!!!
Ο λογος:Ειχαν μεγαλη διαφορα απο κοντα οταν επαιζαν και οι δυο οτετβ.
Πρωτες εντυπωσεις: wow!!!μαλλον τοσο καιρο με την παλια τηλεοραση κατι εχανα!
Ευχαριστω πολυ για τις προτασεις και τη βοηθεια.
Τωρα μαλλον χρειαζομαο συμβουλες για το στισιμο.Οποιος μπορει ας βοηθησει.

Φίλος διαθέτει 360 ευρώ για τηλεόραση καινούργια, αντε μέχρι το πολύ πολύ 400 ευρώ. Τι προτείνετε? Πρέπει να αγοραστεί όμως από τον Κωτσόβολο και μόνο από αυτόν. Θέλει να βλέπει ταινίες, τηλεοπτικό σήμα, να συδέσει το Play Station 3 για να παίζει παιχνίδια, να έχει έναν καλό media player, να είναι smart και όσο το δυνατόν μεγάλη σε ίντσες. Γενικά μία τηλεόραση value for money 400 euros. Thank