Αγορά νέας TV, 40-42'' μέχρι 800 ευρώ

cygamer

New member
4 May 2012
8
Καλημερα παιδια
Ψαχνω τηλεοραση 40-42'' μέχρι 800 ευρώ. Δεν θελω πλασμα(γιατι δεν θελω να εχω ολες αυτες τις υποχρεωσεις που εχουν)
Η κυρια χρηση της TV θα ειναι κυριως ταινιες απο media player και τηλεοπτικα καναλια.Υπαρχει και PS3 και ποδοσφαιροφιλοι αλλα αυτα ειναι μια δυο φορες την εβδομαδα. 3D δεν πιστευω να τυχει καμια φορα να δω και ιντερνετ και smart μου ειναι σχετικα αδιαφορα.
Μου αρεσε η Philips 40pfl5507, θα την αγοραζα, αλλα απ οτι ειδα δεν την συνιστατε εδω στο φορουμ .
Αν εχετε την καλοσυνη προτεινετε μου κατι. Βασικα το μονο που με ενδιαφερει ειναι η ΤΕΛΕΙΑ εικονα,κινηση και χρωματα. Ουτε ηχος(υπαρχει ηχοσυστημα)ουτε αλλα μπιχλιπιδια. Απλα η philips που ειπα πιο πανω νομιζα τα ειχε ολα...και αυτα που θελω και αυτα που δεν θελω...
Ευχαριστω

Last edited:
Φιλε μακι σε ευχαριστω για την απαντηση. την 2 και 3 επιλογη τις εχω δει διπλα απο τη philips και Νομιζω η Philips ειχε καλυτερη εικονα. Εχεις δει καθολου την philips; Μπορει να ειναι σειρα 5 αλλα η εικονα της ηταν πολυ καλη. Φυσικα δεν πειραξα καθολου ρυθμισεις αλλα οπως τις ειδα η philips ξεχωρισε...

Φιλε μακι σε ευχαριστω για την απαντηση. την 2 και 3 επιλογη τις εχω δει διπλα απο τη philips και Νομιζω η Philips ειχε καλυτερη εικονα. Εχεις δει καθολου την philips; Μπορει να ειναι σειρα 5 αλλα η εικονα της ηταν πολυ καλη. Φυσικα δεν πειραξα καθολου ρυθμισεις αλλα οπως τις ειδα η philips ξεχωρισε...

Όχι δεν την έχω δει.Βέβαια από αυτά που διαβάζω γενικά για την Philips είναι ότι έχει μείνει λίγο πίσω σε εικόνα σε σχέση με τον ανταγωνισμό.Βέβαια ο καλύτερος κριτής είσαι εσύ.Αν είσαι ευχαριστημένος από αυτό που είδες τότε τα άλλα είναι περιττά.Τις παραπάνω τις έχω δει από κοντά και πιστεύω θα σε καλύψουν...

Αφού σε ενδιαφέρει η ΤΕΛΕΙΑ (με κεφαλαία) εικόνα μην αγοράσεις τηλεόραση γιατί καμία δεν είναι τέλεια.

Πέρα από τις υπερβολές περί τελειότητας για εμένα επειδή δίνεις 800 ευρώ πήγαινε σε 46-47" , πχ. πολύ καλή σε value for money είναι αυτή...

http://www.skroutz.gr/s/1948841/Samsung-UE46EH6030.html

H 5507 εμένα μου φαίνεται μια πολύ μέτρια τηλεόραση , όλες όσες αναφέρει ο Μάκης παραπάνω είναι καλύτερες. Εσύ όμως πληρώνεις και εσύ αποφασίζεις.