Αγορά νέας tv έως 50'' για Ps4-ταινίες

takis_kaisari

Established Member
5 November 2006
131
Καλημέρα στην παρέα,θα ήθελα τις γνώμες σας για μια τηλεόραση που θέλω να πάρω,η χρήση θα είναι,gaming με ps4,ταινίες από το pc μέσω wd tv και ote tv,τώρα έχω μια 42'' lg full hd 5ετίας δ,τίποτα το ιδιαίτερο αλλά ψάχνω κάτι που να μπορεί να είναι καλύτερο σε μεγαλύτερες ίντσες μέχρι 50'',βρήκα αυτή και θα ήθελα γνώμες TV PHILIPS 48PFH4100 48'' LED FULL HD με 559 στο eshop,το μπάτζετ είναι 550 μάξιμου 600 ευρώ...

Αν παρακολουθείς αθλητικά, καλύτερα να δεις για κάποια με 100 Hz panel. Ίσως πετύχεις κάποια Samsung σειράς 6, 48"-50", εντός του budget σου, μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

Αν βλέπεις 3D θα πήγαινα στην H6400 ( είτε στις 48 είτε στις 50" )
Αν δεν σε ενδιαφέρει το 3D ( από την άποψη ότι δεν σπαταλάς χρήματα για γυαλιά 3D που περνάνε στο κόστος της TV ) πας στην H6200 ( επί της ουσίας η ίδια TV, απλά δεν έχει μαζί ζευγάρι γυαλιών για 3D, ούτε το μικρό 2ο χειρηστήριο Smart Remote )

Η Philips και η LG που έχεις linkάρει είναι 50Hz.

Από εμένα η πρότασή μου είναι η 48H6200/50H6200 ( με ελαφρά προτίμηση στην 48αρα, λόγω panel & μεγέθους που έχει περισσότερες πιθανότητες να έχεις λιγότερο clouding από την 50αρα ).

ρε τους ψεύτες και τι γράφουν 100 200 hz κλπ στην περιγραφή???απατεωνιά?πως μπορείς να δεις τα πραγματικά hz της τηλεόρασης???

Re: Απάντηση: Αγορά νέας tv έως 50'' για Ps4-ταινίες

ρε τους ψεύτες και τι γράφουν 100 200 hz κλπ στην περιγραφή???απατεωνιά?πως μπορείς να δεις τα πραγματικά hz της τηλεόρασης???

Το μάρκετινγκ είναι υπεύθυνο για τα ψέμματα αυτά.
Τα νούμερα αυτά είναι πλασματικά, "πραγματικά" τα πάνελ τους είναι καρφωμένα στα 50Hz refresh rate. Με interpolation "πάνε στα 100Hz".

Αντίστοιχα και οι Samsung, αν θυμάμαι καλά τα διαφημιστικά και τα specs της Samsung λένε 400Hz... το panel είναι 100Hz και εκεί μένει η αλήθεια.

Το refresh rate εξαρτάται από το panel, υπάρχουνε site που λύνουνε τις TV και βλέπουνε/αναγνωρίζουνε τι πάνελ φοράνε, οπότε έτσι μπορείς να βρείς τα πραγματικά Hz της εκάστοτε οθόνης με ένα απλό google search.

Re: Απάντηση: Αγορά νέας tv έως 50'' για Ps4-ταινίες

http://www.e-expert.gr/ProductDetai...i/led/Philips-50PFT5300-12-thleorash-LED.aspx
Aυτή μπορείτε να μου πείτε αν είναι 100Hz???

Θα ήθελες να μας πεις γιατί έχεις κολλήσει με τις Philips; Kαι η 5300 50Hz είναι πάντως.
Από τις φετινές philips 100hz είναι μόνο 6300 και 6520/6540 που όμως δεν έχουν έρθει ακόμα Ελλάδα. Και από τις ultra hd από την 7600 (στην συμφέρουσα τιμή των 1500 ευρώ η 48άρα :hmmmm2:) και πάνω.

Επειδή από εμπειρία μου με τις philips που έχω δει σε φίλους μου σε σχέση με τις lg που είχα-έχω είναι μέρα με την νύχτα...τέσπα δεν με πειράζει,ας μην είναι philips απλά να είναι τουλάχιστον 100hz και να μην πληρώσω πάνω από 600 ευρώ...υπάρχει???οι samsung που μου λές πιο πάνω φτάνουν 700 ευρώ...ξεφεύγω πολύ γαμώτο....εντωμεταξύ θέλω να την παραγγείλω απόψε γιατί έταξα να δώσω την 42 '' lg μου σε μια κοπέλα και με έχει ζαλίσει να της την πάω....

Έχεις δίκιο ότι υπάρχουν καλές philips αλλά είναι τα 'μεγάλα' και ακριβά μοντέλα με perfect pixel hd engine. Τα φθήνα που έχουν συνήθως την pixel plus engine είναι μάλλον του... πεταματού. Τα μεσαία στον μέσο όρο.

