Αγορά New Projector από έναν Αρχάριο...

KBrutZ

Established Member
7 January 2009
111
Καλημέρα....

θα ήθελα παρακαλώ την βοήθεια σας σχετικά με την αγορά ενός προβολέα ο οποίος θα χρησιμοποιηθεί κυρίως για θέαση ταινιών κ ps3...
Το μέγιστο ποσό που μπορώ να διαθέσω είναι 500 .Ξέρω ότι είναι πολύ χαμηλό για πραγματικά καλά αποτελέσματα...Αν υπάρχει κάτι εξαιρετικό ίσως μπορέσω να κάνω την υπέρβαση...αλλά δύσκολα!

Δεν κατέχω καθόλου τις παραμέτρους που πρέπει να προσέξω...

Για παράδειγμα ποια η διαφορά επί της εικόνας ανάμεσα σε έναν που διαθέτει 3LCD και έναν DLP ?Υπάρχει διαφορά ή σε αυτή την Low κατηγορία προβολέων δεν φαίνεται?

Ευχαριστώ προκαταβολικά...

και που θα "βαράει" το προβολάκι;
Έχεις ήδη κάποιο πανί ή σε τοίχο;;;

Νομίζω οτι με τόσα λεφτά κάτι "καλό" δεν νομίζω να καταφέρεις, καλύτερα μια plasma tv αν δεν έχεις πολύ μεγάλη απόσταση θέασης!

και που θα "βαράει" το προβολάκι;
Έχεις ήδη κάποιο πανί ή σε τοίχο;;;

Νομίζω οτι με τόσα λεφτά κάτι "καλό" δεν νομίζω να καταφέρεις, καλύτερα μια plasma tv αν δεν έχεις πολύ μεγάλη απόσταση θέασης!

99% σε τοίχο!
Όσο για τα αποτελέσματα...το ξέρω αλλά να...έτσι για την πρώτη επαφή!

Επειδη με ενδιαφερει και εμενα, ποιες οι διαφορες μεταξυ των μοντελων/τιμων? Να υποθεσω διαφορες, οπως σε μια φθηνη και ακριβη TV?
Ρωταω γιατι μερικες φορες ειμαστε υπερβολικοι... οπως πχ εχω μια TV LG (φθηνιαρικη) και ειμαι αρκετα ικανοποιημενος για την τιμη/αποδοση σε σχεση με καποια SONY των 1000Ε οπου υπαρχει διαφορα στην ποιοτητα αλλά οχι τοση που να καλυπτει τα +500Ε

μιας κ δεν βλέπω κ πολλές προτάσεις να σκάνε μύτη...εως καμία..μάλλον δεν βλέπω φως στο τούνελ!

Aν ήμουν στη θέση σου, περισσότερο θα κοιτούσα στις αγγελίες του φόρουμ να βρω ένα καλοδιατηρημένο μεταχειρισμένο από αυτούς που πουλάνε κατά καιρούς τα παιδιά, παρά έναν καινούργιο στα 5 κατοστάρικα. Ακόμα και ένας προβολέας 3τίας, 720 γραμμών που αγοράσθηκε στα 2 χιλιάρικα, θα παίζει καλύτερα από οποιονδήποτε καινούργιο στα 5 κατοστάρικα. Απλώς, η γνώμη μου...

Re: Απάντηση: Αγορά New Projector από έναν Αρχάριο...

Aν ήμουν στη θέση σου, περισσότερο θα κοιτούσα στις αγγελίες του φόρουμ να βρω ένα καλοδιατηρημένο μεταχειρισμένο από αυτούς που πουλάνε κατά καιρούς τα παιδιά, παρά έναν καινούργιο στα 5 κατοστάρικα. Ακόμα και ένας προβολέας 3τίας, 720 γραμμών που αγοράσθηκε στα 2 χιλιάρικα, θα παίζει καλύτερα από οποιονδήποτε καινούργιο στα 5 κατοστάρικα. Απλώς, η γνώμη μου...

σέβομαι την γνώμη ενός ειδήμονα!!

απλά φοβάμαι το μεταχειρισμένο σε σχέση με αυτό το μηχάνημα!δεν το ξέρω καθόλου γενικά οπότε δεν μπορώ να εκτιμήσω την κατάσταση του!

αν κάνω την υπέρβαση κ πάω στα 700-750....?? τι προτείνεις ?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Αγορά New Projector από έναν Αρχάριο...

σέβομαι την γνώμη ενός ειδήμονα!!

απλά φοβάμαι το μεταχειρισμένο σε σχέση με αυτό το μηχάνημα!δεν το ξέρω καθόλου γενικά οπότε δεν μπορώ να εκτιμήσω την κατάσταση του!

αν κάνω την υπέρβαση κ πάω στα 700-750....?? τι προτείνεις ?

Δεν είμαι ειδήμων, φίλε μου, απλός χομπίστας είμαι...:smile:

Καταλαβαίνω τη λογική σου για αγορά μεταχειρισμένου, αν και οι περισσότερες μεταχειρισμένες συσκευές που κατά καιρούς βγαίνουν στις αγγελίες του φόρουμ είναι σε πάρα πολύ καλή κατάσταση, λόγω του ότι οι ιδιοκτήτες τις προσέχουν σαν τα μάτια τους. Συνήθως δε, τους πωλούν διότι πηγαίνουν σε αναβάθμιση και όχι γιατί υπάρχει κάποιο πρόβλημα στον προβολέα..

Τώρα, για τα 700-750 Ε, θα κοιτούσα αυτούς:

http://www.skroutz.gr/s/83897/Optoma-HD200X.html

http://www.pc1.gr/showitem.php?ID=240003634

http://www.skroutz.gr/s/5364/Epson-EMP-TW700.html

οι οποίοι είναι ελαφρώς πάνω από το όριο που έχεις θέσει..