Aγορα νεου ενισχυτη.

chris1978

Established Member
24 September 2010
233
Γεράκας
Καλησπερα ενδιαφερομαι να αγορασω ενισχυτη και εχω καταληξει στον pioneer VSX-LX53 η στον Denon AVR-3311.Tους εχω ακουσει και τους δυο και πιστευω οτι ο denon ακουγεται λιγο καλυτερα στο κομματι της μουσικης, φιλος που εχει τον Pioneer μου τονιζει οτι υπερτερει στις ρυθμισεις ''στησιματος", θα θελα λοιπον τη γνωμη σας.

Αν ενδιαφέρεσαι περισσότερο για μουσική εγώ θα σου πρότεινα τον ONKYO TX-NR 808 και αν τον αγοράσεις και από Γερμάνια θα επιτύχεις και πολύ καλή τιμή. Εγώ αγόρασα Onkyo και ο λόγος γιατί τον χρησιμοποιώ κυρίως για μουσική, βέβαια έχω και τελικό για τα κυρίως ηχεία.

Στη μουσικη δινω λιγοτερη βαρυτητα. Σ' ευχαριστω παντος θα ριξω μια ματια και στον onkyo.Oσο παει γινεται ολο και ποιο περιπλοκο ειδικα για μενα που εχω φτωχες γνωσεις.Οι αγορα απο το εξωτερικο συμφερουσα ειναι αρκει να μη σου παθει τπτ με μια TFT TV apo Ολλανδια την εχω πατησει παλιοτερα και οσα κερδισα απο την αγορα εδωσα τα 2πλασια στα μεταφορικα πηγαινε ελα μεχρι να βρουν τι ειχε.

Καλησπερα ενδιαφερομαι να αγορασω ενισχυτη και εχω καταληξει στον pioneer VSX-LX53 η στον Denon AVR-3311.Tους εχω ακουσει και τους δυο και πιστευω οτι ο denon ακουγεται λιγο καλυτερα στο κομματι της μουσικης, φιλος που εχει τον Pioneer μου τονιζει οτι υπερτερει στις ρυθμισεις ''στησιματος", θα θελα λοιπον τη γνωμη σας.

Δεν μπορώ να είμαι αντικειμενικός καθώς είναι γνωστή η εκτίμηση που έχω στους ενισχυτές της Pioneer. Πάντως ένα απ' τα υπέρ τους είναι το σύστημα ισοστάθμισης MCACC το οποίο είναι σαφώς καλύτερο απ' το αντίστοιχο Audyssey της Denon.

Δεν εχεις αδικο σε 9 μαγαζια του χωρου που ρωτησα και σε 6 που τους ακουσει και τους δυο ειδη με διαφορετικα σετ ηχειων δυστηχως η συντριπτικη πλεοψηφια μου προτεινει τον Pioneer για τον ιδιο ακριβως λογο που αναφερεις.