Μπορείς να κοιτάξεις για 100hz την https://www.skroutz.gr/s/6651491/Samsung-UE48J6250.html (εισαγόμενη με ότι συνεπάγεται),

την https://www.skroutz.gr/s/6884256/Samsung-UE48J6200.html αρκεί να πάρεις τηλ στα μαγαζιά με τις καλές τιμές να δεις ποια είναι αντιπροσωπείας, εκτός αν το αναγράφει στην σελίδα του προϊόντος ότι είναι αντιπροσωπείας

την https://www.skroutz.gr/s/4640095/Samsung-UE48H6200.html (το ίδιο με την από πάνω).

Πιο φθηνές 100άρες με μια πρώτη ματιά δεν μπόρεσα να βρω, επιφυλάσσομαι για αργότερα.

Υπάρχει και η 47άρα LG LB650 στα 619, με ΙPS panel. Αυτά προς το παρόν. Θα σου πρότεινα να μην αγχώνεσαι για την φίλη σου και να κοιτάξεις πιο διεξοδικά και για καμιά προσφορά που παίζουν τον τον τελευταίο καιρό έντονα.

Οι H6200 + H6400 τι άνοδο τιμών είναι αυτή ?
Τώρα παρατήρησα τις τιμές τους... πλέον.
Jeeeesus christ.

Οι H6200 + H6400 τι άνοδο τιμών είναι αυτή ?
Τώρα παρατήρησα τις τιμές τους... πλέον.
Jeeeesus christ.

Είναι λίγο άγονες μέρες για αγορά tv, τα καινούρια μοντέλα δεν έχουν πέσει ακόμα σε τιμές, τα παλιά έχουν μείνει σε λίγα καταστήματα σε ακριβότερες τιμές από πριν, και γενικά δεν βλέπεις κάτι σήμερα που να πεις "αξίζει να το πάρω" πλην μεμονωμένων προσφορών όπως η 48J6200 sta 529ε πριν κάτι μέρες.

τελικά την έκανα την υπέρβαση και παρείγγειλα αυτή http://www.electroholic.gr/gr/eikon...50h6200/tv-samsung-50,ue50h6200,-smart-tv,-3d για άλλα 10 χρόνια δεν παίζει να πάρω τηλεόραση,μακάρι να με βγάλει..........με το 3d τι παίζει?αξίζει και αν ναι ποια γυαλιά είναι συμβατά?είδα στο σκρούτζ κάποια με 11 https://www.skroutz.gr/s/3007317/Samsung-SSG-5100GB.html παίζουν?δηλαδή θα μπορώ να κατεβάσω ταινία 3d και με αυτά να βλέπω?

Καλημέρα. Συγνώμη που παρεμβαίνω, αλλά επειδή ψάχνω καιρό τώρα για τηλεόραση 50άρα.
Η προσφορά που λές ότι μόλις βγήκε, έχω κάποιες επισημάνσεις.
Λέει στο σάιτ του Κοτσόβολου 599 web προσφορά.
Πάω λοιπόν στο σάιτ του Πλαισίου και βλέπω ότι η ίδια ακριβώς τηλέοραση, δηλ. η Samsung 50" UE50J6200
εκεί έχει χωρίς να είναι σε προσφορά, την ίδια ακριβώς τιμή με τον Κοτσόβολο, δηλαδή μας κοροιδεύει ο Κοτσόβολος.
Η ίδια τηλεόραση παρουσιάζεται ως προσφορά από τον Κοτσόβολο χωρίς να είναι καν !!!
Προσοχή !!! Κάποιοι φίλοι έγρψαν εδώ στο φόρουμ ότι έπαιξε 529 πριν 3-4 μέρες, άρα τα 599 είναι μούφα προσφορά.
Επίσης διαβάζω σε φόρουμ ότι η συγκεκριμένη έχει άθλια εικόνα σε digea.
Δηλ. να δώσω 600 και να μην μπορώ καν να δω τηλεοπτικό; Είναι αυτό value for money ?
Δεν ξέρω, αλλά κάτι συμβαίνει εδώ !!

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
Και για να μην νομίζει κανείς ότι λέω μπαρούφες, ορίστε η ίδια τηλεόραση στο πλαίσιο χωρίς να γίνεται πουθενά αναφορά για προσφορά!!

15yaut4.jpg

Σου έγραψα και σε άλλο νήμα.
Εισαι σε σύγχυση και μπερδεύεις και τους άλλους. Αλλο 48" άλλο 50"

Αν έχεις κάτι εναντίον του Κοτσώβολου, με γεια σου με χαρά σου, αλλά αυτή είναι πραγματική προσφορά, την έκανε price match το Plaisio, και δεν θα με εκπλήξει αν μεχρι αύριο την έχουν και οι άλλοι 2 "μεγάλοι"

Καλό είναι αφού σε έχει αγχώσει τόσο αυτή η αγορά να αφιερώσεις λίγο παραπάνω χρόνο για να διαβάσεις περισσότερο τι, πως και γιατί με το τηλεοπτικό της Samsung αλλά και γενικά τι προσφέρουν όλες οι εταιρίες. -bye-