Αγορά νέας τηλεόρασης

Mike2010

Established Member
2 November 2021
161
Χίος
Καλησπέρα ψάχνω 55αρα για σαλόνι μέχρι 600 ευρώ samsung η lg

------
Αν θέλετε,πείτε και δύο λόγια για τα παρακάτω:

Απόσταση κύριας θέασης :

Θέση θέασης (απέναντι σχετικά,πλάι):

Συνθήκες περιβάλλοντος φωτισμού (φως ημέρας,χαμηλός,σκοτεινός,καθόλου):

Κύρια χρήση-περιεχόμενο (ταινίες,σειρές,αθλητικά,gaming,digea,) :

Πηγές (sd,hd,HDR,streaming):

Απαιτήσεις σε ποιότητα:

Απαιτήσεις άλλες:

προϋπολογισμός :
600 ευρώ

προηγούμενa μέσα προβολής :

---------------

Όταν ανοίγω νήμα για αγορά τηλεόρασης ..

Καλησπέρα συντοπίτη. Η TCL C805 είναι πολύ καλή σειρά. Έχω την 75άρα της εδώ και 2 μήνες και είμαι πολύ- πολύ ευχαριστημένος τόσο σε HDR υλικό όσο και στο gaming (PS5). Η κίνησή της αν παρακολουθείς ταινίες με γρήγορες σκηνές η αθλητικά είναι εξαιρετική όπως και το μαύρο της. Στα λεφτά που την αγόρασα (1298 με 5ετή απο τον εδώ Κωτσόβολο) δεν υπάρχει καλύτερη. Βέβαια είναι μοντέλο 2023 οπότε αν δεν καίγεσαι μήπως να έκανες λίγο καιρό υπομονή και να χτυπούσες σε BF κάποια απο τα φετινά μοντέλα (?)

• Like
Reactions: Mike2010

Απόσταση κύριας θέασης : 2.5 μέτρα

Θέση θέασης (απέναντι σχετικά,πλάι): λίγο πλάι

Συνθήκες περιβάλλοντος φωτισμού (φως ημέρας,χαμηλός,σκοτεινός,καθόλου): σαλόνι κανονικός

Κύρια χρήση-περιεχόμενο (ταινίες,σειρές,αθλητικά,gaming,digea,) :
Cosmote tv/Netflix

Πηγές (sd,hd,HDR,streaming): NAI

Απαιτήσεις σε ποιότητα: OXI

Απαιτήσεις άλλες: OXI

προϋπολογισμός :
600 ευρώ

Καλησπέρα συντοπίτη. Η TCL C805 είναι πολύ καλή σειρά. Έχω την 75άρα της εδώ και 2 μήνες και είμαι πολύ- πολύ ευχαριστημένος τόσο σε HDR υλικό όσο και στο gaming (PS5). Η κίνησή της αν παρακολουθείς ταινίες με γρήγορες σκηνές η αθλητικά είναι εξαιρετική όπως και το μαύρο της. Στα λεφτά που την αγόρασα (1298 με 5ετή απο τον εδώ Κωτσόβολο) δεν υπάρχει καλύτερη. Βέβαια είναι μοντέλο 2023 οπότε αν δεν καίγεσαι μήπως να έκανες λίγο καιρό υπομονή και να χτυπούσες σε BF κάποια απο τα φετινά μοντέλα (?)
Καλησπέρα Στα 699€ 55''

Καλησπέρα Στα 699€ 55''
Υπερβαίνεις το budget σου κατά 100 ευρώ αλλά για μένα αξίζει. Υπάρχει και νήμα εδώ να δείς περισσότερα αλλά και στις κριτικές στο Skroutz.