ΑΓΟΡΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ 32'' ;;

akisnm156

AVClub Enthusiast
1 July 2007
1,012
Καλησπέρα.Τα πεθερικά μου αποφάσισαν να αποσύρουν μετά από 15 χρόνια την παλιά τους CRT και θέλουν να αγοράσουν μια 32''. Στην κατηγορία τιμής μέχρι 800-850 ευρώ έχετε να μου προτείνεται καμία αξιοπρεπή τηλεόραση; Η αγορά θα γίνει από επαρχία (Καβάλα) και από κατάστημα του στυλ Κωτσόβολος, οπότε δεν υπάρχει η επιλογή κάποιου ιντερνετικού μαγαζιού. Η χρήση της θα είναι κυρίως τηλεοπτική άντε κάνα DVD. Όχι ιδιαίτερες απαιτήσεις δηλαδή.

Καλησπέρα.Τα πεθερικά μου αποφάσισαν να αποσύρουν μετά από 15 χρόνια την παλιά τους CRT και θέλουν να αγοράσουν μια 32''. Στην κατηγορία τιμής μέχρι 800-850 ευρώ έχετε να μου προτείνεται καμία αξιοπρεπή τηλεόραση; Η αγορά θα γίνει από επαρχία (Καβάλα) και από κατάστημα του στυλ Κωτσόβολος, οπότε δεν υπάρχει η επιλογή κάποιου ιντερνετικού μαγαζιού. Η χρήση της θα είναι κυρίως τηλεοπτική άντε κάνα DVD. Όχι ιδιαίτερες απαιτήσεις δηλαδή.

SAMSUNG 32R86.....PERFECT CHOISE,....!

Στο μυαλό μου είσαι;; Αυτή και τη Sony KDL-32S3000 είχα υπόψη μου και εγώ!!

Στο μυαλό μου είσαι;; Αυτή και τη Sony KDL-32S3000 είχα υπόψη μου και εγώ!!
Κι εγώ πάντος αυτή τη sony παρέλαβα μόλις χθες και αν σε ενδιαφέρει η άποψη κάποιας άσχετης με τηλεοράσεις(όπως πιστευω και τα πεθερικά σου), με έχει ξετρελάνει. Δεν ξέρω αν είναι ιδέα μου,αλλά μου φαίνεται ότι το τηλεοπτικό σήμα είναι καλύτερο σε σχέση με άλλες lcd που έχω δει σε φιλικά σπίτια και δεν παραμορφώνει ιδιαίτερα.