Αγορά Νέας Τν 55'' 1000-1300

pantnick

New member
11 October 2007
76
Αγαπητοί φίλοι έφτασε η ώρα για αλλαγή τηλεόρασης και εν όψη άφιξης playstation 4 έχουμε λίγους μήνες καιρό. Η τηλεόραση που έχω τώρα είναι 42'' LH5000 και την βρήκα αρκετά καλή τότε. Η χρήση που κάνω είναι κυρίως δορυφορικά κανάλια και αρκετό παιχνίδι σε κονσόλα. Απο συνδεσιμότητα πάνω κάτω οι περισσότερες ίδιες είναι οπότε δεν με ενδιαφέρει το wifi και οι έξοδοι που έχουν. Αυτό που θέλω είναι καλή εικόνα, χαμηλό lag και ένα αξιοπρεπές passive 3D. Ζητάω πολλά ? Αξίζει να πάρω στους επόμενους 2-3 μήνες τηλεόραση ή περιμένουμε νέα μοντέλα?

Σαν ιδέα μου αρέσει αυτή:
http://www.plaisio.gr/tv/tv/tileoraseis/LG-3D-LED-55-55LA620S.htm

Last edited:
Λίγες οι επιλογές στα λεφτά αυτά σε παθητικό 3D , αν ανέβεις λίγο πιο πάνω δες και αυτήν...

http://www.skroutz.gr/s/3065701/Panasonic-TX-L55ET60.html

Σαν εικόνα είναι ανώτερη (100 Hz πραγματικά έναντι 50 της LG) όπως και σαν lag (34-35 ms έναντι 55-57 ms) , σαν smart tv λίγο χειρότερη.

Σε ευχαριστώ για την πρόταση. Ομολογώ οτι δεν θα κοιτούσα προς Panasonic. Κλασσικά LG, Samsung και Sony θα έβλεπα...

Ναι η Sony όντως ξεφεύγει αρκετά. Δεν την αποκλείω πάντως γιατι πάντα ξεκινάω απο ένα Χ ποσό και πάω στο Χ++. Για την Samsung μάλλον όχι, και με αυτά που ακούω απορώ γιατι βγάζουν ακόμη τηλεοράσεις με Active 3D αν είναι τόσο κουραστικό πια.

Ουσιαστικά 3 επιλογές. Αυτή που έβαλα εγώ μάλλον δεν είναι και η καλύτερη επιλογή. Μέχρι στιγμής πάω προς panasonic κυρίως γιατι με τράβηξε το ips panel και το καλό 3D που απ οτι διαβάζω έχει. Σε ευχαριστώ για την βοήθεια!

IPS πανελ της LG έχει και το 3D τεχνολογίας FPR πάλι της LG είναι. Η διαφορά είναι ότι η Panasonic είναι 100 Hz έναντι 50 της σειράς LA6xx. Κάτι που θα σου χρειαστεί αν βλέπεις ποδόσφαιρο ενώ ίσως σου χρειαστεί και σε θέαση ταινιών (πιο ομαλή κίνηση που όμως σε κάποιους δεν αρέσει γιατί δεν είναι "κινηματογραφική").

Επίσης η Panasonic έχει γυαλιστερή επίστρωση (πιο πολλές ανακλάσεις) , αλλά και πάλι είναι θέμα γούστου (φαίνεται η εικόνα να έχει περισσότερο βάθος) σε σχέση με τηλεοράσεις με πιο ματ επιστρώσεις όπως η 620 (άλλα ακριβότερα μοντέλα της LG έχουν ανακλαστική επιφάνεια όπως η Panasonic).

Τέλος αυτό που σου ανέφερα για το smart tv , η LG έχει ενα μαραφέτι που ονομάζεται magic remote και το οποίο φέτος κάνει αρκετά καλή δουλειά...

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Γενικά η smart πλατφόρμα της LG είναι μια κλάση πάνω απο της Panasonic.

Καλές αγορές.

Τα πολλά HZ στην αρχή είναι "παράξενα", το θυμάμαι όταν πήρα την LH5000 αλλα φυσικά θεωρείται μεγάλο +. Το glossy ετσι κ αλλιώς το προτιμώ ακόμα και στα Laptops μου. Εκεί που βλέπω οτι υπερέχει η LG δεν είναι τόσο στο remote της αλλα στα τύπου screen mirrorings, netcast, 2nd tv κτλ. Μερικά απο αυτά τα κάνω μέσω του δορυφορικού δέκτη (VU+ UNO) και νομίζω οτι είναι ουσιαστικότερο να έχω καλή εικόνα. Αν αυτό το δίνει η Panasonic τότε προς τα εκεί πάμε. Το μόνο που μπορεί να αλλάξει είναι να βγει κάποιο πακέτο Sony TV με PS4 αλλα μέχρι τότε νομίζω οτι θα έχω ήδη τηλεόραση. Και πάλι Thanks!