Αγορά νέου combo δέκτη

pete911

New member
15 July 2010
42
καλησπερα σε ολους , χρειαζομαι τα φωτα σας για την αγορα δορυφορικου δεκτη ο οποιος ομως να υποστηριζει και mpg4 για αναπαραγωγη ελληνικων καναλιων. δεν θελω να παιζει nova. εχω ηδη το κλασσικο filmnet. θα ηθελα κατι αξιοπιστο σε χαμηλη τιμη χωρις να ειναι high definition απαραιτητα, αλλωστε προς το παρον θα χρησιμοποιηθει για τα ελευθερα καναλια. ευχαριστω.

Re: δορυφορικος δεκτης απορια?

Ξέρεις πόσοι υπάρχουν? Ουυυυυυυυ!
Θες και τα Ελληνικά MPEG4? Τι εννοείς? Μήπως θες δορυφορικό ΚΑΙ επίγειο σε ένα μηχάνημα?

Τιμή?

Φίλε μου αν με το "...να υποστηριζει και mpg4 για αναπαραγωγη ελληνικων καναλιων..." εννοείς να παίζει ΕΠΙΓΕΙΑ ελληνικά κανάλια (γιατί πχ η τηλεόρασή σου ΔΕΝ έχει ενσωματωμένο δέκτη Mpeg4) τότε αυτός που έβαλες ΔΕΝ θα σε καλύψει. Combo δέκτη με ~100 δεν ξέρω να υπάρχει.

Να επαναλάβω γιατί ξανά δεν μας το διευκρίνισες.

1) Θέλεις να πιάνεις μόνο δορυφορικά?
2) Θέλεις να πιάνεις μόνο επίγεια ψηφιακά MPEG4 ?
3) Θέλεις και τα δύο σε ένα μηχάνημα? (Θα πας στα 130 ευρώ)

O Dreambox είναι Linux. Θες δέκτη Linux?

Τι "ζητάς" από έναν δέκτη?

θελω και δορυφορικα και επιγεια. ο δεκτης linux τι προσφερει?

Καλημέρα, οπότε χρειάζεσαι δέκτη Combo. Ο πιο φθηνός ξεκινάει από 130 και ανεβαίνει.

Oι Linux δέκτες χρησιμοποιούνται κυρίως από ανθρώπους που έχουν γνώσεις επάνω στο Linux, στα δορυφορικά, και θέλουν έναν δέκτη για να τον σκαλίζουν... με 1002 ρυθμίσεις.
Από την στιγμή που ξεκινάς τώρα, δεν σου προτείνω να πάρεις δέκτη Linux. Επίσης αν βρεις δέκτη Linux Combo, θα είναι πανάκριβος.

Οι 4 πιο φθηνές προτάσεις είναι αυτές εδώ, βάσει skroutz...

h**p://www.skroutz.gr/s/312804/iNETHD-HD-Combo.html
h**p://www.skroutz.gr/s/331236/On-Lien-4070HD-Combo.html
h**p://www.skroutz.gr/s/401430/Edision-Argus-Mini-Plus-High-Speed-2-in-1-HD-IP.html
h**p://www.emimikos.gr/shop/product.php?productid=22613