Καλησπέρα σε όλους ,
Ενδιαφέρομαι να αγοράσω μια T.V 37” για το νέο μου σπίτι
και θα ήθελα τις συμβουλές σας.
Είναι τόσο πολλά τα μοντέλα που κυκλοφορούν που κάποιος ο οποίος δεν έχει και πολύ εμπειρία σε τηλεοράσεις LCD-PLASMAχάνει τον μπούσουλα..
Στο μέχρι προτέρου σπίτι μου είχα μια CRTSONY 20” από τις πρώτες έγχρωμες που είχαν κυκλοφορήσει (( MadeinJapan)) αυτές με την επένδυση ξύλου. !!!
Παρότι μετράει περίπου 25 έτη ζωής έχει αποδειχθεί «σκυλί !!!»
Ψάχνω για κάποιο μοντέλο το πολύ μέχρι 1500 € κυρίως για ταινίες και για να παρακολουθώ το τηλεοπτικό πρόγραμμα.
Έχω δει μερικά μοντέλα και θα ήθελα την γνώμη σας όπως επίσης και αν έχετε να μου συστήσετε εσείς κάποιο άλλο.
Α> PANASONIC TH-37PV45EH ((PLASMA))
B> LG 37LC2RR + HDD 80 GB
Γ> SAMSUNG 37” JASMINE
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Ενδιαφέρομαι να αγοράσω μια T.V 37” για το νέο μου σπίτι
και θα ήθελα τις συμβουλές σας.
Είναι τόσο πολλά τα μοντέλα που κυκλοφορούν που κάποιος ο οποίος δεν έχει και πολύ εμπειρία σε τηλεοράσεις LCD-PLASMAχάνει τον μπούσουλα..
Στο μέχρι προτέρου σπίτι μου είχα μια CRTSONY 20” από τις πρώτες έγχρωμες που είχαν κυκλοφορήσει (( MadeinJapan)) αυτές με την επένδυση ξύλου. !!!
Παρότι μετράει περίπου 25 έτη ζωής έχει αποδειχθεί «σκυλί !!!»
Ψάχνω για κάποιο μοντέλο το πολύ μέχρι 1500 € κυρίως για ταινίες και για να παρακολουθώ το τηλεοπτικό πρόγραμμα.
Έχω δει μερικά μοντέλα και θα ήθελα την γνώμη σας όπως επίσης και αν έχετε να μου συστήσετε εσείς κάποιο άλλο.
Α> PANASONIC TH-37PV45EH ((PLASMA))
B> LG 37LC2RR + HDD 80 GB
Γ> SAMSUNG 37” JASMINE
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.