αγορά νέου δεκτη λόγο απόσυρσης παλιού

alexgerow

New member
2 November 2009
27
καλησπέρα παιδιά και από εμενα ενδιαφέρομαι για αγορά δεκτη λόγο του ότι ο προηγούμενος μου μάλλον έχει αποσυρθεί είχα έναν tecview 2050fae και το είχα οργανώσει έτσι ώστε να πιάνω free avon μέσω internet.εδώ και 1-1,5 μηνα όμως δεν υπάρχει ελπίδα σωτηρίας και γίαυτό θα ήθελα να μου πείτε τι πρέπει να κάνω .τι πρέπει να agorasv.apo που θα ήταν καλύτερο να το αγοράσω .σε τι τιμές κυμαίνονται .θα μπορώ να έχω ότι είχα και πριν?έχω ένα πιάτο περίπου 80cm διάμέτρου με 1 lnb.χρειάζεται να βάλω και αλλα?

εάν έχουν απαντηθεί τα ερωτήματα μου θα ήθελα να μου στείλετε τα συγκεκριμένα link και εάν κρίνεται σκόπιμο να διαγραφει το post μου εάν έχω παραβεί κάποιο κανόνα

Το θέμα αυτό δεν μπορεί (και δεν πρόκειται) να συζητηθεί απο κανέναν εδώ. Αυτός είναι και ο λόγος που 35 λέπτά τώρα δεν απάντησε κανείς ...

Τα περί free nova και όλα τα υπόλοιπα (και παράνομα) συναφή δεν απασχολούν τα μέλη του forum, είναι δε εκτός των κανόνων λειτουργίας του.

Θα σε παρακαλέσω λοιπόν να μην επαναφέρεις αντίστοιχο θέμα εδώ, ουτως ώστε να μην αναγκαστεί και κανείς άλλος να το σβήσει (γιατί αυτό θα γίνει εντός ολίγου) ...

Φιλικά,

Φίλιππος