ΑΓΟΡΑ ΝΕΑΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ !!!!

xriskod

New member
16 September 2012
13
ΑΘΗΝΑ
Καλημερα σε ολους,θα ηθελα τις πολυτιμες συμβουλες σας για την αγορα νεας τηλεορασεις.
1)Ξεκιναω με το βασικο που ειναι ποσα χρηματα δινω,δινω εως 850-900 ευρω.
2) Θελω να εχει 3d
3) Αποσταση περιπου 2,50μ
Ευχαριστω και περιμενω τις συμβουλες σας.

Χρηση δεν εγραψες ομως που ειναι πιο σημαντικο και απο την τιμη...Ειναι και η LG 50PA5500 βεβαια η πλασμα κατω απο το budget σου αλλα δεν εχει 3D...Μετα βλεπω και την 50PZ550 στο getitnow μεσα στο budget σου αλλα δεν ξερω αν και ποσο καλη ειναι...Ας πουνε οι πιο ψαγμενοι.

Last edited:
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΠΑΝΤΩΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ,ΒΕΒΑΙΑ ΤΩΡΑ ΜΟΥ ΒΑΛΑΤΕ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ,ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΠΛΑΣΜΑ Η LED?ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ,ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΜΑΙ ΑΣΧΕΤΩΣ(ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΙΩΛΑΣ)ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΩ ΣΕ ΣΚΕΨΕΙΣ.
ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΔΩ ΓΙΑ ΠΛΑΣΜΑ?

Οι πλάσμα έχουν καλύτερο value for money (αγοράζεις μεγαλύτερη τηλεόραση με λιγότερα χρήματα) και γενικά αξίζουν σαν αγορά εφόσον δεν τις πληρώσεις ακριβά (από 1000 ευρώ και κάτω). Αν είναι να δώσεις πολλά λεφτά για πλάσμα αγοράζεις καλύτερα LED LCD που καίνε και το μισό ρεύμα και έχουν και όνομα στην αγορά ενώ οι πλάσμα θεωρούνται ξεπερασμένες (χωρίς να είναι αλήθεια βέβαια).

οποτε για τις λειτουργιες που τη θελω εγω:1) να βλεπω νοβα,2) καμια ταινεια 3D, καλυτερα να κοιταω για πλασμα.οπως γραφω και στην αρχη η αποσταση ειναι γυρω στα 2,5μ,διαβασα οσο πιο πολλες ιντσες τοσο καλυτερα να βλεπεις 3D,εγω κοιταγα για 42 αλλα μαλλον πρεπει να παω παραπανω?

50" τουλάχιστον για 3D. Τώρα αν θα βλέπεις περιστασιακά, 3-4 φορές το μήνα δηλαδή, μπορείς να βολευτείς και με μια 46"-47".

Re: Απάντηση: ΑΓΟΡΑ ΝΕΑΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ !!!!

οποτε για τις λειτουργιες που τη θελω εγω:1) να βλεπω νοβα,2) καμια ταινεια 3D, καλυτερα να κοιταω για πλασμα.οπως γραφω και στην αρχη η αποσταση ειναι γυρω στα 2,5μ,διαβασα οσο πιο πολλες ιντσες τοσο καλυτερα να βλεπεις 3D,εγω κοιταγα για 42 αλλα μαλλον πρεπει να παω παραπανω?

Εφ'όσν θέλεις οποσδήποτε και 3D, θα πρέπει να κατασταλάξεις εάν θέλεις passive ή active 3D.
Αυτό στο λέω γιατί εαν θέλεις active, απλά ξεχνάς τις PLASMA εντελώς.

Για εμένα το active είναι πολύ καλύτερο και ξεκούραστο από το passive, αλλά αναγκάζεσαι να πας σε LED tv της LG - Panasonic - Philips.

Re: Απάντηση: ΑΓΟΡΑ ΝΕΑΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ !!!!

Για εμένα το active είναι πολύ καλύτερο και ξεκούραστο από το passive, αλλά αναγκάζεσαι να πας σε LED tv της LG - Panasonic - Philips.

Ανάποδα τα έγραψες :)

Απάντηση: Re: Απάντηση: ΑΓΟΡΑ ΝΕΑΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ !!!!

Η αληθεια ειναι οτι δεν γνωριζw τη διαφορα για το passive kai to active,αλλα για να το λες ετσι θα ειναι.Αρχικα ειχα δει την LG 42 LM640S,ειδα οτι μου εκανε σαν εικονα,αλλα μπαινοντας εδω και διαβαζοντας ειδα οτι ισως ειναι μικρη για το χωρο μου,οπως προειπα περιπου 2,5 μετρα.

Kαλησπερα,εκανα μια βολτα σημερα σε καποια καταστηματα και ειδα αυτη εδω και εμεινα ικανοποιημενος απο αυτα που προσφερει και στην τιμη(768) Philips 40PFL5507H/12.
Εχει κανενας να μου πει αποψη για το συγκεκριμενο μοντελο?ευχαριστω περιμενω