Αγόρα νέας TV 37" LCD ~ PLASMA

g_kor06

New member
17 April 2007
94
ΑΘΗΝΑ
Καλησπέρα σε όλους ,

Ενδιαφέρομαι να αγοράσω μια T.V 37” για το νέο μου σπίτι
και θα ήθελα τις συμβουλές σας.

Είναι τόσο πολλά τα μοντέλα που κυκλοφορούν που κάποιος ο οποίος δεν έχει και πολύ εμπειρία σε τηλεοράσεις LCD-PLASMAχάνει τον μπούσουλα..

Στο μέχρι προτέρου σπίτι μου είχα μια CRTSONY 20” από τις πρώτες έγχρωμες που είχαν κυκλοφορήσει (( MadeinJapan)) αυτές με την επένδυση ξύλου. !!!
Παρότι μετράει περίπου 25 έτη ζωής έχει αποδειχθεί «σκυλί !!!»

Ψάχνω για κάποιο μοντέλο το πολύ μέχρι 1500 € κυρίως για ταινίες και για να παρακολουθώ το τηλεοπτικό πρόγραμμα.

Έχω δει μερικά μοντέλα και θα ήθελα την γνώμη σας όπως επίσης και αν έχετε να μου συστήσετε εσείς κάποιο άλλο.

Α> PANASONIC TH-37PV45EH ((PLASMA))
B> LG 37LC2RR + HDD 80 GB
Γ> SAMSUNG 37” JASMINE

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.-bye-

Καταρχήν καλωσήρθες και εύχομαι να μείνεις στην παρέα.
Προσωπικά θα σου πρότεινα την πρώτη - ειδικά εφόσον η τιμή της είναι περίπου στα μισά από το budget σου...
Νομίζω ότι αυτή τη στιγμή δεν πρόκειτε να βρεις κάτι καλύτερο στα λεφτά της που να μπορεί να αποδίδει εξίσου καλά τόσο σε τηλεοπτικό σήμα όσο και σε dvd...
Βέβαια όπως κάθε plasma θα χρειαστεί κάποια προσοχή στην αρχή...

Οταν εννοείς προσοχή , τι ακριβώς πρέπει να έχω υπόψην μου ??
Είναι αλήθεια ότι οι Plasma έχουν μεγάλη διαφορά κατανάλωσης σε ρεύμα και μικρότερο χρόνο ζωής ??

Η κατανάλωση ρεύματος στις Plasma ειναι αυξημένη σε σχέση με τις LCD αν και τα καινούργια μοντέλα εχουν κλεισει την ψαλίδα ...

Ο χρονος ζωής πρακτικά ειναι πλέον ο ιδιος με τις LCD γυρω στις 60000 ώρες..

Εντάξει στην σημερινή εποχή με την εξελιξη της τεχνολογίας δεν φαντάζομαι να εχεις την απαίτηση να την κρατήσεις 25 χρόνια όπως την παλια σου Sony :BDGBGDB55:

Η Toshiba 37WLT68 ειναι απο τις καλυτερες προτασεις στην κατηγορια. Επισης μπορεις να περιμενεις την Panasonic 37PX70 η οποια τουλαχιστον σε θεμα αισθητικης και design ειναι κλασεις ανωτερη απο την PV45.

Εχετε ιδέα πότε αναμένετε το συγκεκριμένο μοντέλο της Panasonic στην ελληνική αγορα ?? <<37PX70>>
Απ'οτι διάβασα σε ξένα Reviews έχει αποκομίσει πολύ καλές κριτικές...
Ποια είναι η γνώμη σας για τα μοντέλα της LG που έχουν ενσωματομένο σκληρό δίσκο ???
Σίγουρα είναι πολύ πρακτικά αλλά απο αξιοπιστία τι λένε ???

Εχετε ιδέα πότε αναμένετε το συγκεκριμένο μοντέλο της Panasonic στην ελληνική αγορα ?? <<37PX70>>
Απ'οτι διάβασα σε ξένα Reviews έχει αποκομίσει πολύ καλές κριτικές...
Ποια είναι η γνώμη σας για τα μοντέλα της LG που έχουν ενσωματομένο σκληρό δίσκο ???
Σίγουρα είναι πολύ πρακτικά αλλά απο αξιοπιστία τι λένε ???

Συμφωνώ με τον φίλο Rivers στο ότι αξίζει να περιμένεις την TH37PX70. Από κριτικές που έχω διαβάσει φαίνεται να είναι ό,τι καλύτερο στις 37'' με δυνατό σημείο την κίνηση, χωρίς smearing ακόμα και με τις γρηγορότερες σκηνές δράσεις ή αθλητικά γεγονότα! Όπως πάντα το καλύτερο μαύρο, βαθιά και φυσικά χρώματα και η τιμή 800 λίρες (λέει στο review του το HDTVorg).

Και συνεχίζει ... πιο ακριβείς εικόνες στο Standard Definition σήμα και χωρίς την μικρή θαμπάδα που παρουσιάζει η μεγαλύτερη αδελφή της (42PX70)!

Και στο συμπέρασμα την τοποθετεί στο ...top of its class. Handling standard as well as high definition content superbly, this is the best 37in Plasma out there at the time of writing (05 April 2007).:firstprize:

Η Panasonic αναμένεται σύντομα... ένα τηλέφωνο στην αντιπροσωπεία θα σου δώσει περισσότερες λεπτομέρειες... Αξίζει να την περιμένεις κυρίως λόγω εμφάνισης - σαν ποιότητα εικόνας δεν έχει μεγάλες διαφορές με το προηγούμενο μοντέλο.
Ο χρόνος ζωής δεν είναι θέμα σε καμιά tv ούτε στις plasma ούτε στις lcd...
Η διαφορά στην κατανάλωση πλέον είναι μικρή - καλύτερα να την αγνοήσεις και να επικεντρωθείς στην ποιότητα εικόνας...