Αγορά νέας τηλεόρασης

Gionarcos92

New member
9 April 2022
3
Καλησπέρα σας!

Θα ήθελα την γνώμη σας για κάτι.
Σκεφτομαι την αγορά νέας τηλεόρασης κατά προτίμηση 55αρας αλλά να υποστηρίζει όλα τα χαρακτηριστικά που έχει το ps5.
Γιατί κυρίως για gaming την θέλω.
Δηλαδη must για μένα είναι τα:hdmi 2.1,120hz,vrr, Auto latency mode.
Το budget μου είναι από 800 μέχρι 900 ευρώ.

Οποιος μπορεί ας μου πει την γνώμη του.
Ευχαριστώ.

Εφόσον είναι έως 2.5 μέτρα η απόσταση θέασης, μια 55" LG OLED, όπως η B1 και η C1, θα είναι πολύ καλή επιλογή, αν δεν πρόκειται να την... "κάψεις" στο gaming. Εναλλακτικά, εντός budget, μια εκ των 55" Samsung Q80A και Sony X90J/X93J. Πάντως, ενδέχεται να μη χρειαστείς -τουλάχιστον, στο προσεχές μέλλον- VRR και 4K με 120 fps, ενώ για υλικό σε 4Κ ανάλυση μια 65" θα είναι καλύτερη επιλογή στα 2.5 μέτρα.

Εφόσον είναι έως 2.5 μέτρα η απόσταση θέασης, μια 55" LG OLED, όπως η B1 και η C1, θα είναι πολύ καλή επιλογή, αν δεν πρόκειται να την... "κάψεις" στο gaming. Εναλλακτικά, εντός budget, μια εκ των 55" Samsung Q80A και Sony X90J/X93J. Πάντως, ενδέχεται να μη χρειαστείς -τουλάχιστον, στο προσεχές μέλλον- VRR και 4K με 120 fps, ενώ για υλικό σε 4Κ ανάλυση μια 65" θα είναι καλύτερη επιλογή στα 2.5 μέτρα.

Σε ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια.Μαλλον θα καταλήξω στην X93J με βαση τα χαρακτηριστικά και την τιμη της.

Καλησπέρα σας!Θα ήθελα να με βοηθήσει κάποιος ο οποίος γνωρίζει επειδή είμαι σε δίλημμα μεταξύ δύο τηλεοράσεων για να αγοράσω.Η πρώτη είναι η LG OLED 48C11LB HDR 48 και η δεύτερη είναι η Sony XR-50X93J.Την αγορά την κάνω κατά κύριο λόγο για gaming οπότε είναι must για μένα.Η lg με φοβίζει το burn in μόνο επειδή είναι oled το πάνελ.Αυτος είναι ο μόνος ενδοιασμός που έχω.

Στη θέση σου θα ανέβαινα σε ίντσες.
Η διαφορά για την OLED στις 55" δεν είναι μεγάλη, αλλά και γενικότερα, πάρε τουλάχιστον 55άρα.